1. Hem
  2. Massage Ängelholm

Skin By M

betyg4.9 Fantastiskt bra(372 betyg)
Stjernsvärds allé 66, 262 74, Ängelholm
Varmt välkommen till Skin By M Online Bokning! En salong i Ängelholm som erbjuder ett brett utbud av ansiktsbehandlingar och massage. Fokus på helhetsupplevelsen och på det som du som kund önskar. Alla behandlingar görs i en avslappnande miljö där salongen går i varma toner och är mysigt inrett. I dagens stressiga vardag behöver vi ge oss tid för återhämtning och balans. Släppa allt och tillåta sig vara här och nu. Skin By M erbjuder skönhetsbehandlingar som tillåter dig att stanna upp och jag fokuserar på din hudhälsa. Investera i dig själv för att få den balansen du behöver i ditt liv just nu. Här upplever du fantastiska behandlingar för hela kroppen och hudvård som är resultatinriktade och fokuserar på hållbarhet. Lätta verktyg som får hela din hud att må bättre. Blunda och ta ett djupt andetag och njut av stunden! 🎁 Köpa Presentkort 🎁 Vi köp mejla eller boka tjänsten Personlig Shoppingtid online här! Varmt välkommen att besöka Skin By M.
4823

Boka tjänst

Ansiktsbehandlingar

  • 25%
    Face Love 45min
    45 minuter, 596.25 kr (ord. 795 kr)Mer info
    För tider fram till 19 apr
    Boka

Spabehandling Valhall Park Hotell

  • 25%
    Spa Face 30min
    30 minuter, 371.25-446.25 kr (ord. 495-595 kr)Mer info
    För tider fram till 19 apr
    Boka
  • 25%
    Spa Massage 30min
    30 minuter, 371.25-446.25 kr (ord. 495-595 kr)Mer info
    För tider fram till 19 apr
    Boka
  • 25%
    Spa Body 30min
    30 minuter, 371.25-446.25 kr (ord. 495-595 kr)Mer info
    För tider fram till 19 apr
    Boka
  • 25%
    Spa Hand & Foot 30min
    30 minuter, 371.25-446.25 kr (ord. 495-595 kr)Mer info
    För tider fram till 19 apr
    Boka

Personal

noImage
Marie
4.9
(372 betyg)
Auktoriserad Spa & Hudterapeutmästare, Massör & Hälsoutvecklare och Makeup artist.
Varmt välkommen och tack för att du bokar tid hos mig.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
372 betyg
Karin N.
till Marie
Blev mycket nöjd

Visa mer

Bengt J.
till Marie
Mkt kunnig och trevlig. Kan verkligen rekommendera Marie!

Visa mer

Nina M.
till Marie
Professionell,kunnig.Resultat över förväntan.Tack.

Visa mer

Katarina C.
till Marie
En fantastiskt skön och avslappnade stund! Huden känns superfräsch och glowig!

Visa mer

Om företaget

Jag, Marie är Auktoriserade spa- och hudterapeut med specialkompetens, makeup artist, diplomerad massör och hälsoutvecklare. Har lång erfarenhet och innehaver Gesäll & Mästarbrev. Salongen är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) vilket innebär att jag har gått en gedigen utbildning och utför professionella skönhetsbehandlingar. Skin By M finns i samma lokaler som Valhall Park Hotell. Behandlingsrumet finns i anslutning till Launa Relax & Spa. Hitta hit! Du går in i entrén till Valhall Park Hotell & restaurangen Nimt nr 34. Därefter direkt till höger och följ hela glasentrén. Där möts du av en reception till Launa Relax & Spa på Valhall Park Hotell. Det finns en lång grön soffa mitt emot, sätt dig där och koppla av en stund. Jag kommer och hämtar upp dig när det är dags för din bokade behandling. Det finns gratis parkering utanför hotellet. Det går även bra att cykla eller åka kollektivt. Väljer du att åka kollektivt, då få du gå en liten bit och passa på att njut av naturen som finns i området. Salong är kontant fri. Du betalar med swish, kort, våra egna presentkort samt även Ängelholms presentkort och faktura via Qliro eller Boka Direkts presentkort eller friskvårdskort. Betalning sker alltid efter utförd behandling och hos på Skin By M. Läs igenom och tänk på! Kom i god tid till din behandling, rekommenderar 10min innan din bokad tid. Meddela mig i tid om du är gravid eller har några andra hälsoproblem, allergier. Avbokning! (När du gör en bokning, har du godkänt detta) Behandlingar som avbokas mindre än 12 timmar innan bokad tid debiteras med 100%. (Pga. att vi har reserverat en tid åt dig och ingen annan kund har kunnat boka in sig.) Tack för att du respekterar det! Avbokning kan göras online via boka direkt. Ring 0431-450720 eller mejla till info@skinbym.se Kan vi inte svara när du ringer så prata in ett tydligt meddelande och uppge då ditt namn, telefonnummer och din bokade dag/tid. Vi återkopplar alltid med att ringa upp eller mejla dig som kund. Du får en bekräftelse på din avbokning så fort vi har sett, hört din avbokning via mejl eller telefon! Hittar du ingen tid som passar? Ring eller maila så försöker jag hitta en tid åt dig. Jag värdesätter din tid! Jag sitter ofta upptagna i behandling och har svårt att lämna kunden. Vid produkt köp eller upphämtning av presentkort så bokar du dig en tid. Personlig Shopping tid heter tjänsten. Vill ni vara säkra på att jag är på plats så hör gärna av er innan på telefon eller mejl så bokar jag en tid som passar oss båda. Online bokningen är öppet dygnet runt! Varmt välkommen och tack för att du väljer Skin By M. Varma hälsningar Marie Lindgren

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Marie

Bilder

Medlem i Sveriges Hudterapeuters RiksorganisationMedlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation
Detaljer och kontakt
    • Öppnar snart
    • MånStängd
    • Tis10:00 - 18:00
    • Ons10:00 - 16:00
    • Tor10:00 - 18:00
    • Fre10:00 - 18:00
    • Lör10:00 - 16:00
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • ​Hittar du ingen tid som passar? Ring eller mejla så försöker jag hitta en tid åt dig. Jag värdesätter din tid! Jag sitter ofta upptagna i behandling och har svårt att lämna kunden. Vid produkt köp eller upphämtning av presentkort så bokar du dig en tid. Personlig Shopping tid heter tjänsten. Vill ni vara säkra på att jag är på plats så hör gärna av er innan via telefon eller mejl så bokar jag en tid som passar oss båda. Online bokningen är öppet dygnet runt! Observera att jag har helgpris på lördagar och vissa av dessa behandlingar.
  • 0431-4507 XXVisa nummer

  • Stjernsvärds allé 66, 262 74, Ängelholm