Sköna Helenas klinik

betyg5 Fantastiskt bra(138 betyg)
Kung Agnes Väg 10, 191 48, Sollentuna
SKÖNA HELENAS KLINIK På Sköna Helenas klinik erbjuder vi målinriktade och effektiva behandlingar inom estetik samt hudvård. Vår VISION med kvalificerade behandlingar och råd inom hudvård med hjälp av långa erfarenheter är att hjälpa varje kund att uppnå den bästa möjliga versionen av sig själv. Hos oss står du och din hud i fokus. Nooshin Risseh är SHR-auktoriserad hudterapeut .Hon är  Cidesco-examinerad från Gilda Skolan och certifierad medicinsk hudterapeut med flera års erfarenhet inom hudvård men även tandtekniker från Karolinska institutet. Vi är med på Reco. Läs omdöme om oss:  https://www.reco.se/skona-helenas-klinik-sollentuna Du kan även läsa våra recensioner på Google genom att klicka här. OBS!!! OM NI INTE HITTAR LEDIGA TIDER, RING ELLER SMSA PÅ Tel : 073-550 17 24 timmars avbokningsregel. Vid uteblivet besök eller avbokning senare än 24 h debiteras du fullt.

Boka tjänst

utövare

noImage
Nooshin Risseh
(138 betyg)
Aukt. hudterapeute
Klarna

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
138 betyg
till Nooshin Risseh
Bästa skönhetssalongen i Sollentuna ❤
till Nooshin Risseh
Väl omhändertagen med det lilla extra
till Nooshin Risseh
Efter ett varmt bemötande fick jag komma in i rummet där jag senare fick en fantastisk ansiktsbehandling. Miljön är behaglig och bidrar till en stund av lugn och ro. Slumrade till även denna gången. Lämnade sedan Sköna Helenas klinik med goda råd och tips. Ser innerligen fram emot nästa besök.
till Nooshin Risseh
Mitt första besök, helt fantastiskt bra Fin service med det lilla extra. Super duktig. Återkommer gärna

Om företaget

På Sköna Helenas klinik erbjuder vi målinriktade och effektiva behandlingar inom estetik samt hudvård. Vår VISION med kvalificerade behandlingar och råd inom hudvård med hjälp av långa erfarenheter är att hjälpa varje kund att uppnå den bästa möjliga versionen av sig själv. Hos oss står du och din hud i fokus. Nooshin Risseh är SHR-auktoriserad hudterapeute med flera års erfarenhet inom hudvård men även tandtekniker från Karolinska institutet.

Bilder