Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Sthlm Örtmedicin & Kiropraktik Södermalm portkod 5505 f

Lars Nilsson är utbildad Bach. of Chinese Med. vilket i Kina motsvarar läkare, från Jiangxi University, Kina samt diplomate of ICEAM (Institute of East Asian Medicine in Canocial Medicine) och Leg. Kiropraktor.
Välkommen att prova en behandling för hela kroppen !

Som patient hos mig får du en unik kombination av Västerländsk manuell medicin genom Kiropraktik samt pulsdiagnostik med anor från tidig Han dynastin. Med denna pulstagning kan jag erbjuda dig den mest effektiva hjälpen som finns att få inom kinesisk medicin. Efter pulsdiagnos bestäms örtrecept efter din tillfälliga och unika pulskaraktär. Jag har ingen särskild inriktning utan arbetar ffa med allmänmedicin och kompletterar med min Kiropraktor kompetens vid besvär i rörelseapparaten.

Örter som jag arbetar med står under noggrann kontroll dels från en tillverkare i Taiwan och distributörer i Storbritannien men även på min mottagning där Läkemedelsverket och länsstyrelsens kontrollmyndighet gör stickprovskontroller. Jag är glad och tacksam att kunna erbjuda människor en unik läkekonst som är en av de äldsta och mest beprövade och säkra metoder som existerar.
Hjärtligt välkommen !

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 8-18 Må-Fre
Adress
Katarina Bangata 29
116 39 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗