Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Övrigt

-Idrottsmassage-
40 min 790,00 kr 474,00 kr Mer info
Idrottsmassage är för både dig som tränar eller om du vill ha en mer kraftfull behandling.
Här kombinerar vi starka massagegrepp med triggerpunktbehandling. Resultatet är en djupare massage jämfört med klassisk massage, som ger ett bättre resultat och en snabbare återhämtning för dina muskelbesvär som spända muskler, triggerpunkter och muskelsmärtor.

Tillstånd som framgångsrikt kan behandlas med idrottsmassage inkluderar muskelspänningar och nedsatt rörlighet i Kroppen, huvudvärk, käkdysfunktion, löparknä, hälsporre, tennisarmbåge, Ischas "nackspärr/ryggskott" och höftsmärtor mm.

-Naprapati-
40 min 790,00 kr 474,00 kr Mer info
Naprapati som behandlingsform är en effektiv metod där smärtan och symptom minskas och framtida besvär kan förebyggas genom behandling, utbildning och träning, där vi skapar en större och djupare förståelse för dig och din problematik och hur du med enkla medel lär dig avlasta i din vardag. Vi jobbar med både mjukdelsbehandling, mobilisering och manipulation av leder och extremiteter.

Exempel på smärttillstånd som behandlas är huvudvärk/spännings-hv, käk-problematik, diskbråck, , ischias, nackspärr, axelproblematik (impingement /slap/labrumskador), mus/tennis-armbåge, ryggbesvär och problem i knän så som löpar-/hopparknä samt fötter och hälsenor .

Svea Naprapati & Idrottsmedicin

På Sveavägen 141 förenar vi Naprapati, friskvård och träning för att skapa förutsättningen att känna sig stark i vardagen. Vi har en tro på att alla människor kan träna och må bra så länge man utgår från sin egen nivå, med rätt stöttning och trygg vägledning.

Det handlar inte bara om att uppnå ett mål utan framförallt om hur man mår under vägens gång samt hur man faktiskt tacklar den dag man väl uppnått sitt mål för att fortsätta utvecklas och motiveras framåt.

Det är vardagen som är vår största fiende! På -SNI- hjälper vi dig att bemästra de utmaningar som hindrar dig från att lyckas och infinna det välmående som du ständigt strävar efter.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Fredag 07- sent
Lördag - Söndag 10- sent
För akuttider ring 0763205439
Adress
Sveavägen 141B
113 46 Stockholm
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗