Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

OBS

Detta är ingen salong, enbart ett testkonto!

Välkommen! Vi hjälper dig med besvär som: Stelhet och/eller smärta i ryggenSpänningshuvudvärkMusarm, Tennisarmbåge, GolfarmbågeSmärta/ utstråling i axlar och armarSmärta och/eller stelhet i nackeSmärta från höft, knä och fotleder som hopparknä och plantarfasciitIschias/Utstrålning i benIdrottsskadorArbetsrelaterade skadorÖverbelastningsskador Tveka inte att kontakta oss för konsultation och rådgivning! Sista minuten tider gäller endast vid ditt första besöket hos Rygg- och Idrottsskadekliniken.

https://marketplace.eclipse.org/content/eclipse-color-theme
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Salong Demo

På Sveavägen 141 förenar vi träning, friskvård och rehabilitering för att skapa förutsättningen att känna sig stark i vardagen. Vi har en tro på att alla människor kan träna och må bra så länge man utgår från sin egen nivå, med rätt stöttning och trygg vägledning.

Det handlar inte bara om att uppnå ett mål utan framförallt om hur man mår under vägens gång samt hur man faktiskt tacklar den dag man väl uppnått sitt mål för att fortsätta utvecklas och motiveras framåt.

Det är vardagen som är vår största fiende! På -SNI- hjälper vi dig att bemästra de utmaningar som hindrar dig från att lyckas och infinna det välmående som du ständigt strävar efte

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider monday 7-19
sunday 17-19
friday 12-16
Adress
Dalagatan
Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗