1. Hem
 2. Annan Stockholm

Stream of Light STHLM | Styleport - The Retreat

betyg5 Fantastiskt bra(164 betyg)
Linnégatan 61b, 114 58, Stockholm
Välkommen till Stream of light Sthlm! Vi utför permanent och smärtfri hårborttagning med den absolut främsta maskinen på marknaden. Motus AX Moveo är en vidarutveckling av den traditionella Alexandritlasern och framtagen av det Italienska företaget Deka som levererar medicinsk utrustning runt om i världen.   Permanent hårborttagning med laser blir allt mer populärt såväl av estetiska, hygieniska och praktiska skäl. Både män och kvinnor kan besväras av oönskad hårväxt. Hårväxt påverkas bland annat av hormoner, arvsanlag och ålder. Vår laser kan behandla de flesta hudnyanser, allt från ljus till mörk hy. Tyvärr kan man inte lasra bort vita, gråa och lätt röda hårstrån detta då laserljuset transporteras ner till hårsäcken via pigmentet i hårstråt. Hårsäcken förstörs sen vid 70 graders uppvärmning. Med Motus AX Moveo med 5000 Watt laserstyrka vågar vi garanterar en smärtfri, effektiv och permanent hårborttagning.  Behandlingen måste upprepas mellan 3-8 gånger beroende på dina genetiska anlag. Genomsnittskunden behandlas 5 gånger på ett och samma område innan allt hår är borta permanent. Vi har räknat ut att beroende på din nuvarande behandlingsform så har du tjänat in dina laserbehandlingar på mindre än 5 år om du idag vaxar dig tjänar du in dina behandlingar på 2 år. Då har vi inte räknat med besvärs- och tidsvinst. Slipp röda utslag och kliande återväxt, boka nu! För mer information: www.solsthlm.se Du hittar oss i Styleport - The Retreats lokal på Linnegatan 61B (Fd Salong Tid) Varmt välkomna!

Boka tjänst

utövare

noImage
Lena Åholm
5
(164 betyg)
Laserterapeut

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
164 betyg
Linda G.
till Lena Åholm
Super!

Visa mer

Maria S.
till Lena Åholm
Lena är inte bara grym på det hon gör, hon får en också att känna sig som hemma. Trevlig, proffsig. Och otroligt bra resultat.

Visa mer

Ida J.
till Lena Åholm
Lena är bäst! Väldigt professionell och noggrann. Kan varmt rekommendera henne!

Visa mer

Pernilla P.
till Lena Åholm
Allt kändes mycket professionellt. Jag blev väl omhändertagen

Visa mer

Om företaget

20% rabatt gäller t.o.m sista augusti 2023 på samtliga behandlingar. 1. Vi utför permanent och smärtfri hårborttagning med den absolut främsta maskinen på marknaden en Alexandritlaser Motus AX Moveo. 2. Microneedling med AnteAGE Growth Factor Solution som består av tillväxtfaktorer som är framtagna från benmärgsstamceller. Innehåller syntetiskt mänskligt TGF-B3 (en typ av protein, känd som en cytokin) som skapar kollagen och elastin vilka ger dig en föryngrad och stärkt hud. 3,.Dsmile kosmetisk skonsam tandblekning ger mellan 3-9 nyanser ljusar tänder. För mer info: www.solsthlm.se Varmt välkomna!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 20:00
  • Tis10:00 - 20:00
  • Ons10:00 - 20:00
  • Tor10:00 - 20:00
  • FreStängd
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07694805 XXVisa nummer

 • Linnégatan 61b, 114 58, Stockholm