Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

FREDAG 23/10 -20%

Nu på fredag har vi en Dermapendag då vi erbjuder -20% på en valfri Dermapenbehandling. Skriv in FREDAG i bokningsnoteringen. Priset dras av vid betalning i kassan. 

Dermapen behandlar effektivt bland annat åldrad hud, fina linjer och rynkor, stora porer, acne, solskadad hud samt milier och ärr. Behandlingen passar även perfekt som en "Red Carpet Treatment" då den både ger ett omedelbart och långvarigt resultat.

HAPPY HOUR TILLBAKA

Undvik köer och boka mitt på dagen. Boka Happy Hour på måndag – torsdag mellan kl.13.00-15.00. Bokar du då får du -15%, skriv bara in HAPPY i meddelande fältet. Observera att det är viktigt att du bokar din behandling så att den börjar inom den tiden för att kunna ta del av erbjudandet. PRISET KAN EJ KOMBINERAS MED ANDRA ERBJUDANDEN

VI VILL FIRA ATT VI FYLLER FYRA

Den 5/11 och den 13/11 har vi kalas i salongen där vi fixat till en riktigt Jubileumsbehandling. I behandlingen ingår en gåva med tanken på årstiden och du får också möjlighet att köpa produkter till -15% i samband med din behandling.


MÅNADENS BEHANDLING, Oktober, lyster med hållbarhet
Hösten är en fantastisk tid att jobb lite extra på sin hud och kanske till och med gå en kur. I oktober kommer vi därför jobba med en behandling som aktivt exfolierar huden stimulerar cellförnyelsen och stärker hudens elastiska fibrertrådar .
.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Observera att våra "sista minuten bokningar" gäller enbart för nya kunder!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

TAKE SKINCARE

TAKE SKINCARE erbjuder professionella och resultatinriktade hudvårdsbehandlingar i en lyxig och fräsch miljö. Här kan du hitta hudvårdsbehandlingar med Dermapen där du kan behandla djupa linjer, rosacea, acne, förstorade porer samt reducering av ärr. Vi erbjuder även ansiktsbehandlingar med syrabehandlingar, klassiska ansiktsbehandlingar, vaxningar samt klassisk fotvård och manikyr.

Hos oss står du som kund i fokus och det är viktigt för oss att du får en trevlig stund. Vi vill kunna ge dig vägledning med allt ifrån hudvårdsrutiner till behandlingar och produkter för att du ska få ut det bästa av din behandling och få det resultat du förväntar dig. Vi använder oss av väl utvalda produkter. Vi använder Dermaceuticals produkter i samband med Dermapen, vid mer resultatinriktade behandlingar använder vi pHformula samt CND i pedikyr och manikyr med deras Vinyluxlack för bästa hållbarhet.

Vår hudterapeut Linnéa blev auktoriserad och CIDESCO diplomerad hudterapeut 2012 på ”Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa”. Hon har arbetat inom branschen sedan dess och har stor erfarenhet inom hudvård och vaxningar.

Vår hudterapeut Gabriella blev auktoriserad och CIDESCO diplomerad hudterapeut 2019 på ”Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa” och brinner för resultatinriktade ansiktsbehandlingar. Hon är även certifierad massageterapeut hos branschrådet för svensk massage.

TAKE SKINCARE är medlem i SHR.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Bokningsbara tider:
Se kalender

Receptions-/telefontider kan variera. Mejla gärna vid frågor eller ange ert telefonnummer i mejlen om ni föredrar att bli uppringda.
Adress
Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗