Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Bli fransstylist!

Nu kan du också välja att gå en utbildning i fransförlängning – singelfransar – hos oss. Eller som vissa kallar det – att bli Fransstylist. Detta har visat sig vara mycket populärt. Det är ett utmärkt sätt för dig att snabbt komma igång med att tjäna pengar och bygga upp en kundkrets.

Vi utbildar våra elever med våra nya tekniker så som 3D eyelashes vilket det är våra ägna teknik och det har blivit så populärt och snabbt växande de senaste året. Våra elever kommer få stöd och hjälp tills de känner sig trygga här nedan kommer information om dagsprogrammet och utbildingssyftet

Kurs innehåll & upplägg

Dag 1 program
Vi börjar vid 8:00

 • presentation
 • Branch kunskap
 • Arbetsmiljöverkets regler
 • Anatomi,ögon sjukdomar,risker
 • Kontraindikationer
 • Hygen
 • Limprofukter,resultat påverkan
 • Härdplats kunskaper
 • plock teknik
 • Tejp teknik
 • Lim teknik
 • Aplicerings teknik
 • Bygga olika former
 • Proffesionel kund bemötandet
 • Konsultation och kund kort
 • Efter behandling
 • Borttagning av gamla fransar och återbesök

12:00-12:30 lunch
12:30- 16:00 praktik på dockor

Dag2

 • Repetation av dag 1
 • Jobba på riktiga modeler
 • Teoretisk slut prov via online efter godkänt praktisk slut prov ,skickar vi diplom via post

Utbildaren: Marjan Khanghah med 10 års erfarenhet av branschen

Mål för utbildning inom fransförlängning:

Eleven ska genom utbildningen nå grundläggande kunskaper inom fransförlängning för att sen själv kunna vidareutveckla kreativitet, kommunikation och skapande samt tekniker inom området. Eleven ska ges förutsättningar för att kunna arbeta som frans/brynstylist inom de områden som skolan säger sig arbeta mot.

Eleven ska behärska olika material, tekniker, produkter, ögonform, proportioner, uttryck och stil väl. Ha förståelse i hygien, anatomi, agronomi, ögonsjukdomar, kundservis, etik, säkerhet, nya estetisk kommunikation och visuellt skapande, och hur vi uppfattar ögon och form.

Eleverna ska ges goda möjligheter att utveckla kreativitet, teknisk skicklighet och få skapa utifrån sina egna förutsättningar inom vald utbildning mot branschens krav och individuella mål. Samt ges god kännedom om branschen, försäkring, marknadsföring och dess olika områden, krav och nivåer.

Eleven ska efter avslutad utbildning kunna arbeta mot en professionell karriär inom valt område.
Singel metod grund nivå: teori 4timmar,praktik 4 timmar,redovisa 5 modell, teoretisk prov, praktisk prov 2,5t – 120 fransar.

Villkor för att bli godkänd är att alla applicerade fransar är en på en och inte nå huden med lim.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Produkter

Kanske det är inte jätte vanligt att göra fransar på under fransraden ,men Marjan har långt erfarenhet och är väldigt duktigt och göra det,Komplettera din bokning och få fina fransar på under fransarna också
Varmt välkommen

Kemisk peeling

Aha peeling med växelvis kombinations med Rf ,radio frequenser ,uppkommer väldigt fint resulter
Funkar det bra öppna upp djupa rynkor
Man ger mycket syre på hudcellerna ,Metoden går ut på att korrigera och återställa huden, motverka och/-eller åtgärda befintliga rynkor/- fina linjer, celluliter, förslappad, trött hy och bristningar. Effekten blir att huden blir återfuktad, välnärd, spänd med naturlig lyster och därmed fräschare, ungdomligare utseende.
Behandlingen tar ca 30 min, direkt efter kan Du återkomma till Dina vardagliga sysslor.
Acne behandling
45 min 700,00 kr 420,00 kr Mer info
Behandling som motverkar fet och orenhud djupverkande serum och ansiktsmask som renar,mattifierar och balanserar huden.
Det här är hudvård för ungdomar med problemhud med finnar /acne
För mer info kolla på hemsidan

Laserbehandlingar

Laser utbilding ,Grund
420 min 10.000,00 kr 6.000,00 kr
IPL - Brasiliansk
10 min 1.000,00 kr 600,00 kr
IPL - Hela ben
30 min 1.500,00 kr 900,00 kr
IPL - Hela rygg
30 min 1.500,00 kr 900,00 kr
IPL - Hela rygg+axlar
30 min 1.500,00 kr 900,00 kr

Massage

Ryggmassage
40 min 800,00 kr 480,00 kr Mer info
Välkommen till Arash diplomerad massage terapeut .
En avslappnande och uppmjukande massage av rygg, nacke och axlar.

Klassisk massage används i förebyggande syfte och mjukar upp stela och ömma muskler samt ger en skön, avslappnande känsla. Perfekt för dig som vill avnjuta en mjuk och avslappnande behandling. Massage av musklerna frigör en mängd viktiga ämnen i kroppen som påverkar vårt immunförsvar och även vårt psyke och välbefinnande.
Hotstone massage
70 min 700,00 kr 420,00 kr Mer info
Hot-Stone massage bygger på orientalisk filosofi och går tillbaka mer än 3000 år sedan då denna massagemetod användes i det antika Kina och Indien. Metoden härstammar från den kinesiska medicinen och den japanska massagen. Hot-Stone Massage är en väldigt behaglig massagemetod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Det är en massagebehandling med varma, lena lavastenar tillsammans med väldoftande aroma-oljor.

En Hot-Stone massage med varma stenar är en mjuk och varm upplevelse som passar Dig om Du upplever vanlig massage som lite "hårdhänt". Den här typen av massage är mycket annorlunda och den fokuserar på de energier som naturligt flödar genom Din kropp. Stenarna som används värms upp i vattenbad och placeras noggrant ut på viktiga punkter på Din kropp. Du ligger skönt och behagligt medan massören arbetar med stenarna för att göra Din kropp mjuk och avslappnad. Det är en skön behandlingsmetod där de varma stenarna läggs ut över Din kropp samtidigt som Du masseras med de varma lavastenarna.

Trådning


Idag trådning är det bästa metod i marknaden för att fåbort oönskade hårväxt på ansiktet och ögonbryn och ökar antal personer i Sverige som vill tråda ansiktet istället vaxning eller andra metod som finns i marknaden idag
Genom att göra trådning får man ett väldigt fint resultat på ansiktet.
Trådning är en väldigt fint metod att bli av med dödade hud celler på ansiktet och funkar som en mild peeling.

Förbättras syresättning på hud cellerna genom att öka blod cirkulation på ansiktet .
Syre är en av kroppens ungdomliga källor och hjälper till att förbättra elasticitet, blodcirkulation, kollagen samt minskar uppkomsten av fina linjer, rynkor och .

Vaxning

Vaxnings utbilding
360 min 7.000,00 kr 4.200,00 kr Mer info
Vaxterapeut
Sugen på nytt yrke eller vill du utöka dina salongsbehandlingar? Utbilda dig till vaxterapeut!

Klassisk och brasiliansk vaxning
Utbildningen är uppdelad på 2 intensiva kurser, klassisk och brasiliansk vaxning. Marjan Mohammadi ,med flera års erfarenhet som både vaxspecialist och lärare håller i kurserna i samarbete med Royal Laser&Besuty Clinic

Ansiktsbehandling

Mesoteraphy
60 min 4.000,00 kr 2.400,00 kr Mer info
Mesoterapi

Vad är Mesoterapi?

Mesoterapi är mikroinjektioner som tillför huden vitaminer, hyaluronsyra, peptider, aminosyror och mineraler. Mesoterapi är en hälsosam behandling där alla hudtyper kan behandlas.

Med Vital Injector 2TM använder terapeuten en specialkonstruerad mesoterapipistol som med fem ultrafina nålar injicerar tillsammans med en vakumfunktion cocktailen i huden. Huden behandlas på ca 0,5-5 mm djup. Med Vital Injector 2TM ställer terapeuten in en exakthet i nåldjup och mängd cocktail som är svår att uppnå med manuell injicering. Syftet med Mesoterapi är att stimulera cellförnyelse och att öka produktionen av kollagen och elastin. Med Mesoterapi uppnår du en förbättring av hudens kvalitet och bromsar åldrandeprocessen i huden och på så vis reduceras linjer och rynkor, förminskar stora porer, pigmenteringar samt behandlar akneärr.

Mesoterapi används

För föryngring av huden i ansiktet, hals, dekolletage, händer och runt ögonen.
Minimerar kraftiga ärr, akneärr.
Förminskar stora porer.
Reducerar pigmentering.
Hur många behandlingar?

Vi rekommenderar en kur på 2-6 behandlingar med 2-4 veckors intervall beroende på dina behov och önskemål. Det är bra att underhålla resultatet med några behandlingar per år.

Biverkningar

Svullnad, små blåmärken, kortvarig allergisk reaktion i form av rodnader och klåda.

För mer info och bokning av konsultation ring på 0769469532
HIFU göteborg
60 min 1.500,00 kr 900,00 kr Mer info
Uppstramning av käklinje., Lyft av kinder & ögonbryn, Ansiktslyft utan kirurgi.
För mer info och konsultations bokning ring 0769469532
Du får en personlig skräddarsydd behandling som är anpassad just för din hud och dina önskemål. Behandlingen börjar med en hudanalys där hudens aktuella kondition stäms av innan produkter för behandlingsmål väljs ut. Det kan till exempel vara djuprengörande, återfuktande, lugnande eller uppstramande.
I behandlingen ingår även en lättare brynplockning. Det går även bra att lägga till något av våra tillval i behandlingen. Vid önskan om frans-och brynfärg bokas detta med tillägg på 20 minuter i behandlingen.
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmask samt dagkräm.
Passar bra men som vill göra ett effektiv ansiktsbehandling
Mesoteraphy göteborg
60 min 6.000,00 kr 3.600,00 kr Mer info
Paket pris för 3 behandlingar med combinatons med Hifu behandling
Väldigt stort resultat för både lift och lyster och collagen produktion av huden

BOTOX

Botox Bekymmersrynka
60 min 2.000,00 kr 1.200,00 kr Mer info
Utförs av legitimerads läkare
Priserna för botox är : 1 område 3000:-, 2 områden 3700:-. 3 områden 4300:-. Varje extra område 500:-. Återbesök 2 veckor efter behandling, vid behov av eventuell korrigering, ingår i priset. Start rabatt 20%. Återkommande kunder får 15% vid ny behandling inom 6 månader.
Botox pannrynkor
60 min 3.000,00 kr 1.800,00 kr Mer info
Priserna för botox är : 1 område 3000:-, 2 områden 3700:-. 3 områden 4300:-. Varje extra område 500:-. Återbesök 2 veckor efter behandling, vid behov av eventuell korrigering, ingår i priset. Start rabatt 20%. Återkommande kunder får 15% vid ny behandling inom 6 månader.
Botox ögonbrynslyft
60 min 3.000,00 kr 1.800,00 kr Mer info
Priserna för botox är : 1 område 3000:-, 2 områden 3700:-. 3 områden 4300:-. Varje extra område 500:-. Återbesök 2 veckor efter behandling, vid behov av eventuell korrigering, ingår i priset. Start rabatt 20%. Återkommande kunder får 15% vid ny behandling inom 6 månader.

Fransar och bryn

Boka Yumi Lashes Göteborg
Yumi Lashes är en prisad keratinbehandling från Frankrike som vårdar och får naturliga ögonfransar att se helt magiska ut. En vårdande fransbehandling även för dig som Har slitet fransar eller har fått en misslyckade lashlift behandling .

Keratinbehandlingen tar ca 60minuter, ger omedelbar effekt och varar i 6-12 veckor. Resultatet är beroende av fransarnas kvalité, livscykel och eftervård. Upprepade Yumi Lashes keratinbehandlingar, förlänger fransarnas livscykler och gör att det sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör så att du får flera fransar på sikt.

Alltså, ju fler behandlingar du gör, desto längre håller resultatet!


PS! Kom gärna osminkad till behandlingen.

Fransförlängning singel

Väldigt fint nytt metod ,vi skapar fina mjuka fransar gjort med fiber
Med ett 3D effekt som ger väldigt naturligare resultat
Det metoden skiljer sig med vanliga metoder för singel lashes
För både kvalitet och teknik
Återbesök singel3D
60 min 700,00 kr 420,00 kr Mer info
Vi tar inte återbesök från andra salonger tyvärr

Fransförlängning volume


Få väldigt fina dramatiska fransar max längd 13 mm
Svarta och fylliga ,väldigt täta
.tvätta dina ägna fransar 2 gånger med varmt vatten innan du kommer på behandling
.använd inga crem ,tvål ,schampo innan du kommer på behandlingen

vi jobbar med max 14 mm längd inte längre
.Ha inga mascara
.Tvätta ögonen 2 gånger med varmt vatten innan du kommer på salongen
.Säg till om du har känsligt hud på ögon partiet då
Använder vi pads istället ( kostar 50:-)
.kostar 100:- om du har dina gamla fransar som har gjorts
På en Anna salong


Återbesök volym
75 min 800,00 kr 480,00 kr Mer info
vi tar bara återbesök av Royal lasers kunder och inte
Återbesök från andra salonger tyvärr ,om du har fransar från andra salonger då uppkommer 200kr extra för remov ,och sen göra nyttsett

Kärlbehandling

Kärlbehandling
15 min 1.500,00 kr 900,00 kr

lashlift

Vi använder bästa och hållbara produkter i marknaden
Man får väldigt fint resultat ,av Lashlift behandling ,mjuka fina och svarta fransar
Royal Laser&Beauty Clinic lashlift

LASHLIFTING KURS GÖTEBORG

Lashlifts Kurs Göteborg
120 min 4.000,00 kr 2.400,00 kr Mer info
Lash Lift är den nya behandlingen som många salonger nu erbjuder. När man gör en Lashlift böjer man fransarna från roten som gör att man får ett mycket piggare utseende.

Denna behandling är perfekt när man kanske vill ta en paus med ögonfransförlängning, eller helt enkelt inte kan eller vill ha lösfransar.

Du kommer under Lash Lift kursen att arbeta på 1 modell.
Du behöver ta med dig en egen modell till utbildningen, för att du efter utbildningen ska kunna följa upp ditt arbete.

Modellen ska vara på plats kl 12:00, modellen kan EJ sitta med från start utan måste komma kl 12, när det är dags för deras lash lift.

Effekten håller ca 6-12 veckor.

Behörighetskrav: Inga förkunskaper krävs

Kurslängd: 3-4 timmar (1 dag)

Startkit: Startpaket och teorimaterial till ett värde av ca


Kursplan: Vi går igenom teori och hur du använder produkterna på bästa sätt. Även praktik på 1 modell som man själv tar med sig.

Certifikat erhålls efter klarat prov på modellen på utbildningsdagen!


Microblading 3D-bryn Tatuering

Behandlingen består av två besök, ett första besök 2495kr och ett besök efter 30-90dagar 500kr.

Stråliknande resultat som ger ett mer naturligt utseende. Fyller ut redan befintliga bryn eller återskapar brynform från noll. Vid stora volymskillnader i egen hårväxt, större luckor och ojämnheter rekommenderas istället Kombo-metoden.

Hudtyp, eftervård m.m. påverkar resultatet, hur tydliga/suddiga strån man kan få.

INNAN DITT BESÖK:
Undvik medicin som innehåller aspirin, omega 3-vitamin eller blodförtunnande egenskaper minst 4 dagar innan behandlingen.
Undvik ögonbrynsfärgning, -plockning,- vaxning 3 dagar innan behandlingen.
Sola inte ansiktet 24 timmar innan ditt besök.
Undvik alkohol samt drycker med hög koffeinhalt (som t.ex. redbull/energidrycker) 24 timmar innan ditt besök.
Undvik kaffe samma dag innan ditt besök.
Du får inte äta starka mediciner* (kontakta mig för konsultation) eller vara alkoholpåverkad vid behandlingstillfället.

Meddela eventuella sjukdomar innan ditt besök så vi kan ta ställning till om behandlingen kan utföras.
Vid ditt besök kommer du få fylla i och skriva under en hälsodeklaration – för din och min säkerhet samt för bästa resultat.

Lider du av någon metall- eller kemikalieallergi rekommenderas att du bokar en tid hos oss för ett allergitest minst en vecka före din behandling.

Vi utför inte behandlingen på personer under 18 år samt om du:
-är gravid eller ammar
-lider av någon blodsmittande sjukdom
Har du en gammal tatuering, kontakta mig via mail Info@royallaser.se för en konsultation och bedömning innan din behandling.

Om behandling bokats trots någon av ovanstående punkter och därför ej kan utföras, debiteras 50%
Konsultation vid behandlingstillfället ingår.
Observera att avbokning måste ske senast 48tim innan bokad behandling.

*Vissa starka mediciner som t.ex. innehåller steroider kräver ett uppehåll innan man genomgår en behandling.

Permanenthårborttagnibg IPL

Utbildning VOLYM och MEGAVOLYM Göteborg

Royal Laser&Beauty Clinic

skönhet ,laser Göteborg
Frisör Göteborg
Permanenthårborttagning laser
Ögonfransförlängning volym
Ögonfransförlängning singel
Ansiktsbehandling
Kemisk peeling
Behandling av Rosasea
Restylane och Botox
Fransförlängningsutbildning
Lashliftutbilding Göteborg
Trådning Göteborg
Vaxning Göteborg

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-Fre Flexibelt öppettider
Smsa 0769469532 om du har svårt och komma på vardagar mellan 10:00 till 16:00
Mail:info@royallaser.se
Kolla gärna våran erbjudande


Adress
Fjärdingsgatan 5
417 06 Göteborg
Kvillebäcken, sannegården
Öppna i Google Maps 🗗