Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till United hair. Vi erbjuder olika hårvårds behandlingar för hembesök i hela Stockholm. För att kunna tillgodose våra kunders högt ställda förväntningar håller vi oss ständigt i framkant med de senaste trenderna och det tidlöst klassiska. Vårt mål är att tillsammans med våra kunder skapa en atmosfär och njutning av att att koppla av bli omhändertagen och alltid ser fram emot att få ett återbesök från oss. 

 Under de rådande omständigheterna i epidemi tider. Så tar vi vårt yttersta ansvar för att begränsa smittspridning, genom att skydda oss själva och hålla god hygien så du kan känna dig trygg i att genomgå en behandling med oss. 

I gengäld så förväntar vi oss att ni tar erat ansvar som individ och bokar inga tider om ni eller era familjemedlemmar känner er sjuka eller snuviga eller känner någon som helst symptom av viruset. 

Ser till att ha förberett en renlig plats i hemmet där vi kan vistas under behandlingen. 
Samt att ni har tvätta håret innan eran klipptid. 

Så ge dig själv eller din familj en lyxig omvårdnad i håret och boka en tid idag!

Let us pamper your hair and book appointment  today!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Klippning Dam/ Barn & Herr (Hembesök)

Klippning & styling
90 min 1.200,00 kr 720,00 kr Mer info
Ibland kanske du behöver vara extra glamorös
och behöver mera tid på stylingen. Då är det här en passande behandling. När du kommer till mig för en klippning så börjar ditt besök med en konsultation. Vi pratar igenom hur du tänkt din frisyr och jag hjälper dig gärna med tips och råd kring just ditt hår.

När din konsultation är färdig är det dags för tvätt. Ditt hår schamponeras grundligt och behandlingen avslutas med en avkopplande huvudmassage. Efter schamponeringen så är det tid för klippning. När klippningen är avslutad så fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål. Under hela behandlingen förklarar jag vad jag gör och vilka produkter som används. Jag avsätter ca 90 min för denna behandling.

Priset är ett från pris beroende på hår/mängd ,längd och val av klippning,styling och behandling)

Stockholm regionen

Välkommen till United hair. Vi erbjuder olika hårvårds behandlingar för hembesök i hela Stockholm. Under de rådande omständigheterna i epidemin. Så tar vi vårt yttersta ansvar för att begränsa smittspridning, så du kan känna dig trygg i att få en behandling av oss.

United hair strävar alltid efter att du som kund ska få ett professionellt bemötande och en personlig helhetsupplevelse vare sig vilken hår kvalitet,stil eller ny look du önskar.

För att på bästa sätt kunna tillfredsställa dina önskemål, erbjuder vi konsultationer för att sedan erbjuda skräddarsydda behandlingar för bästa resultat

Oavsett vem du är eller vilken förändring du önskar så är du alltid hjärtligt välkommen till oss.

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndag 10:00 -18:00
Tisdag 10:00 -18:00
Ondsdag 10:00 -18:00
Torsdag 10:00 -20:00
Fredag 10:00 -20:00
Lördag 10:00 -18:00
Söndag Stängt
Adress