Stockholm massage och hårvård

betyg4.7 Fantastiskt bra(49 betyg)
Birkagatan 25, 113 39, Stockholm
Vi har stängt för sommaruppehåll f.o.m den 4:e juli t.o.m den 4:e augusti. Den 5:e augusti öppnar vi igen efter en skön sommarsemester. Ni är varmt välkomna att boka tid för massage och massage behandling♥️ Vi på STOCKHOLM MASSAGE VASASTAN önskar er alla en riktig skön sommar♥️ ⚪️🟡🟠🔴🟢🔵🟣🟤 Vi erbjuder Klassisk massage, Idrottsmassage, Magic Massage (Persisk kroppsbehandling) och Friskvårdsmassage (VIP behandling). Vi är vaccinerade mot Covid19.  Massage för att minska stress och öka välmående. Massage ses generellt som ett komplement till integrerad medicin. Det erbjuds allt mer som behandlingssätt för en rad olika tillstånd och situationer och är utmärkt för att minska stress, smärta och muskelspänningar. Välkomna!

Boka tjänst

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
49 betyg
Jättebra behandling och kan rekommendera starkt!
Trodde även armar ingick i helkroppsmassage o mer nacke. Fö duktig och tog tid på varje kroppsdel, liemindra fötter hade räckt
Fantastiskt bra. Känner mig otroligt avslappnad. Rekommenderar starkt.
Nej men alltså massören Sören 🥰🥰5 av 5

Om företaget

Vi har stängt för sommaruppehåll f.o.m den 4:e juli t.o.m den 4:e augusti. Den 5:e augusti öppnar vi igen efter en skön sommarsemester. Ni är varmt välkomna att boka tid för massage och massage behandling♥️ Vi på STOCKHOLM MASSAGE VASASTAN önskar er alla en riktig skön sommar♥️ ⚪️🟡🟡🔴🟢🟤🔵 Välkommen till Stockholm Massage Och Hårvård. Vi tar hand om din kropp med avslappnande, behandlande och djupgående massage, med fokus på din önskan. Vi är vaccinerade mot Covid19. Vi har många år erfarenhet och är legitimerad friskvårdmassör. Vi har utbildning från Sverige och utomlands.

Bilder