1. Hem
  2. Hudvård Huddinge

STHLM Health and beauty clinic

betyg4.9 Fantastiskt bra(113 betyg)
sjödalsbacken 3B, 14161, Huddinge
Välkommen till oss på Health and beauty clinic. Vi skräddarsyr din behandling enligt dina önskemål och behov. Bokningsregler Vi behandlar endas kunder >18 år. Nya kunder ska genomföra en konsultation senast 48h innan besöket. Om du har haft ett besök hos oss de senaste 6 månaderna, kan du boka en tid för en injektionsbehandling direkt utan att gå på en konsultation Avbokningsregler Avbokning sker via Bokadirekt eller genom att skicka sms eller ringa till klinikansvarig. Avboka via bokadirekt.se med avbokningskoden som du får i ditt bekräftelsemail vid bokning. Uteblivet besök debiteras 100%, vår tid är minst lika viktig som alla andras och vi hoppas att ni kan respektera oss genom att meddela i god tid att ni inte kommer. Avbokning ska ske 24/h innan besöket annars debiteras en avgift om 50% av behandlingskostnad.
6286

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

Personal

noImage
Seren
4.9
(16 betyg)
Leg. Sjuksköterska, Cert. injektionsbehandlare.
qliro
Seren är leg. sjuksköterska med lång och bred erfarenhet inom estetisk behandling. Hon är alltid glad, pigg och lätt att kommunicera med. Du som kund kan alltid känna dig trygg, hon är väldigt noga under sina behandlingar och sätter alltid kunden i fokus.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
113 betyg
Jasmine E.
till Allan
Allan är jätte duktig!! Lugnt och skönt atmosfär, kan varmt rekommenderas!!

Visa mer

Ellinor B.
till Allan
Jätte bra bemötande och service. Kul att få agera modell 😉 supernöjd 🥰

Visa mer

Ahmed A.
till Allan
Jag är väldigt glad

Visa mer

Anna H.
till Allan
Allan är fantastisk bra och professionell, varmt rekommenderas!

Visa mer

Om företaget

Välkomna till STHLM health and beauty clinic. Vi grundades 2022 och är stolta över att kunna erbjuda den bästa kundservicen och en lyxig upplevelse till alla våra kunder. Kliniken erbjuder estetiska injektions- och ansiktsbehandlingar av erfaren leg. vårdpersonal. Med lång erfarenhet inom området. Utöver injektionsbehandlingar utför vi även behandlingar med Cryopen (fryspenna) och microneedling. Vårt mål är att ständigt utveckla oss och ha ett brett utbud av behandlingar med bästa kvalité och resultat. Vi på STHLM Health and beauty clinic arbetar med att lyfta den personliga skönheten och hjälper dig att framhäva dina unika sidor och drag. Hos oss kan du alltid känna dig trygg och säker, vi är kopplade till IVO och har patientförsäkring via Folksam. Vi skräddarsyr individuella behandlingsplaner och erbjuder dig toppbehandling med resultat som du önskar.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån15:30 - 20:30
    • Tis15:30 - 20:30
    • Ons15:30 - 20:30
    • Tor15:30 - 20:30
    • Fre15:30 - 20:30
    • Lör10:00 - 20:30
    • Sön10:00 - 20:30
  • 07350670 XXVisa nummer

  • sjödalsbacken 3B, 14161, Huddinge