1. Hem
 2. Hudvård Solna

Saras skönhetsklinik Stockholm

betyg4.6 Fantastiskt bra(205 betyg)
Hasselstigen 2, 169 38, Solna
Skönhetsklinik i Stockholm Solna (finns även i Västerås City http://saraslaserstockholm.bokadirekt.se) Erbjuder skönhetsbehandlingar av olika slag: smärtfri permanent hårborttagning med diodlaser, ansiktslyft, kemisk peeling, ansiktsbehandlingar, microneedling, lash lift (ögonfransböjning), vaxning, trådning, massage m.m. Erbjuder betalning via ePassi! Vårt koncept är lyx till lågt pris. När du som kund kliver in i vår klinik ska du omgivas av en lyxig atmosfär, omringad av härliga dofter och avslappnande stämning. Varmt välkommen!   OBS! Önskar du en bokning utöver det som finns ledigt på bokadirekt, kontakta 076-209 02 58
17075

Boka tjänst

Personal

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
205 betyg
Josefin S.
till Sara Hassan
Personalen var tyst under hela besöket och berättade inte hur lång tid de olika momenten beräknades ta, eller hur det skulle kännas. Lokalen var inte riktigt ren och fräsch. Luktade instängt. Terapeuten var hårdhänt, och tryckte onödigt hårt på och kring ögonen, och stötte till britsen jag låg på flera ggr. Resultatet blev mycket sämre än på det ställe jag var senast och det verkade som om hon själv inte var nöjd och förklarade det på knackig svenska genom att det var MIG det var fel på, hur mina ögonfransar och ögon ser ut. Känns helt fel att betala fullt pris för denna behandling. Rekommenderar EJ stället.

Visa mer

Jennie H.
till Sara Hassan
Blir alltid på så bra humör när jag varit hos Sara - ögonbrynen är ju så snygga!!

Visa mer

Ursula N.
till Sara Hassan
Jättebra bemötande och en kvalificerad behandling!

Visa mer

Matilda L.
till Sara Hassan
Gjorde ansiktsbehandling med ultraljud och som ”glasyr på tårtan” minskade min arga rynka i pannan, vilket jag inte hade förväntat mig. Rekommenderas!

Visa mer

Om företaget

Skönhetsklinik i Stockholm, Solna (finns även på Västerås City) som erbjuder lyx behandlingar till ett lågt pris! När du som kund kliver in i våra kliniker kommer du att omgivas av en lyxig och avslappnad atmosfär. Senior rabatt 10% gäller alla vardagar. Avbokning bör ske 24 timmar före besöket. Uteblivet besök debiteras, 75% kostnaden för den bokade behandlingen. Välkommen till våra kliniker där du garanterat kommer att få en härlig upplevelse.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån15:30 - 19:00
  • Tis13:30 - 19:00
  • OnsStängd
  • TorStängd
  • Fre12:00 - 19:00
  • Lör13:00 - 19:00
  • SönStängd
 • 07620902 XXVisa nummer

 • Hasselstigen 2, 169 38, Solna