Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Nyhet!

Inkl. rengöring, hudanalys, despigmentering serum, microneedling med skinmark vitaminboost, mask, fuktkräm, solskyddsfaktor
Inkl. rengöring, toner, hudanalys, AHA peel, ånga, portömning, högfrekvens med ozon (dödar bakterier), clay mask, vespera serum, solskyddsfaktor
Ansiktsbehandling med högfrekvens elektroterapi passar dig som lider av fet hud, akne, papler och pustler (förstadie till akne) men även dig med mer torr, mogen och livlös hud. Minskar talgproduktionen, torkar ut och läker ut akne, lite blekande (minskar rodnad efter klämningen), är desinficerande.
Inkl. rengöring, toner, hudanalys, ånga, portömning, högfrekvens elektroterapi (dödar bakterier), clay mask, oil control lotion , solskyddskräm.
Inkl. rengöring, toner, hudanalys, ånga, portömning, högfrekvens med ozon (dödar bakterier), clay mask, retinol peel
Den här AHA behandlingen är optimal för dig som inte har tid att ta den kompletta ansiktsbehandlingen men ändå vill ha resultat eller vill ta en kur för att pånytt föda din hud. Ökar cellförnyelsen i huden. Effektiv på fina linjer, akne och orenheter samt solskadad hud.

Vi rekommenderar en kur på 4-6 behandlingar om man ska jobba emot rynkor och fina linjer. Men passar väldigt bra som engångsbehandling också.

Inkl. rengöring, toner, hudanalys, AHA antioxidant och AHA revitalizing, joniserad vespera serum med högfrekvens, solskyddskräm.
Indirekt högfrekvens är för en mer torr, mogen och livlös hud. Denna behandling är mildare. Kunden håller i en glasstav & terapeuten utför en ansiktsmassage med hyaluronic renewall. Hudens upptagningsförmåga ökar och massageserumet kan på så sätt lättare tränga in i huden. Fett och fuktupptag ökar även blod- och lymfcirkulationen.

Vi rekommenderar en kur på 4-6 behandlingar om man ska jobba emot rynkor och fina linjer. Men passar väldigt bra som engångsbehandling också.

Inkl. rengöring, mild exfoliering, toner, hudanalys, hyaluronic serum joniserad med högfrekvens, recovery mask, rich repair kräm samt solskyddskräm
Indirekt högfrekvens är för en mer torr, mogen och livlös hud. Denna behandling är mildare. Kunden håller i en glasstav & terapeuten utför en ansiktsmassage med antiagning flash ampull. Hudens upptagningsförmåga ökar och massageserumet kan på så sätt lättare tränga in i huden. Ökar cellförnyelsen, lifting effekt, värmer, mjukar upp och förbättrar hudstrukturen.

Vi rekommenderar en kur på 4-6 behandlingar om man ska jobba emot rynkor och fina linjer. Men passar väldigt bra som engångsbehandling också.

Inkl. rengöring, mild exfoliering, toner, hudanalys, antiagning flash ampull joniserad med högfrekvens, hydra-vital mask, ögonkräm, radiance DNA serum och kräm samt solskyddskräm
Med diamantmunstycket peelar vi bort döda hudceller i ansiktet vilket reducerar finare linjer, pigmenteringar, solskador, mindre ärrbildningar och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Döda hudceller och rester sugs samtidigt upp med vakuum som dränerar huden från slaggprodukter.
Ansiktsbehandling ger omedelbart friskare och fräschare hud med ökad lyster och jämnare hudstruktur. Hårvårdsprodukter anpassade till hudens behovs.

Inkl. rengöring, hudslipning, vespera serum, massage av ansikte, lugnande mask, fuktkräm samt solskyddsfaktor.
Milierbehandling
60 min 795,00 kr 477,00 kr Mer info
Vid en behandling för att ta bort milier fokuserar man på att extrahera dem. Det vill säga att klämma ut allt innehåll. Det kan man däremot inte göra själv. Milier saknar poröppning och måste därför öppnas med ett särskilt instrument som kallas för lancett. Milier som en gång tagits bort kan inte komma tillbaka. Däremot kan problemet återkomma på andra ställen och då får man tömma dem återigen.

Inkl. Rengöring, facemapping, exfoliering, ånga med vapozon, milier och porrengöring, lugnande mask och avslutande produkter.
Vid en behandling för att ta bort milier fokuserar man på att extrahera dem. Det vill säga att klämma ut allt innehåll. Det kan man däremot inte göra själv. Milier saknar poröppning och måste därför öppnas med ett särskilt instrument som kallas för lancett. Milier som en gång tagits bort kan inte komma tillbaka. Däremot kan problemet återkomma på andra ställen och då får man tömma dem återigen.

Inkl. Rengöring, exfoliering, milierrengöring ca 3 stycken, dagkräm och solskyddskräm.
• Exuviance Radiance Peel är en högeffektiv retinolbaserad peeling. A-vitamin exolierar och stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen. Retinol passar även en acnebenägen eller fet hudtyp samt minimerar pigmenteringar. Peelingen appliceras på salongen och tvättas av hemma efter hudterapeutens instruktion, därför bör man inte träna osv innan man har tvättat av peelingen. Efter ca 2-3 dagar kan det uppstå en fjällning som varar någon dag beroende på hudtyp. Inom ca en vecka är huden helt återställd med förnyad spänst och smidighet.


Inkl. rengöring, toner, hudanalys, mask, massage i ansikte, retinol peel
Retinol Peel Exuviance
30 min 1.495,00 kr 897,00 kr Mer info
Exuviance Radiance Peel är en högeffektiv retinolbaserad peeling. A-vitamin exolierar och stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen. Retinol passar även en acnebenägen eller fet hudtyp samt minimerar pigmenteringar.
Peelingen appliceras på salongen och tvättas av hemma efter hudterapeutens instruktion ,därför bör man inte träna osv innan man har tvättat av peelingen. Efter ca 2-3 dagar kan det uppstå en fjällning som varar någon dag beroende på hudtyp. Inom ca en vecka är huden helt återställd med förnyad spänst och smidighet.

Behandlingen kan göras som kur med 4-6 veckors mellanrum.

Phibrows 3D tatuering/microblading

3D Microblading PHIBrows
150 min 4.500,00 kr 2.700,00 kr
Eyeline Tatuering
90 min 1.500,00 kr 900,00 kr
Påfyllning - inom 1 år
60 min 1.800,00 kr 1.080,00 kr Mer info
Påfyllning inom 1 år. Har din tatuering förlorat en del färg och behöver en "touch up"?

Gäller endast kunder som tidigare gjort en kosmetisk tatuering hos oss tidigare.
Påfyllning - inom 2 år
90 min 2.500,00 kr 1.500,00 kr Mer info
Påfyllning inom 2 år.

Gäller endast kunder som har gjort en kosmetisk tatuering hos oss på "Söders Spa".
Om du har frågor och funderingar så är det bra och boka in en konsultation först.

Om du har en gammal tatuering är det ett MÅSTE att boka in konsultation först.

Avancerad hudvård

Blandning mellan 3 av dem enligt kunds behövligheter:
AHA Mandelic Syra Exuviance
Retinol radiance peel Exuviance
Akne ärr- Microneedling Mesoestetic
Apparatur högfrekvens elektroterapi
Microneedling kur 3 behandlingar
60 min 4.576,00 kr 2.745,60 kr
Skinbetter Science
AlphaRet Professional Peel System är en avancerad
hudvårdsserie designat för att påskynda och maximera resultatet
Kombinerat av AHA och BHA salistlsyra och AlphaRet
för att öka cellgörnyelsen och motverka linjer , rynkor ,
hyperpigmentering och akne.
Kemisk Peel 30 kur 1gång /veckan 4-6 behandlingar
Kemisk peel 30 eller 50
Någon av kemisk peel som ovan inklusive vårdande
fuktmask med massage för nacke och axlar
Kemisk peel 50 kur 1 gång / månaden 4-6 behandlingar
Microneedling ansikte
60 min 1.695,00 kr 1.017,00 kr
Microneedling ansikte och hals
70 min 2.095,00 kr 1.257,00 kr
Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring.

I denna behandling jobbar vi med olika AHA/BHA syror som anpassas efter ditt specifika hudtillstånd.

Vi använder oss utav mesoesteics peelingar som har ett brett sortiment och ger goda resultat.

Kemisk peeling förbättrar:

Ojämn hudton
Pigmentfläckar
Acne ärr
Oren hud
Stora porer
Fina linjer, slapp hud
Grå, matt och livlös hud

Vi rekommenderar en kur på ca 4-6 gånger och lägger upp en behandlingsplan utifrån ditt hudproblem samt mål.

Annars går det bra att göra endast en behandling för ökad lyster.

I behandlingen igår det: Rengöring, hudanalys, kemisk peeling, mask, samt avslutande produkter.
En intensiv anti aging behandling med resultat redan efter första behandlingen. Även känd som "Madonna Peelen" eller "hollywood treatment".

Efter första behandling så får huden ny lyster, minskning av porer, trötthetstecken och en silkeslen hud.

Vi rekommenderar en kur på 4-6 behandlingar om man ska jobba emot rynkor och fina linjer. Men passar väldigt bra som engångsbehandling också.

I behandlingen ingår det: Rengöring, hudanalys, mesoéclat peel, mask och efterkommande produkter.

AnsiktsBehandlingar

Dermalogica express treatment.
En lättare hudvårdande ansiktsbehandling som inkluderar, Rengöring, peeling, mask och avslutande dag och ögonkräm.
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, formning av bryn, massage i mån av tid, ansiktsmask och avslutande ögon och dagkräm.
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga porrengöring, ansiktsmassage, brynplock, lyxig ansiktsmask, avslutande serum, ögon- och dagkräm.

I denna behandling används ultraljudsteknik för att exfoliera och ta bort döda hudceller. Den används också för att slussa ner näringsämnen djupt in i huden, för att få en fin lyster.

Denna behandling är perfekt för dig som upplever trött och glåmig hud. En expressbehandling som du kan ta på lunchen.

I denna behandling ingår:
Rengöring, soft peel, enzympeel, sheet mask och avslutande produkter.
En klassisk ansiktsbehandling inklusive ultraljudsteknik för att exfoliera huden, tar bort komedoner (djuprengöring) och döda hudceller. Den används också för att slussa ner näringsämnen djupt in i huden, för att få en fin lyster.

Denna behandling är perfekt för dig som upplever trött, oren och glåmig hud.

I denna behandling ingår:
Rengöring, soft peel, enzympeel, portömning, massage i mån av tid, sheet mask och avslutande produkter.
Behandlar, motverkar och reducerar tecken på förtida hudåldrande som pigmenterinar, linjer och rynkor samt brist på spänst och lyster. I behandlingen gör vi:
Facemapping, AHA-exfoliering, ånga, porrengöring, brynplock, massage, mask och avslutande agesmart produkter.
Fet problemhy kan drabba alla. Denna unika behandling skräddarsys till både yngre och inte fullt så unga. Målet är att reglera talgproduktion, djuprengöra och återställa hudhälsan. I behandlingen ingår:
Rengöring, facemapping, AHA-exfoliering, ånga, porrengöring, massage, mask och avslutande produkter.
Den här AHA behandlingen är optimal för dig som inte har tid att ta den kompletta ansiktsbehandlingen men ändå vill ha resultat eller vill ta en kur för att pånytt föda din hud.
Ökar cellförnyelsen i huden. Effektiv på fina linjer, akne och orenheter samt solskadad hud.Rekomenderas i kur om 6 ggr.
I behandlingen ingår: Rengöring, AHA-exfoliering och avslutande produkter.
I samband med ansiktsbehandling 250 kr
Den här AHA behandlingen är optimal för dig som inte har tid att ta den kompletta ansiktsbehandlingen men ändå vill ha resultat eller vill ta en kur för att pånytt föda din hud.
Ökar cellförnyelsen i huden. Effektiv på fina linjer, akne och orenheter samt solskadad hud.
I behandlingen ingår: Rengöring, AHA-exfoliering, närande och reparerande ansiktsMask och avslutande produkter.
Komplett klassisk ansiktsbehandling med excuviance produkter, samt en Aha behandling.
Komplett klassisk ansiktsbehandling med excuviance produkter inkl, färgning av fransar och bryn samt en Aha pensling.
Komplett klassisk ansiktsbehandling med excuviance produkter inkl, färgning av fransar och bryn
Komplett klassisk ansiktsbehandling med excuviance produkter, samt en Aha behandling.
Komplett klassisk ansiktsbehandling med excuviance produkter inkl, färgning av fransar och bryn
Komplett klassisk ansiktsbehandling med excuviance produkter inkl, färgning av fransar och bryn samt en Aha pensling.
Djuprengöring av rygg med Exuvianceprodukter , ingår rengöring, peeling, ånga, portömning avslutas med mild exfolierande kroppsmask och bodylotion efter hudtyp.

Pris från 770:- beroende på område och problem
En klassisk ansiktsbehandling där vi med hjälp av ultraljudsvågor och galvanisk ström rengör, peelar och återfuktar huden på djupet, grundligt men skonsamt utan smärta. Med Ultrasonic avlägsnas pormaskar och bakterier lätt, och med Galvanic Lifting Micromassage ökas din cellförnyelse och blodcirklation och motverkar även rynkor och pigmenteringar. Hjälper även alla produkter att penetrera djupare och effektivare ner i huden.
Obs, Apparaturbehandlingar utförs ej om du är gravid, har pacemaker eller epilepsi.

Fransar & Bryn Behandlingar

Brow Lamination
Formning av bryn
20 min 225,00 kr 135,00 kr
fransfärgning, brynfärgning, frans och brynfärgning, söders spa, södermalm, stockholm
Rekommenderas att färga fransar i samband med detta. Då till specialpris 200 kr för fransar och bryn.

Fransförlängning

Denna behandling rekommenderar vi efter ca 2-3 veckor.
En normal påfyllning.

Hur ofta du behöver göra en påfyllning är väldigt olika, vissa kan gå var 4dje vecka och vissa oftare. De flesta fyller på sina fransar efter 3-4 veckor.

NagelBehandlingar

Klassisk Manikyr
60 min 510,00 kr 306,00 kr Mer info
Filning av form, fix av nagelband, polering, nagelbandsolja, handkräm, lackning.

Lacket du väljer får du ta med dig hem.
Allt ingår från en klassisk manikyr plus paraffinbad.

Lacket du väljer får du ta med dig hem.
En klassisk shellac manikyr med borttagning av gammalt lack och på med nytt set.

Har du gjort dina naglar någon annanstans innan du kommer till oss och vill göra nytt så ta gärna reda på om det är shellac du haft sen tidigare.
En klassisk manikyr med Shellac:

Shellac- En kombination av gele och nagellack(ej ren gele). Ett permanent lack som håller i upp till 3 veckor. En super bra förstärkning till dina naglar.

Ingår: klippning, filning av naglar, fix på nagelband, polering, buffring, ett lager baslack, två lager valfri färg, ett lager toplack, handkräm & nagelbandsolja.

Har du gjort dina naglar någon annanstans innan du kommer till oss och vill göra nytt så ta gärna reda på om det är shellac du haft sen tidigare.

FotvårdsBehandlingar

Fotvård med lackningen (ej medicinsk) pensionäre
Inleds med fotbad.Naglarna klipps,slipas och rensas.Behandling av förhårdnader ,liktornar, och hälsprickor. Avslutande fotmassage .

OBS! I denna behandling behandlas inte fot-och nagelsvamp. Besvär med dessa rekommenderar vi medicinsk fotvård.


Allt som ingår i fotvård (ej medicinsk ) inkl. lackning!
Pensionärpris 550 kr

OBS! I denna behandling behandlas inte fot-och nagelsvamp. Besvär med dessa rekommenderar vi medicinsk fotvård.

Lacket du väljer tar du med dig hem efter behandlingen.
Allt som ingår i fotvård (ej medicinsk) 55 min 500kr Fotvård med lackning 75 min 550kr

OBS! I denna behandling behandlas inte fot-och nagelsvamp. Besvär med dessa rekommenderar vi medicinsk fotvård.

Vaxning

Sockervaxning armar
30 min 395,00 kr 237,00 kr Mer info
Sockervaxet är en naturprodukt som kräver en speciell sorts teknik. Det består av socker, vatten och citron. Innehåller ej några allergiframkallande ämnen. Vaxet avlägsnas från huden i hårets växtriktning vilket innebär mindre risk för rodnader på kroppen. Med sugaringmetoden kan man vaxa bort kortare hårstrån, minimilängd ca 2-5mm.

•Sockervaxet kan aldrig komma upp i för hög temperatur så vi riskerar att bränna kund

•Sockret är 100% naturprodukt

•En annan fördel är att sockervax är vattenlösligt, så finns det rester kvar på huden går det att ta en blöt handduk och torka bort

•Mindre risk för innåtväxta hårstrån eftersom metoden inte riskerar att snurra hårsäcken då terapeuten sockervaxar i hårets växtriktning och då gör det inte lika ont som vanlig vaxning

•Med sugaring kan man vaxa bort kortare hårstrån, minimilängd ca 2-5mm

•Sockret fastnar inte på levande hudceller. Detta är stor fördel vid brasilianska vaxningar

Innan Behandling

•Hårlängden är viktig: ca 3-5mm utväxt om du har rakat dig. Ca. 2-3 veckors utväxt vid bikini eller brasiliansk sugaring och minst 3 veckors utväxt vid vaxning av ben för optimalt resultat.

•Peela/skrubba området som skall vaxas dagen innan behandling.

•Använd inte lotion eller kräm på området som ska behandlas.

•Använda bomullstrosor och löst sittande byxor när du ska vaxa dig så att huden kan andas efter vaxningen. (gäller bikini och brasiliansk).Efter BehandlingHuden kan bli irriterad efter behandlingen speciellt om det är första gången.

Eventuella rodnader skall lägga sig inom 72 timmar (dock är det självklart individuellt)

Vid Reaktion

•Undvik att träna

•Bada samt fuktiga utrymmen.

•Sola

•Bodyscrub

•Använd ej tighta byxor

•Parfymerande produkter på det vaxade området.
Sockervaxning - brasiliansk
Vi ger bara brasiliansk till kvinnor
Vi tar bort så mycket du önskar (även mellan skinkorna).
Sockervaxet är en naturprodukt som kräver en speciell teknik .
Vaxet består av socker, vatten och citron. Innehåller inga allergiframkallande ämnen.Vaxet avlägsnas från huden i hårets
växtriktning vilket innebär mindre risk för rodnader på kroppen .
Med sugaringmetoden kan man vaxa bort kortare hårstrån,
minimilöngd 2-5 mm.
Sockervaxet är en naturprodukt som kräver en speciell sorts teknik. Det består av socker, vatten och citron. Innehåller ej några allergiframkallande ämnen. Vaxet avlägsnas från huden i hårets växtriktning vilket innebär mindre risk för rodnader på kroppen. Med sugaringmetoden kan man vaxa bort kortare hårstrån, minimilängd ca 2-5mm.

•Sockervaxet kan aldrig komma upp i för hög temperatur så vi riskerar att bränna kund

•Sockret är 100% naturprodukt

•En annan fördel är att sockervax är vattenlösligt, så finns det rester kvar på huden går det att ta en blöt handduk och torka bort

•Mindre risk för innåtväxta hårstrån eftersom metoden inte riskerar att snurra hårsäcken då terapeuten sockervaxar i hårets växtriktning och då gör det inte lika ont som vanlig vaxning

•Med sugaring kan man vaxa bort kortare hårstrån, minimilängd ca 2-5mm

•Sockret fastnar inte på levande hudceller. Detta är stor fördel vid brasilianska vaxningar

Innan Behandling

•Hårlängden är viktig: ca 3-5mm utväxt om du har rakat dig. Ca. 2-3 veckors utväxt vid bikini eller brasiliansk sugaring och minst 3 veckors utväxt vid vaxning av ben för optimalt resultat.

•Peela/skrubba området som skall vaxas dagen innan behandling.

•Använd inte lotion eller kräm på området som ska behandlas.

•Använda bomullstrosor och löst sittande byxor när du ska vaxa dig så att huden kan andas efter vaxningen. (gäller bikini och brasiliansk).Efter BehandlingHuden kan bli irriterad efter behandlingen speciellt om det är första gången.

Eventuella rodnader skall lägga sig inom 72 timmar (dock är det självklart individuellt)

Vid Reaktion

•Undvik att träna

•Bada samt fuktiga utrymmen.

•Sola

•Bodyscrub

•Använd ej tighta byxor

•Parfymerande produkter på det vaxade området.
Sockervaxet är en naturprodukt som kräver en speciell sorts teknik. Det består av socker, vatten och citron. Innehåller ej några allergiframkallande ämnen. Vaxet avlägsnas från huden i hårets växtriktning vilket innebär mindre risk för rodnader på kroppen. Med sugaringmetoden kan man vaxa bort kortare hårstrån, minimilängd ca 2-5mm.

•Sockervaxet kan aldrig komma upp i för hög temperatur så vi riskerar att bränna kund

•Sockret är 100% naturprodukt

•En annan fördel är att sockervax är vattenlösligt, så finns det rester kvar på huden går det att ta en blöt handduk och torka bort

•Mindre risk för innåtväxta hårstrån eftersom metoden inte riskerar att snurra hårsäcken då terapeuten sockervaxar i hårets växtriktning och då gör det inte lika ont som vanlig vaxning

•Med sugaring kan man vaxa bort kortare hårstrån, minimilängd ca 2-5mm

•Sockret fastnar inte på levande hudceller. Detta är stor fördel vid brasilianska vaxningar

Innan Behandling

•Hårlängden är viktig: ca 3-5mm utväxt om du har rakat dig. Ca. 2-3 veckors utväxt vid bikini eller brasiliansk sugaring och minst 3 veckors utväxt vid vaxning av ben för optimalt resultat.

•Peela/skrubba området som skall vaxas dagen innan behandling.

•Använd inte lotion eller kräm på området som ska behandlas.

•Använda bomullstrosor och löst sittande byxor när du ska vaxa dig så att huden kan andas efter vaxningen. (gäller bikini och brasiliansk).Efter BehandlingHuden kan bli irriterad efter behandlingen speciellt om det är första gången.

Eventuella rodnader skall lägga sig inom 72 timmar (dock är det självklart individuellt)

Vid Reaktion

•Undvik att träna

•Bada samt fuktiga utrymmen.

•Sola

•Bodyscrub

•Använd ej tighta byxor

•Parfymerande produkter på det vaxade området.
Sockervaxet är en naturprodukt som kräver en speciell sorts teknik. Det består av socker, vatten och citron. Innehåller ej några allergiframkallande ämnen. Vaxet avlägsnas från huden i hårets växtriktning vilket innebär mindre risk för rodnader på kroppen. Med sugaringmetoden kan man vaxa bort kortare hårstrån, minimilängd ca 2-5mm.

•Sockervaxet kan aldrig komma upp i för hög temperatur så vi riskerar att bränna kund

•Sockret är 100% naturprodukt

•En annan fördel är att sockervax är vattenlösligt, så finns det rester kvar på huden går det att ta en blöt handduk och torka bort

•Mindre risk för innåtväxta hårstrån eftersom metoden inte riskerar att snurra hårsäcken då terapeuten sockervaxar i hårets växtriktning och då gör det inte lika ont som vanlig vaxning

•Med sugaring kan man vaxa bort kortare hårstrån, minimilängd ca 2-5mm

•Sockret fastnar inte på levande hudceller. Detta är stor fördel vid brasilianska vaxningar

Innan Behandling

•Hårlängden är viktig: ca 3-5mm utväxt om du har rakat dig. Ca. 2-3 veckors utväxt vid bikini eller brasiliansk sugaring och minst 3 veckors utväxt vid vaxning av ben för optimalt resultat.

•Peela/skrubba området som skall vaxas dagen innan behandling.

•Använd inte lotion eller kräm på området som ska behandlas.

•Använda bomullstrosor och löst sittande byxor när du ska vaxa dig så att huden kan andas efter vaxningen. (gäller bikini och brasiliansk).Efter BehandlingHuden kan bli irriterad efter behandlingen speciellt om det är första gången.

Eventuella rodnader skall lägga sig inom 72 timmar (dock är det självklart individuellt)

Vid Reaktion

•Undvik att träna

•Bada samt fuktiga utrymmen.

•Sola

•Bodyscrub

•Använd ej tighta byxor

•Parfymerande produkter på det vaxade området.
Sockervaxning-Bikini
15 min 350,00 kr 210,00 kr Mer info
Sockervaxet är en naturprodukt som kräver en speciell sorts teknik. Det består av socker, vatten och citron. Innehåller ej några allergiframkallande ämnen. Vaxet avlägsnas från huden i hårets växtriktning vilket innebär mindre risk för rodnader på kroppen. Med sugaringmetoden kan man vaxa bort kortare hårstrån, minimilängd ca 2-5mm.

•Sockervaxet kan aldrig komma upp i för hög temperatur så vi riskerar att bränna kund

•Sockret är 100% naturprodukt

•En annan fördel är att sockervax är vattenlösligt, så finns det rester kvar på huden går det att ta en blöt handduk och torka bort

•Mindre risk för innåtväxta hårstrån eftersom metoden inte riskerar att snurra hårsäcken då terapeuten sockervaxar i hårets växtriktning och då gör det inte lika ont som vanlig vaxning

•Med sugaring kan man vaxa bort kortare hårstrån, minimilängd ca 2-5mm

•Sockret fastnar inte på levande hudceller. Detta är stor fördel vid brasilianska vaxningar

Innan Behandling

•Hårlängden är viktig: ca 3-5mm utväxt om du har rakat dig. Ca. 2-3 veckors utväxt vid bikini eller brasiliansk sugaring och minst 3 veckors utväxt vid vaxning av ben för optimalt resultat.

•Peela/skrubba området som skall vaxas dagen innan behandling.

•Använd inte lotion eller kräm på området som ska behandlas.

•Använda bomullstrosor och löst sittande byxor när du ska vaxa dig så att huden kan andas efter vaxningen. (gäller bikini och brasiliansk).Efter BehandlingHuden kan bli irriterad efter behandlingen speciellt om det är första gången.

Eventuella rodnader skall lägga sig inom 72 timmar (dock är det självklart individuellt)

Vid Reaktion

•Undvik att träna

•Bada samt fuktiga utrymmen.

•Sola

•Bodyscrub

•Använd ej tighta byxor

•Parfymerande produkter på det vaxade området.
Vax - Armar
30 min 395,00 kr 237,00 kr
Vax - Armhålor
20 min 295,00 kr 177,00 kr
Vax - Bikini
20 min 350,00 kr 210,00 kr
Vax - Brasiliansk
30 min 550,00 kr 330,00 kr
Vax - Halva ben
30 min 495,00 kr 297,00 kr
Vax - Halva ben och bikini
40 min 525,00 kr 315,00 kr
Vax - Hela ben
40 min 720,00 kr 432,00 kr
Vax - Hela ben och bikini
50 min 795,00 kr 477,00 kr
Vax - Rygg och axlar
30 min 475,00 kr 285,00 kr
Vax - Överläpp eller haka
10 min 250,00 kr 150,00 kr
Vax - Överläpp och haka
20 min 295,00 kr 177,00 kr

Trådning

Välvårdade ögonbryn är det snabbaste ansiktslyftet du kan få på 15 minuter. Välja att få ögonbrynen färgad mot en kostnad på 150kr.
Trådning halva ansikte
20 min 350,00 kr 210,00 kr
Trådning hela ansikte
30 min 599,00 kr 359,40 kr

vaxning

Söders Spa

VÄLKOMMEN TILL SÖDERS SPA!

Vi finns på Östgötagatan 31, nära Medborgarplatsen. En oas mitt i hjärtat av Södermalm. På 320 kvm erbjuds det mesta för välbefinnande och skönhet. Njut av rogivande och sköna behandlingar för både kropp och själ. Fyll på med ny kraft och energi. Lämna storstadsvimlet och vardagsstressen för en stund. Efter fem framgångsrika år har vi nu utökat våra ytor för spa- och relaxmiljö.

Vi erbjuder en stor variation av behandlingar för hår, hud, kropp och själ.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vardagar 09.00 - 18.00
Lördagar 10.00 - 16.00
Överiga tider enligt överenskommelse.
Adress
Östgötagatan 31
11625 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗