1. Hem
  2. Frisör Stockholm

Sior Stockholm

betyg5 Fantastiskt bra(9 betyg)
Birger Jarlsgatan 111, 113 56, Stockholm
Välkommen till Sior Stockholm, din frisörsalong på Birger Jarlsgatan 111. Vi erbjuder det senaste inom klippning, styling och hårfärgning. Besök oss för att få personligt anpassad service som möter dina specifika behov och önskemål. Vi använder enbart högkvalitativa produkter för att säkerställa att du får den bästa frisörupplevelsen.
9684

Boka tjänst

Personal

noImage
Sina
5
(9 betyg)
Hairdresser, Barber, Hairstylist

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
9 betyg
Amelie S.
till Sina
That will be not my last time at SiorStockholm. He did a really really good job and I was more than happy with my hair. I definitely would recommend him if you search for a good and competent hairdresser and stylist. I will come back ! :)

Visa mer

Om företaget

Vi tror på att varje kund är unik och vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål. Vi ger dig råd och inspiration för att uppnå din drömfrisyr. Besök vår salong för avkoppling och lyxig atmosfär - vi bjuder även på kaffe så att du kan njuta av en skön stund medan vi tar hand om ditt hår. Boka din tid idag och upplev själv vad som gör Sior Stockholm till en av Stockholms mest eftertraktade frisörsalonger. Vi lovar att du kommer att lämna vår salong med ett stort leende på läpparna och en känsla av att du har hittat din nya favoritfrisör. Vi ser fram emot att träffa dig och ta hand om ditt hår på bästa möjliga sätt!

Bilder

Detaljer och kontakt