1. Hem
  2. Massage Stockholm

TNT Kliniken Kungsholmen

betyg5 Fantastiskt bra(358 betyg)
Strandbergsgatan 12, 112 51, Stockholm
På TNT kliniken har vi en passion för att hjälpa människor där vi alltid strävar efter långsiktiga och optimala resultat. Ger dig den behandling du behöver och de praktiska verktygen för att bibehålla din fysiska hälsa. För att minska skador och problem, nå dina träningsmål, förbättra den fysiska hälsan eller bara koppla av. Professionellt, effektivt och ett helhetstänk: baserat på bedömning och diagnostik tar vi fram en individuell behandlingsplan som passar dina mål och behov. TNT Kliniken erbjuder naprapati, massage, behandlande massage och personlig träning för privatpersoner såväl som företag.
7869

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Karl Spångberg
5
(358 betyg)
Legitimerad Naprapat
Leg. Naprapat

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
358 betyg
Nathalie A.
till Karl Spångberg
Alltid lika trevligt och smärtsamt när man är hos Karl.

Visa mer

Roberth G.
till Karl Spångberg
Att kunna få needling, massage och naprapati under tiden man är där optimerar helhetskänslan och frigörelsen av spänningar. Karl är väldigt engangerad och detaljerad och tar till sig av din problematik. Alltid nöjd 😁

Visa mer

Jeanette C.
till Karl Spångberg
Jag fick ett fint bemötande från start. Karl uppträde mycket proffesionellt och var lyhörd för vad jag önskade och behövde hjälp med. Väldigt skicklig massör och naprapat. Kan verkligen rekommenderas och jag kommer att komma tillbaka.

Visa mer

Carina F.
till Karl Spångberg
Lyhörd och lyssnade på önskemål! Både skönt och ontskönt som gör nytta, precis som jag gillar det :)

Visa mer

Om företaget

På terapeutisk naprapati & träningskliniken har vi en passion för att hjälpa människor där vi alltid strävar efter långsiktiga och optimala resultat. Ger dig den behandling du behöver och de praktiska verktygen för att bibehålla din fysiska hälsa. För att minska skador och problem, nå dina träningsmål, förbättra den fysiska hälsan eller bara koppla av. Professionellt, effektivt och ett helhetstänk: baserat på bedömning och diagnostik tar vi fram en individuell behandlingsplan som passar dina mål och behov. TNT Kliniken erbjuder naprapati, massage, behandlande massage och personlig träning för privatpersoner såväl som företag.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Karl Spångberg

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån07:00 - 19:00
    • Tis07:00 - 19:00
    • Ons07:00 - 19:00
    • Tor07:00 - 19:00
    • Fre07:00 - 19:00
    • Lör10:00 - 14:00
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Hittar du inga tider som passar, ring gärna så hittar vi en tid som funkar eller kolla vår andra lokal: TNT Kliniken X Heat på Östermalm.
  • 073-62702 XXVisa nummer

  • Strandbergsgatan 12, 112 51, Stockholm