Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till Södermalm Terapicenter!<br> Vi strävar efter att du ska bli så smärtfri som möjligt så du kan fokusera på de roliga sakerna i livet! <br>
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Södermalm Terapicenter AB

Experter på besvär i rygg, nacke, axlar och övriga muskler och leder i kroppen.

Södermalm Terapicenter är en klinik som har olika professioner och tjänster att erbjuda för att vara så heltäckande som möjligt. Det finns hjälp för dig med smärta och stelhet i muskler och leder, där vi bland annat erbjuder kiropraktik och massage. Inom en snar framtid kommer vi även erbjuda dietist och psykolog.

Vi ligger ett stenkast från Zinkensdamms tunnelbana.
Det är en butikslokal med en dörr som leder direkt till väntrummet. Slå dig gärna ner och invänta din kallelse från din terapeut.

Med kiropraktik hos oss får du god hjälp vid besvär från kroppens leder och muskler. Du som patient får du vid ett nybeösök skriva en hälsodeklaration antingen via internet eller på plats. Sedan diskuterar vi kring dina besvär, önskemål och mål. Vi gör sedan en undersökning och söker roten till dina besvär genom att göra en nogrann undersökning av hur muskler, leder och nervsystemet samverkar med hjälp av olika tester och ger därefter lämplig behandling i form av olika justeringstekniker, muskelbehandlingar och rehabilitering. En behandlingsplan kommer sedan diskuteras för att uppnå optimal funktion i kroppen och minimera risken för att besvären återkommer. Det kommer även ske en mindre hälsoundersökning om vi finner lämpligt, där vi kontrollerar puls, blodtryck och hjärta.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 10 - 18 på vardagar
10-15 helger
Kan dock variera.
Klicka på en tjänst för att boka en tid så ser du vilka tider som finns tillgängliga.
Adress
Hornsgatan 108
117 26 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗