Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Åsa-Marie finns för dig som är nyfiken på psykologi för inspiration och personlig utveckling. Kanske vill du förändra mönster i relationer, arbete, livsstil, som begränsar ditt liv? Hon fokuserar på hälsa, relationer, arbete och fritid. Ni utforskar hur du vill leva ditt liv och lär dig tekniker som bryter negativa mönster. För Åsa-Marie är det viktigt att bryta den stigmatisering som finns kring psykoterapi och att det skulle innebära tecken på svaghet och att psykoterapi behöver vara tungt, jobbigt och allvarligt. Tvärtom kan det vara en väg för personlig utveckling.

Åsa-Marie bemöter människor utifrån deras sårbarhet och målstyr med värme, humor och engagemang förankrad i tjänster baserade på KBT, ACT och Schematerapi. I sitt arbete använder hon populärkultur där meditation, yoga och fysisk aktivitet är verktyg för psykologisk flexibilitet. Åsa-Marie arbetar med individer, par, familj, företag och ledare. Kontakten anpassas efter behov med träffar på 45-90 min face to face, via telefonvägledning eller videosessioner, där hon lär dig färdigheter som bryter mönster av exempelvis höga krav, kort stubin, låg självkänsla, svartsjuka och självkritik.


Åsa-Marie är van att arbeta med livskriser och trauma med PTSD efter katastrofer, suicid och komplicerad sorg. Hon har lång erfarenhet från primärvård, företagshälsovård, psykiatri för unga och vuxna. Hon genomför utredningar med stöd att hitta din rätta plats efter missbruk med alkohol, droger, shopping, mat, spel, ätstörningar och porrsurfande. Hon arbetar även med mindfulnessträning i grupp för impulskontroll, trading och återfallsprevention mot medberoende, missbruk, ADHD, bipolaritet, utmattningssyndrom och shopping. ​

 Välkommen!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

LEDARSKAPSUTVECKLING - COACHING

COACHING - 45 MIN
45 min 995,00 kr 597,00 kr
COACHING - 60 MIN
60 min 1.195,00 kr 717,00 kr

KBT - PSYKOTERAPI - PARTERAPI

PSYKOTERAPI - 45 MIN
45 min 995,00 kr 597,00 kr
PARTERAPI - 60 MIN
60 min 1.195,00 kr 717,00 kr

HANDLEDNING - KBT - SCHEMATERAPI

Sperus Superskills Humancapital AB

Sperus Superskills Humancapital AB

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Birger Jarlsgatan 18a
114 34 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗