Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

STUDION - Hud & Massageterapi

Jag har drygt 17 års (2001) erfarenhet som massör och idag har jag min mottagning i Solna/Råsunda. Ursprungstekniken hämtar jag från Polynesisk cirkulationsmassage. Denna massageform har sitt ursprung ifrån den polynesiska övärlden där massagen är en naturlig del av vardagen. Massagen ges för att stimulera kroppens ”inre doktor”, skapa allmänt välbefinnande och förhindra sjukdomstillstånd.

Under årens lopp har min kunskap fördjupats genom alla människor jag mött och masserat och min metod har förfinats i samklang med den jag är.

Cirkulationsmassage är en behaglig och djupgående massage- form med syfte att bl.a. öka blodcirkulationen och stimulera lymfsystemet, vilket underlättar vid t.e.x. spända axlar, ryggvärk, stress, cirkulations-rubbningar och vätska i kroppen. Kroppens eget morfinliknande hormon, endorfiner, frigörs precis som ”lugn- och ro-hormonet” oxytocin.

Metodiskt masserar jag in kroppen med långa drag och ett bestämt tryck över hud, bindväv och muskler samtidigt som övriga kroppen är nerbäddad.

Jag lägger ner mycket tid på armar, nacke, hals, skuldror och ansiktet om så önskas.
Och jag har "starka nypor" för den som önskar och behöver.

Visa kontaktinformation
Adress
Råsundavägen 109
169 50 Solna
Råsunda
Öppna i Google Maps 🗗