Städfirma PLUS

betyg3.8 Bra(15 betyg)
Gävlegatan 27, 113 30, Stockholm
Vi är Städfirma PLUS. Vi ser städning som ett hantverk, ett konstverk. Det krävs fingerfärdighet, öga för rengöring, dessutom behövs rätt medel, trasor och material. Vi tror på lyx hemma och på kontoret, hotell känslan hemma, med en roomservice känsla. För att lyckas skapa och bygga vår vision behövs alla typ av människor, vi tror på vår personal och därför är mycket av det tjänster vi skapar och erbjuder grundar sig i personalens tankar idèr och vilja till att hitta nya och bättre lösningar. Det är vår personal som träffar kunderna, vår personal som utför uppdragen och får kunderna att rekommenderar oss därför är det en självklarhet att alla som arbetar för oss också ska vara med att påverka , förändra och förbättra . Därför ligger vårt största fokus i personalen, kan vi hela tiden motivera personalen och se till deras behov och ge dom rätt verktyg för att utföra ett utmärkt arbete kommer det synas till våra kunder som gör att vår verksamhet och samsyn på flexibel service blir möjligt. Tillsammans skapar vi det nya serviceföretaget Bolokal där vi ska leverera flexibel service under årets alla timmar. Vi ser det som en samhällsnytta att alltid finnas tillgänglig för alla. I takt med vår expansion arbetar vi ständigt med att bli mer flexibla och hela tiden kunna erbjuda vår service samma dag. Med egna båtar, bilar, el-mopeder, el-scootrar, cyklar har vi allt för att hjälpa dig även om du bor långt ute på en egen ö.

Boka tjänst

 • 40%Akutstädning 2 timmar med RUT avdrag897 kr (ord. 1 495 kr) · Mer infoFör tider fram till 7 jul
  Boka
 • 40%Akutstädning 2 timmar1 194 kr (ord. 1 990 kr) · Mer infoFör tider fram till 7 jul
  Boka
 • 40%Akutstädning 4 timmar1 794 kr (ord. 2 990 kr) · Mer infoFör tider fram till 7 jul
  Boka
 • 40%Akutstädning 6 timmar med RUT avdrag1 494 kr (ord. 2 490 kr) · Mer infoFör tider fram till 7 jul
  Boka
 • 40%Akutstädning 6 timmar2 394 kr (ord. 3 990 kr) · Mer infoFör tider fram till 7 jul
  Boka
 • 40%Akutstädning 8 timmar med RUT avdrag240 minuter · Mer infoFör tider fram till 7 jul
  Boka
 • 40%Akutstädning 8 timmar240 minuter, 2 394 kr (ord. 3 990 kr) · Mer infoFör tider fram till 7 jul
  Boka
 • 40%Akutstädning 10 timmar med RUT avdrag1 797 kr (ord. 2 995 kr) · Mer infoFör tider fram till 7 jul
  Boka
 • 40%Akutstädning 16 timmar2 399.40 kr (ord. 3 999 kr) · Mer infoFör tider fram till 7 jul
  Boka

utövare

noImage
AKUTSTÄD SAMMA DAG ELLER (HJÄLP INOM 48h)
(12 betyg)
AKUTSTÄD (HJÄLP INOM 48h)

Betyg och recensioner

3.8Bra
15 betyg
till AKUTSTÄD SAMMA DAG ELLER (HJÄLP INOM 48h)
Otroligt nöjd - både med att kunna boka med kort varsel och med resultatet!
till AKUTSTÄD SAMMA DAG ELLER (HJÄLP INOM 48h)
Tack för att ni kunde komma så snabbt och ordna allt . Vi är jätte nöjda och kommer rekommendera er till alla vänner.
till AKUTSTÄD SAMMA DAG ELLER (HJÄLP INOM 48h)
Stort tack för hjälpen . Den bästa städfirman vi anlitat.
till HEMSTÄDNING_VECKOSTÄDNING
Är så imponerad av arbetet ni gjorde. Kan starkt rekommendera er. Stort tack även för ommålningen i det stora badrummet.

Om företaget

Vi är Bolokal. Vi ser städning som ett hantverk, ett konstverk. Det krävs fingerfärdighet, öga för rengöring, dessutom behövs rätt medel, trasor och material. Vi tror på lyx hemma och på kontoret, hotell känslan hemma, med en roomservice känsla. För att lyckas skapa och bygga vår vision behövs alla typ av människor, vi tror på vår personal och därför är mycket av det tjänster vi skapar och erbjuder grundar sig i personalens tankar idèr och vilja till att hitta nya och bättre lösningar. Det är vår personal som träffar kunderna, vår personal som utför uppdragen och får kunderna att rekommenderar oss därför är det en självklarhet att alla som arbetar för oss också ska vara med att påverka , förändra och förbättra . Därför ligger vårt största fokus i personalen, kan vi hela tiden motivera personalen och se till deras behov och ge dom rätt verktyg för att utföra ett utmärkt arbete kommer det synas till våra kunder som gör att vår verksamhet och samsyn på flexibel service blir möjligt. Tillsammans skapar vi det nya serviceföretaget Bolokal där vi ska leverera flexibel service under årets alla timmar. Vi ser det som en samhällsnytta att alltid finnas tillgänglig för alla. I takt med vår expansion arbetar vi ständigt med att bli mer flexibla och hela tiden kunna erbjuda vår service samma dag. Med egna båtar, bilar, el-mopeder, el-scootrar, cyklar har vi allt för att hjälpa dig även om du bor långt ute på en egen ö.

Bilder