Stream of Light STHLM | Salong Tid

betyg5 Fantastiskt bra(119 betyg)
Linnégatan 61b, 114 58, Stockholm
Välkommen till Stream of light Sthlm! Vi utför permanent och smärtfri hårborttagning med den absolut främsta maskinen på marknaden. Motus AX Moveo är en vidarutveckling av den traditionella Alexandritlasern och framtagen av det Italienska företaget Deka som levererar medicinsk utrustning runt om i världen.   Permanent hårborttagning med laser blir allt mer populärt såväl av estetiska, hygieniska och praktiska skäl. Både män och kvinnor kan besväras av oönskad hårväxt. Hårväxt påverkas bland annat av hormoner, arvsanlag och ålder. Vår laser kan behandla de flesta hudnyanser, allt från ljus till mörk hy. Tyvärr kan man inte lasra bort vita, gråa och lätt röda hårstrån detta då laserljuset transporteras ner till hårsäcken via pigmentet i hårstråt. Hårsäcken förstörs sen vid 70 graders uppvärmning. Med Motus AX Moveo med 5000 Watt laserstyrka vågar vi garanterar en smärtfri, effektiv och permanent hårborttagning.  Behandlingen måste upprepas mellan 3-8 gånger beroende på dina genetiska anlag. Genomsnittskunden behandlas 5 gånger på ett och samma område innan allt hår är borta permanent. Vi har räknat ut att beroende på din nuvarande behandlingsform så har du tjänat in dina laserbehandlingar på mindre än 5 år om du idag vaxar dig tjänar du in dina behandlingar på 2 år. Då har vi inte räknat med besvärs- och tidsvinst. Slipp röda utslag och kliande återväxt, boka nu! För mer information: www.solsthlm.se Varmt välkomna!

Boka tjänst

utövare

noImage
Lena Åholm
(120 betyg)
Laserterapeut
+1

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
119 betyg
till Lena Åholm
Superbra service och väldigt lättsamt samt trevligt bemötande! Kan varmt rekommendera 👍🏼

Visa mer

till Lena Åholm
Trevligt besök och toppenservice! 😊

Visa mer

till Lena Åholm
Superbra service!

Visa mer

till Lena Åholm
Lena är bäst!!! Hon är proffsig och trevlig som vanligt. Detta blir nog min sista laserbehandling för att få bort de allra sista små stråna. Jag är så nöjd med resultatet och kan rekommendera för alla som vill bli av med håret!

Visa mer

Om företaget

30% rabatt gäller t.o.m sista augusti 2022 på samtliga behandlingar. 1. Vi utför permanent och smärtfri hårborttagning med den absolut främsta maskinen på marknaden en Alexandritlaser Motus AX Moveo. 2. Microneedling med AnteAGE Growth Factor Solution som består av tillväxtfaktorer som är framtagna från benmärgsstamceller. Innehåller syntetiskt mänskligt TGF-B3 (en typ av protein, känd som en cytokin) som skapar kollagen och elastin vilka ger dig en föryngrad stärkt hud. 3,.Dsmile kosmetisk skonsam tandblekning ger mellan 3-9 nyanser ljusar tänder. För mer info: www.solsthlm.se Varmt välkomna!

Bilder