1. Hem
  2. Hudvård Sollentuna

Sköna Helenas klinik

betyg4.9 Fantastiskt bra(467 betyg)
Kung Agnes Väg 10, 191 48, Sollentuna
SKÖNA HELENAS KLINIK På Sköna Helenas klinik erbjuder vi målinriktade och effektiva behandlingar inom estetik samt hudvård. Vår VISION med kvalificerade behandlingar och råd inom hudvård med hjälp av långa erfarenheter är att hjälpa varje kund att uppnå den bästa möjliga versionen av sig själv. Hos oss står du och din hud i fokus. Nooshin Risseh är SHR-auktoriserad hudterapeut .Hon är  Cidesco-examinerad från Gilda Skolan och certifierad medicinsk hudterapeut med flera års erfarenhet inom hudvård men även tandtekniker från Karolinska institutet. Vi är med på Reco. Läs omdöme om oss:  https://www.reco.se/skona-helenas-klinik-sollentuna Du kan även läsa våra recensioner på Google genom att klicka här. OBS!!! OM NI INTE HITTAR LEDIGA TIDER, RING ELLER SMSA PÅ Tel : 073-550 16 37 24 timmars avbokningsregel. Vid uteblivet besök eller avbokning senare än 24 h debiteras du fullt.
5566

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Nooshin Risseh
4.9
(467 betyg)
Aukt. hudterapeute

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
467 betyg
Camilla H.
till Nooshin Risseh
Blir alltid väldigt väl och professionellt omhändertagen. Nooshin är väldigt proffsig och vet vad min hud behöver.

Visa mer

Jasmin A.
till Nooshin Risseh
Min födelsedag blev en fantastisk skön dag då kunde jag slappna av från vardags stressen och somna till och med under behandlingen. Sen kom jag hem med en glow i ansiktet och skön avslappnad känsla i kroppen. Tack Nooshin din bemötande och dina behandlingar är underbara .

Visa mer

Ali N.
till Nooshin Risseh
Det var fantastiskt

Visa mer

Jacqueline M.
till Nooshin Risseh
Bästa hudterapeut ever! Trevlig och mycket kunnig. Un amor!🌺

Visa mer

Om företaget

På Sköna Helenas klinik erbjuder vi målinriktade och effektiva behandlingar inom estetik samt hudvård. Vår VISION med kvalificerade behandlingar och råd inom hudvård med hjälp av långa erfarenheter är att hjälpa varje kund att uppnå den bästa möjliga versionen av sig själv. Hos oss står du och din hud i fokus. Nooshin Risseh är SHR-auktoriserad hudterapeute med flera års erfarenhet inom hudvård men även tandtekniker från Karolinska institutet.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån11:00 - 18:30
    • Tis11:00 - 18:30
    • Ons11:00 - 18:30
    • Tor11:00 - 18:30
    • Fre11:00 - 18:30
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07355016 XXVisa nummer

  • Kung Agnes Väg 10, 191 48, Sollentuna