Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till United hair. Vi erbjuder olika hårvårds behandlingar för hembesök i hela Stockholm. För att kunna tillgodose våra kunders högt ställda förväntningar håller vi oss ständigt i framkant med de senaste trenderna och det tidlöst klassiska. Vårt mål är att tillsammans med våra kunder skapa en atmosfär och njutning av att att koppla av bli omhändertagen och alltid ser fram emot att få ett återbesök från oss. 

 Under de rådande omständigheterna i epidemi tider. Så tar vi vårt yttersta ansvar för att begränsa smittspridning, genom att skydda oss själva och hålla god hygien så du kan känna dig trygg i att genomgå en behandling med oss. 

I gengäld så förväntar vi oss att ni tar erat ansvar som individ och bokar inga tider om ni eller era familjemedlemmar känner er sjuka eller snuviga eller känner någon som helst symptom av viruset. 

Ser till att ha förberett en renlig plats i hemmet där vi kan vistas under behandlingen. 
Samt att ni har tvätta håret innan eran klipptid. 

Så ge dig själv eller din familj en lyxig omvårdnad i håret och boka en tid idag!

Let us pamper your hair and book appointment  today!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Stockholm regionen

Välkommen till United hair. Vi erbjuder olika hårvårds behandlingar för hembesök i hela Stockholm. Under de rådande omständigheterna i epidemin. Så tar vi vårt yttersta ansvar för att begränsa smittspridning, så du kan känna dig trygg i att få en behandling av oss.

United hair strävar alltid efter att du som kund ska få ett professionellt bemötande och en personlig helhetsupplevelse vare sig vilken hår kvalitet,stil eller ny look du önskar.

För att på bästa sätt kunna tillfredsställa dina önskemål, erbjuder vi konsultationer för att sedan erbjuda skräddarsydda behandlingar för bästa resultat

Oavsett vem du är eller vilken förändring du önskar så är du alltid hjärtligt välkommen till oss.

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndag 10:00 -18:00
Tisdag 10:00 -18:00
Ondsdag 10:00 -18:00
Torsdag 10:00 -20:00
Fredag 10:00 -20:00
Lördag 10:00 -18:00
Söndag Stängt
Adress