1. Hem
  2. Annan Täby

Soulinspo by Anneli

Inte tillräckligt med recensioner än
Åkerbyvägen 280, 18738, Täby
För behandlingar på plats finns jag regelbundet hos Hypericumkliniken (fd Täby Kropp & Själ) på Åkerbyvägen 280 i Täby (på gaveln 1tr ned) Jag finns också på Samadhiyoga i Gamla stan OBS! MAILA info@soulinspo.se FÖR BOKNING I GAMLA STAN Har du frågor eller funderingar skicka ett mail till info@soulinspo.se så återkommer jag till dig så snart jag kan :-)

Boka tjänst

Personal

noImage
Anneli FrostfjällAdvanced Soul Realignment® Practitioner, Usui Holy Fire®Reiki Master, Yinyogalärare, Meditations & Mindfulnessinstruktör mm

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Soulinspo by Anneli står för holistisk hälsa och utveckling. Hjälper till att minska stress och inspirera till mer kärlek, acceptans och glädje i livet. Det gör jag bland annat genom olika typer av själsläsningar med Soul Realignment® som verktyg, ge behandlingar och kurser med Holy Fire® Reiki, erbjuda Yinyogaklasser med Reiki och arrangera retreat. Jag har också en webbutik där jag säljer mina egna blandningar av eteriska oljor, eget hantverk och liknande. Allt för att gynna hälsa, välmående och utveckling.

Bilder

Detaljer och kontakt