1. Hem
  2. Hudvård Mora

Salloum beauty

betyg4.9 Fantastiskt bra(41 betyg)
Skogsvägen 9, 792 51, Mora
Vi gör allt vårt bästa för att ge dig ett nytt snyggt utseende. Våga mer och blomma ut i livet. Att få se en kund efter en lyckad behandling nöjd och mer tryggare är vårt mål i Salloum beauty center.
18463

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
41 betyg
Petra O.
till Solaf Salloum
Så trevlig och kunnig 😊 Rekommenderar verkligen!

Visa mer

Lena K.
till Solaf Salloum
Allt bra som vanligt

Visa mer

Rebecka M.
till Solaf Salloum
Superbra 🙌

Visa mer

Louise K.
till Solaf Salloum
Solaf är noggrann, lyhörd och kunnig! Är mycket nöjd med bemötandet och ser fram emot slutresultatet efter fler behandlingstillfällen. :)

Visa mer

Om företaget

Här är det DU bästa kund som står i fokus att erhålla allt vi har att ge för att Din stund på vår salong skall bli den allra bästa. SOLAF är permanent makeup artist erbjuder en professionell kosmetisk tatuering och i vår arbetsteam vi har specialiserad hudterapeut som erbjuder de flesta tänkbara behandlingar från topp till tå med det senaste inom modern vetenskapligt baserad hudvård där upplevelse och resultat är det viktiga. Högteknologisk och exklusiv hudvård, modern dermacosmeceutisk hudvård, avancerad pharmacosmeceutisk hudvård - så nära medicinsk klassificerad man kan komma . När det gäller hårborttagning. Då erjuder vi det med världens bästa hårborttagnings laser från ALMA Laser USA – den klarar allt, mörka, ljusa, grova och tunna hårstrån och alla hudfärger. Den kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar. Spara både tid och pengar, genom att välja den effektivaste lasern på marknaden. Maskinen är Medical CE samt FDA godkänd. En utav få märken som på marknaden är medicinskt godkända Av oss blir Du väl omhändertagen och behandlingarna avnjuter Du i en lugn, trivsam och stillsam miljö till avslappnande musik och med sköna, väldoftande produkter. Kom! Lämna vardagen och kliv in i en värld fylld av upplevelser där DU får andrum men också inspiration till ett sunt inre och ett nytt vackert yttre.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån11:00 - 20:00
    • Tis11:00 - 20:00
    • OnsStängd
    • Tor11:00 - 20:00
    • Fre11:00 - 20:00
    • LörStängd
    • Sön11:00 - 20:00
  • 07227940 XXVisa nummer

  • Skogsvägen 9, 792 51, Mora