Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Britta Jakubenko heter jag och driver Sund och Lycklig.

Jag brinner för hälsa, kost och träning och älskar att vägleda människor i rätt riktning.

Att få hjälpa andra att må bra och leva ett så långt, friskt och hälsosamt liv som möjligt ger mig stor glädje och tillfredställelse i livet.

Som certifierad friskvård- och stresspedagog vill jag hjälpa dig till en sund och hållbar hälsa och livsstil genom att uppmuntra och motivera till förändring.

Sen över 20 år jobbar jag med Aromaterapi - eteriska oljor som alternaivmedicin, jag använder Young Livings Eteriska Oljor som är 100% rena av hög terapeutisk kraft och tycker de är fantastiska!

Aromaterapi är en populär form av alternativmedicin, där eteriska oljor från läkeväxter med olika medicinska egenskaper används. Aromaterapi betyder ”att läka via doften”, men innebär också kanske till ännu större utsträckning att vi läker via huden, då huden absorberar allt vi smörjer in den med. De eteriska oljorna från Young Living, som är helt rena (ett naturligt växtextrakt), har förmågan att påverka inte bara huden lokalt, utan även hela hormonsystemet, muskulaturen, cirkulationen, matsmältningen och de inre organen.

För mig handlar aromaterapi både om psykologi och fysiologi, samtidigt som det luktar gott. Aromaterapin´s effekter är lika stora, om inte större än örtmedicinen, fast mycket starkare och potentare. Jag är specialiserad på Regndroppsteknik. (regndroppsmassage, regndroppsbehandling Raindrop Technique) .

Jag genomför också regelbundet utbildningar inom Regndroppstekniken, NAT, Aromamassage för massörer och kroppsterapeuter, som vill erbjuda sina kunder denna fantastiska behandlingsform och öka sin omsättning . Regndroppsmassage är lätt att lära sig, lätt att ge och också väldigt effektiv, utöka behandlingsmeny och omsättning.
Dessutom håller jag regelbunden föreläsningar inom Hälso- och Livsstilsförändringar.


Hos mig kan ni betala med kort, swish, kontant eller med friskvårdscheckar såsom ACTIWAYVarmt välkommen!
Sund och Lycklig
Med naturens kraft i handen.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage

Regndroppsmassage
60 min 750,00 kr 450,00 kr Mer info
Regndroppsmassage är en behandling där man använder sig av en kombination av olika massagetekniker hämtade från såväl Tibet som Lakotaindianernas healingmetoder samt från svensk klassisk massage.

Den är mycket lämplig för dig med spänningar och stelhet i nacke och rygg, då oljorna tränger in i cellvävnaden och bekämpar inflammationer, virus och bakterier som samlas kring det centrala nervsystemet. Även för dig som söker en stunds avkoppling och njutning är den här behandlingen ett gott val.

Regndroppsmassagen är gjord för att balansera upp kroppen med sina avslappnande och mjuka tekniker. Den hjälper till att balansera kroppens energicentrum och att frigöra blockeringar, alltsammans utan hårt tryck och utan att tvinga kroppen. När kroppen kommer i ett tillstånd av självläkning och själv justerar sina felställningar så ökar möjligheten att hålla sig frisk längre än om man tvingar in kroppen i en bättre position.

Jag använder mig endast av eteriska oljor från Young Living, Young Living har alltid "terapeutisk grad" på sina oljor, vilket innebär att de är så rena att de kan droppas direkt på huden och många tas även som tillskott. Oljorna är anti-bakteriella, anti-inflammatoriska och kan boosta lymfsystemet eller lugna både spända muskler och ett stressat sinne.

Raindrop Technique är framtagen av D. Gary Young, ND under 1980-talet för att behandla skolios och andra hälsoproblem med rygg och nacke. Den har fått sitt namn av att man droppar eteriska oljor från ca 15 cm höjd så att de faller som regndroppar ned längs ryggraden.

Varmt välkommen att boka en stund för själen.


Regndroppstekniken är en mjuk och varsam SPA-behandling som är mycket effektiv mot framförallt rygg- och nackproblem genom kraften i terapeutiska eteriska oljor från Young Living Essentiell Oils, njut av de 12 Bibliska oljorna effekt.
Aromamassage
30 min 350,00 kr 210,00 kr Mer info
Aromamassage

Vid aromamassage så får du massage med eteriska oljor. Det finns olika sorters eteriska oljor beroende på vad du vill uppnå.

Massagen i sig är väldigt mjuk och baseras på taktilmassage. Alltså massage i form av strykningar. Massagen ger beröring i ett jämnt och lugnt tryck som följer ett medvetet rörelsemönster för att aktivera oxytocinsystemet i kroppen. Oxytocin är ett hormon som gör att vi mår bra.

Låt oljorna verka på din kropp

När massagen är klar är du väldigt avslappnad, eller till och med sover. Du kan vara väldigt trött så boka inte in något direkt efter. Låt helst också oljorna stannar kvar på din kropp ett tag och verka. Duscha alltså inte av det direkt när du kommer hem.
Aromaterapi för dig som är gravid

Massage är skönt även för dig som är gravid. Gå då gärna på massage som är lite försiktigare så som aromamassage och taktilmassage.
En uppstramande behandling som motverkar celluliter och är cirkulations befrämjande. Egenskaperna hos oljorna stramar åt och ger näring åt huden. Grapefrukt oljan bidrar till att förbättra hudens struktur och enbärsolja har en avgiftande och rengörande effekt på huden.

Jag arbetar med Young Livings Essentiella oljor av terapeutisk grad.

De oljor jag använder är t.ex. Cel-Lite Magic, Grapefruit, Spikenard, Tangerin, enbär
En avslappnande, stressreducerande, cirkulations befrämjande immunhöjande och hormonellt balanserande massage med Young Living’s essentielle oljor av terapeutisk grad.

Du får en helkroppsmassage, där målet är att du har en underbar stund som bara är din. Kropp och sinne får slappna av och bara vara, under en ljuvlig och välgörande behandling med de finaste Essentiella oljor.

De oljor jag använder är t.ex. Dragontime, Clary sage, Harmony, Lady Scaerol, Ros, Ylang Ylang, Tysk Kamomill, Joy, Sensation,
Avslappningsmassage
30 min 350,00 kr 210,00 kr Mer info
Avslappningsmassage är en lätt och behaglig form av massage som syftar till att vara just avslappnande. Många av oss lever med alldeles för mycket stress i vår vardag och då är denna form av massage ett fantastiskt bra sätt att varva ner och börja koppla av.

Massagen ökar utsöndringen av lugn och ro-hormon i kroppen så att hjärtfrekvensen minskar och välbefinnandet ökar.

Hot stone massage
60 min 750,00 kr 450,00 kr Mer info
En djup massage som ges med varma stenar som stryks över kroppen. Det är en avslappnande och stressreducerande massage som främjar blod och lymfcirkulationen.
Värmen i stenarna gör att musklerna öppnar upp för djupare massage. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar.
Hot stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett meditativt tillstånd och en känsla av lugn. Stenarna som används är släta, svarta bassaltstenar.
NAT- Neuro Auricular Technique, är en behandling vid nacke och axlar och som med lätta cirkulära rörelser och essentiella oljor får igång energierna i dina nervbanor. Det är oljorna och den lätta beröringen som gör jobbet.
Vi arbetar med mjuk massage och en glasstav på Locus coeruleus (LC) det är som att öppna dörren, en inkörsport, till hjärnan. Glasstaven stimulerar receptorerna.
NAT stödjer nervsystemet och oljorna i NAT är så lugnande att många somnar.
De oljor vi använder i behandlingen är:
Frankincense, Valeriana, Vetiver, Romersk kamomill, Cederträ, Sandelträ
Taktil massage
30 min 350,00 kr 210,00 kr Mer info
Beröringsmassage med lätta strykningar över huden, som stimulerar kroppens känselreceptorer. En lätt och mycket avslappnande massage, som har en smärtlindrande effekt. Bra för dig som har svårt att gå ned i varv, t ex vid utbrändhet.

Stress och Balans

Zyto Compass är en högteknologisk kroppsscanner framtagen i samarbete med Young Living. Vid scanning läser den av 76 olika mätpunkter på kroppens frekvenser och registrerar obalanser i kroppen. Scanningen tar bara ett par minuter och skapar en komplett hälsobild genom mätning av ditt bioelektriska system. Därefter får du förslag på vilka av de eteriska oljor från Young Living som hjälper din kropp att komma i balans.

När bör man göra en scanning?

• vid låg energi
• när du börjar känna stort obehag i kroppen
• om du går runt och har mått konstigt" en längre tid
• när du hamnat i obalans och är nyfiken på vad du mer kan göra
• vid fysisk, mental och/eller emotionell obalans
• regelbundet för att "hålla koll" – bra för att hålla jämn topp på välmående kurvan
• komplettera din kost
KroppsScanning

Bioelektrisk scanning
Zyto Compass är en högteknologisk kroppsscanner framtagen i samarbete med Young Living. Vid scanning läser den av 76 olika mätpunkter på kroppens frekvenser och registrerar obalanser i kroppen. Scanningen tar bara ett par minuter och skapar en komplett hälsobild genom mätning av ditt bioelektriska system. Därefter får du förslag på vilka av de eteriska oljor från Young Living som hjälper din kropp att komma i balans.

På så vis får apparaten reda på exakt vad just du behöver och som den sen presenterar med en utskrift som du får med dig!

Efter det går vi tillsammans igenom hur du kan applicera eller använda de produkterna och om du vill köpa dem, så hjälper jag dig med det så får du de till grossist pris på tillverkarens webbshop med leverans till din dörr.

Sund och Lycklig - Nyköping

Varmt välkommen till SUND OCH LYCKLIG

Flexibla öppettider:

Hittar Du ingen tid som passar? Jag kan ofta justera dem manuellt.
Ring eller skicka ett sms till tel: 073 087 26 10 så ska jag försöka ordna en tid som fungerar.

(Vid kontakt inför nybokning vg uppge fullständigt namn, särskilt viktigt om Du har skyddat/hemligt telnr)

Nyheter och viktig info:

Vid uteblivet besök måste tyvärr hela kostnaden debiteras.
Tänk på att avboka morgontider dagen före. Avbokning 6 tim eller kortare före bokad tid debiteras halva kostnaden.
Självklart accepteras läkarintyg.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mo-Fr 9:00 - 18:00 och efter överenskommelse.
Adress
Östra Kyrkogatan 24
611 33 Nyköping
Södermanland
Öppna i Google Maps 🗗