Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till Simläran - simudervisningen med fokus på individ, lekfullhet och kvalitet! Jag erbjuder sommarsimskola samt privatundervisning och mini-simskola i bassäng och hav. Höstterminen är FULLBOKAD. Datum för öppning av bokning listas nedan: Vårterminen ÖPPEN Sommarsimskola 15 maj kl.10.00 Hösttermin 15 juli kl.10.00 De flesta kurser kan bokas fram till och med kursstart. Sista minuten tider släpps under terminens gång och publiceras på Simlärans sociala medier. Du får alltid samma simlärare - läs om mig på www.simlaran.com. 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Simläran

Simläran är simskolan med fokus på individ, lekfullhet och kvalitet. När målet med undervisningen att uppnå simkunnighet ägnas all tid åt simning med få flythjälpmedel samt övningar som gynnar simteknik såsom att hoppa, flyta och andas.

Av lång erfarenhet med små som stora tillsammans med ett gediget intresse är jag (Jessie/Simläraren) särskilt kunnig inom områden så som trauma/rädsla, koncentrationssvårigheter, prestationsångest, självkänsla, självförtroende och upprymdhet/energi i överflöd.

Simläran är det kostnadseffektiva alternativet för att lära sig eller sitt barn att simma.

Hos Simläran får eleverna vidare möjlighet att finslipa på simtekniken, lära sig andra simsätt och bli bättre simmare! Simläran tar tillvara på varje elevs unika förmågor och skapar en trygg och uppmuntrande miljö för lärande. Alla människor är välkomna och verksamheten genomsyras av ett jämställdhetsperspektiv.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag 15.00-20.30
Torsdag 15.00-20.30

Svarar på mejl inom 24h
Adress
Valthornsgatan 13
421 51 Västra Frölunda
Göteborg
Öppna i Google Maps 🗗