Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till oss på Rami Lashes.Här kan du boka professionella skönhetsbehandlingar inom ögonfransförlängning såsom singel-, volym- och mixfransar. Utöver det har vi Browlift och Lashlift behandlingar, färgning av fransar, färg & form av bryn, samt trådning.

Vi har 18-års gräns på våra behandlingar förutom på Browlift & Lashlift där vi har 16-års gräns med sällskap av föräldrar.

Tjänsten Påfyllning av fransar gäller endast befintliga kunder hos oss på salongen. Kommer du från en annan stylist ber vi dig kontakta oss för en konsultation då vi ej fyller på andras arbeten.
Ombokning eller avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid. Om kund ej kommer enligt avtalad tid och ej har avbokat så debiteras 100% av behandlingskostnaden på alla behandlingar.

Avbokar du mindre än 24 timmar ifrån behandlingstidens start så debiteras du 50% av behandlingskostnaden på alla behandlingar, när du genomför bokningen så godkänner du villkoren.
Hos mig står ni som kunder i fokus och jag gör alltid mitt bästa för att du ska känna dig nöjd och avslappnad när du lämnar salongen.
OBS !När du kommer på din bokade tid är det väldigt viktigt att du inte har smink på dig runt ögonen på fransarna typ mascara eller eyeliner!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Duo behandlingar

Boka en singelfransar tillsammans med din bästa vän, mamma eller syster och har du direkt 40% rabatt. Pris 600 kr per person.
Boka våra omtyckta och populära browlift behandling tillsammans med din bästa vän, mamma eller syster. Pris 400 kr per person. Brow lift/brow lamination är en behandling för dig som önskar tjockare, fylligare och snygga buskiga bryn! Man färgar även brynen vid önskemål i denna behandling. Denna behandling är en perfekt alternativ för dig som vill underlätta vardagen och inte vill göra en riktig ögonbrynstatuering. Resultatet varierar beroende på hur mycket egna strån du har på brynen. Resultatet håller i upp till 6 veckor beroende på hur snabbt dina egna strån växer.
Njut av vår omtyckta behandling tillsammans med din bästa vän, mamma eller syster. Pris 500 kr per person. "Lashlift med keratin" är en behandling där man permanent böjer de naturliga fransarna. Det blir ett naturligt och effektfullt resultat, där man får en mer markerad fransrad. Lashlift passar dig som gillar den naturliga looken. I behandlingen färgar vi även fransarna och nyanserar den undre fransraden för att få en mascaraliknande effekt. Resultatet håller i ca 5-6 veckor beroende på hur snabbt den naturliga växtcykeln växer. Eftersom vi även behandlar fransarna med keratin så är det en behandling som stärker och bygger upp.

Erbjudande

Brow lift/brow lamination är en behandling för dig som önskar tjockare, fylligare och snygga buskiga bryn! Man färgar även brynen vid önskemål i denna behandling. Denna behandling är en perfekt alternativ för dig som vill underlätta vardagen och inte vill göra en riktig ögonbrynstatuering. Resultatet varierar beroende på hur mycket egna strån du har på brynen. Resultatet håller i upp till 6 veckor beroende på hur snabbt dina egna strån växer. Om du inte har några egna strån passar denna behandling inte dig. Vid besöket: Kom gärna osminkad till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Rengöring finns att låna av oss här på salongen!
Detta är vår kombobehandling där vi utför både lashlift och browlift paralellt så att vi kan korta ned behandlingstiden och erbjuda ett lägre pris. "Lashlift med keratin" är en behandling där man permanent böjer de naturliga fransarna. Det blir ett naturligt och effektfullt resultat, där man får en mer markerad fransrad. Lashlift passar dig som gillar den naturliga looken. Resultatet håller i ca 5-6 veckor beroende på hur snabbt den naturliga växtcykeln växer. Eftersom vi även behandlar fransarna med keratin så är det en behandling som stärker och bygger upp. Resultatet är varierande från person till person eftersom behandlingen är beroende av hur ens egna fransar ser ut. Den som oftast upplever bäst resultat är du som har långa och tjocka fransar som växer nedåt. Det är viktigt att man väntar 5-6 veckor mellan varje behandling för att fransarna ska hinna växa ut och på så sätt kan man undvika riskerna för att orsaka slitage (beroende på hur snabb växtcykeln är på just dig). Brow lift/brow lamination är en behandling för dig som önskar tjockare, fylligare och snygga buskiga bryn! Man färgar även brynen vid önskemål i denna behandling.Vid besöket: Kom gärna osminkad med rena fransar till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup.Rengöring och fransschampo finns att låna av oss här på salongen!
"Lashlift med keratin " är en behandling där man permanent böjer de naturliga fransarna. Det blir ett naturligt och effektfullt resultat, där man får en mer markerad fransrad. Lashlift passar dig som gillar den naturliga looken. I behandlingen färgar vi även fransarna. Resultatet håller i ca 5-6 veckor beroende på hur snabbt den naturliga växtcykeln växer. Eftersom vi även behandlar fransarna med keratin så är det en behandling som stärker och bygger upp. Super Booster är en extra tillsats som innehåller olja och mineral som ger extra näring till dina fransar och gör dem starka och hjälper dem att bli längre. Därför passar detta dig som vill få det lilla extra vid ditt lashlift resultat. Resultatet är varierande från person till person eftersom behandlingen är beroende av hur ens egna fransar ser ut. Den som oftast upplever bäst resultat är du som har långa och tjocka fransar som växer nedåt. Det är viktigt att man väntar 5-6 veckor mellan varje behandling för att fransarna ska hinna växa ut och på så sätt kan man undvika riskerna för att orsaka slitage (beroende på hur snabb växtcykeln är på just dig). Vid besöket: Kom gärna osminkad med rena fransar till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Så att vi sparar tiden till applicering av förlängningen och inte tvättning av fransar. Rengöring och fransschampo finns att låna av oss här på salongen!

Mixfransar
150 min 700,00 kr 420,00 kr Mer info
Fransförlängning adderar fyllighet och volym till dina ögonfransar, och därmed framhäver dina ögon. Lyfter fransarna för ett mer vaket intryck och ger ansiktet mer dimension. Med fransförlängning kan du dra ner på din sminkrutin och spara tid genom att slippa jobba med tjock och kletig mascara eller helradsfransar. Vid applicering av fransförlängning anpassar vi effekten och designen till varje individuell kund, och möter kundens önskemål med hänsyn till den naturliga fransens kvalité. Singelfransar appliceras en och en på de naturliga fransarna, resultatet ger en klassisk och naturlig look. Volymfransar är tunnare och man kan applicera upp till 10 fransar per naturlig frans och därmed skapa en fylligare look, med en jämn och täckande struktur längs fransraden. Nytt set mixfransar. Detta alternativ av fransförlängning passar dig som gillar att ha lite mer och fyllig effekt än naturliga singelfransar. Men som gillar den "spretiga" strukuren som skapas när man kombinerar singel och volymfransar.

Singelfransar
120 min 600,00 kr 360,00 kr Mer info
Fransförlängning adderar fyllighet och volym till dina ögonfransar, och därmed framhäver dina ögon. Lyfter fransarna för ett mer vaket intryck och ger ansiktet mer dimension. Med fransförlängning kan du dra ner på din sminkrutin och spara tid genom att slippa jobba med tjock och kletig mascara eller helradsfransar. Vid applicering av fransförlängning anpassar vi effekten och designen till varje individuell kund, där vi möter kundens önskemål med hänsyn till den naturliga fransens kvalité. Nytt set singelfransar, singelfransar appliceras en och en på de naturliga fransarna och därför är resultatet varierande från kund till kund. Detta alternativ passar alltså dig som vill ha en naturlig och klassisk look. Vid besöket: Kom gärna osminkad med rena fransar till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Så att vi sparar tiden till applicering av förlängningen och inte tvättning av fransar. Rengöring och fransschampo finns att låna av oss här på salongen!

Volymfransar
180 min 800,00 kr 480,00 kr Mer info
Fransförlängning adderar fyllighet och volym till dina ögonfransar, och därmed framhäver dina ögon. Lyfter fransarna för ett mer vakert intryck och ger ansiktet mer dimension. Med fransförlängning kan du dra ner på din sminkrutin och spara tid genom att slippa jobba med tjock och kletig mascara eller helradsfransar. Vid applicering av fransförlängning anpassar vi effekten och designen till varje individuell kund, där vi möter kundens önskemål med hänsyn till den naturliga fransens kvalité. Nytt set volymfransar passar dig som vill ha en fyllig och jämn struktur längs fransraden. Med volymfransar applicerar man ett knippe med upp till 10 tunna syntetfransar per naturlig frans. Storleken på varje knippe anpassas till varje individuell naturlig frans, för att minimera riskerna för att påverka den naturliga fransens växtcykel. Vid besöket: Kom gärna osminkad med rena fransar till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Så att vi sparar tiden till applicering av förlängningen och inte tvättning av fransar. Rengöring och fransschampo finns att låna av oss här på salongen!

Fransar & Bryn

Brow lift/brow lamination är en behandling för dig som önskar tjockare, fylligare och snygga buskiga bryn! Man färgar även brynen vid önskemål i denna behandling. Denna behandling är en perfekt alternativ för dig som vill underlätta vardagen och inte vill göra en riktig ögonbrynstatuering. Resultatet varierar beroende på hur mycket egna strån du har på brynen. Resultatet håller i upp till 6 veckor beroende på hur snabbt dina egna strån växer. Om du inte har några egna strån passar denna behandling inte dig. Vid besöket: Kom gärna osminkad till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Rengöring finns att låna av oss här på salongen!
I denna behandling formar, plockar och färgar vi brynen efter ditt ansiktsform och ögonform. Vi rekommenderar att man går regelbundet för att behålla den fina formen vi skapar fram.
Vi plockar eller trådar dina bryn.
Trådning är en urgammal och ekologisk hårborttagningsmetod som kommer från mellanöstern.

Man använder en ren och tunn bomullstråd som rullas över hårstråna och drar ut dem från roten.

Det trådade området blir fritt från fjun och små hårstrån som annars är svåra att få bort om man enbart plockar med t.ex. en pincett. Med trådning kan man verkligen rama in ögonbrynet och på så sätt få till en fin form.
I denna behandling färgar vi dina fransar samt plockar/trådar och färgar dina bryn.
Färgning av bryn
15 min 150,00 kr 90,00 kr Mer info
Att färga dina fransar och bryn kan ge en otrolig effekt. Vi ser till att du får rätt nyans till din hårfärg på bara några minuter, för att få ett naturligt vackert resultat som håller mellan 3-4 veckor. Till färgning av fransar och bryn används enbart produkter från Refectocil.
Färgning av fransar
15 min 200,00 kr 120,00 kr Mer info
Att färga dina fransar och bryn kan ge en otrolig effekt. Vi ser till att du får rätt nyans till din hårfärg på bara några minuter, för att få ett naturligt vackert resultat som håller mellan 3-4 veckor. Till färgning av fransar och bryn används enbart produkter från Refectocil.

Detta är vår kombobehandling där vi utför både lashlift och browlift paralellt så att vi kan korta ned behandlingstiden och erbjuda ett lägre pris. "Lashlift med keratin" är en behandling där man permanent böjer de naturliga fransarna. Det blir ett naturligt och effektfullt resultat, där man får en mer markerad fransrad. Lashlift passar dig som gillar den naturliga looken. Resultatet håller i ca 5-6 veckor beroende på hur snabbt den naturliga växtcykeln växer. Eftersom vi även behandlar fransarna med keratin så är det en behandling som stärker och bygger upp. Resultatet är varierande från person till person eftersom behandlingen är beroende av hur ens egna fransar ser ut. Den som oftast upplever bäst resultat är du som har långa och tjocka fransar som växer nedåt. Det är viktigt att man väntar 5-6 veckor mellan varje behandling för att fransarna ska hinna växa ut och på så sätt kan man undvika riskerna för att orsaka slitage (beroende på hur snabb växtcykeln är på just dig). Brow lift/brow lamination är en behandling för dig som önskar tjockare, fylligare och snygga buskiga bryn! Man färgar även brynen vid önskemål i denna behandling.Vid besöket: Kom gärna osminkad med rena fransar till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Så att vi sparar tiden till applicering av förlängningen och inte tvättning av fransar. Rengöring och fransschampo finns att låna av oss här på salongen!
"Lashlift med keratin " är en behandling där man permanent böjer de naturliga fransarna. Det blir ett naturligt och effektfullt resultat, där man får en mer markerad fransrad. Lashlift passar dig som gillar den naturliga looken. I behandlingen färgar vi även fransarna. Resultatet håller i ca 5-6 veckor beroende på hur snabbt den naturliga växtcykeln växer. Eftersom vi även behandlar fransarna med keratin så är det en behandling som stärker och bygger upp. Super Booster är en extra tillsats som innehåller olja och mineraler som ger extra näring till dina fransar och gör dem starka och hjälper dem att bli längre. Därför passar detta dig som vill få det lilla extra vid ditt lashlift resultat. Resultatet är varierande från person till person eftersom behandlingen är beroende av hur ens egna fransar ser ut. Den som oftast upplever bäst resultat är du som har långa och tjocka fransar som växer nedåt. Det är viktigt att man väntar 5-6 veckor mellan varje behandling för att fransarna ska hinna växa ut och på så sätt kan man undvika riskerna för att orsaka slitage (beroende på hur snabb växtcykeln är på just dig). Vid besöket: Kom gärna osminkad med rena fransar till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Så att vi sparar tiden till applicering av förlängningen och inte tvättning av fransar. Rengöring och fransschampo finns att låna av oss här på salongen!

Fransförlängning

Volymfransar nytt set
180 min 1.200,00 kr 720,00 kr Mer info
Fransförlängning adderar fyllighet och volym till dina ögonfransar, och därmed framhäver dina ögon. Lyfter fransarna för ett mer vaket intryck och ger ansiktet mer dimension. Med fransförlängning kan du dra ner på din sminkrutin och spara tid genom att slippa jobba med tjock och kletig mascara eller helradsfransar. Vid applicering av fransförlängning anpassar vi effekten och designen till varje individuell kund, där vi möter kundens önskemål med hänsyn till den naturliga fransens kvalité. Nytt set volymfransar passar dig som vill ha en fyllig och jämn struktur längs fransraden. Med volymfransar applicerar man ett knippe med upp till 10 tunna syntetfransar per naturlig frans. Storleken på varje knippe anpassas till varje individuell naturlig frans, för att minimera riskerna för att påverka den naturliga fransens växtcykel. Vid besöket: Kom gärna osminkad med rena fransar till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Så att vi sparar tiden till applicering av förlängningen och inte tvättning av fransar. Rengöring och fransschampo finns att låna av oss här på salongen!
En borttagning av en fransförlängning kan gå till på två olika sätt och vi kommer på plats att bedöma vilken av metoderna som passar just vid ditt besök. Man kan göra en borttagning genom skalning, där separerar man loss förlängningen från den naturliga fransen med hjälp av två pincetter, eller så kan man med hjälp av en "remover" (borttagningsmedel) lösa upp limmet och på så sätt avlägsna förlängningen. Båda dessa sätt är säkra och skonsamma mot den naturliga fransen.
En borttagning av en fransförlängning kan gå till på två olika sätt och vi kommer på plats att bedöma vilken av metoderna som passar just vid ditt besök. Man kan göra en borttagning genom skalning, där separerar man loss förlängningen från den naturliga fransen med hjälp av två pincetter, eller så kan man med hjälp av en "remover" (borttagningsmedel) lösa upp limmet och på så sätt avlägsna förlängningen. Båda dessa sätt är säkra och skonsamma mot den naturliga fransen.
Mix touch upp
60 min 350,00 kr 210,00 kr Mer info
"Mix touch up" passar dig som bara vill få det lilla extra, kanske innan helgen eller innan något särskilt event. Denna behandlingen utesluter inte ett vanligt återbesök då vi inte rensar bort så mycket av förlängningen, utan vi bara fyller ut eventuella luckor. Behandlingen är ca 60 minuter. Vid besöket: Kom gärna osminkad med rena fransar till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Så att vi sparar tiden till applicering av förlängningen och inte tvättning av fransar. Rengöring och fransschampo finns att låna av oss här på salongen!
Mixfransar nytt set
150 min 1.100,00 kr 660,00 kr Mer info
Detta alternativ av fransförlängning passar dig som gillar att ha lite mer och fyllig effekt än naturliga singelfransar. Men som gillar den "spretiga" strukuren som skapas när man kombinerar singel och volymfransar.

"Påfyllning singelfransar 2-3v", passar dig som har tappat normalmycket fransar under en period på ca 2-3 veckor. Behandlingen tar ca 110 minuter.

"Påfyllning singelfransar 3-4v", passar dig som har tappat normalmycket fransar under en period på ca 3-4 veckor. Behandlingen tar ca 120 minuter.
"Påfyllning singelfransar 2-3v", passar dig som har tappat normalmycket fransar under en period på ca 2-3 veckor. Behandlingen tar ca 90 minuter.
"Påfyllning singelfransar 3-4v", passar dig som har tappat normalmycket fransar under en period på ca 3-4 veckor. Behandlingen tar ca 120 minuter.

"Påfyllning singelfransar 2-3v", passar dig som har tappat normalmycket fransar under en period på ca 2-3 veckor. Behandlingen tar ca 120 minuter.
"Påfyllning singelfransar 3-4v", passar dig som har tappat normalmycket fransar under en period på ca 3-4 veckor. Behandlingen tar ca 150 minuter.
Singel Touch Upp
60 min 350,00 kr 210,00 kr Mer info
"Singel touch up" passar dig som bara vill få det lilla extra, kanske innan helgen eller innan något särskilt event. Denna behandlingen utesluter inte ett vanligt återbesök då vi inte rensar bort så mycket av förlängningen, utan vi bara fyller ut eventuella luckor. Behandlingen är ca 60 minuter. Vid besöket: Kom gärna osminkad med rena fransar till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Så att vi sparar tiden till applicering av förlängningen och inte tvättning av fransar. Rengöring och fransschampo finns att låna av oss här på salongen!

Singelfransar nytt set
120 min 1.000,00 kr 600,00 kr Mer info
Fransförlängning adderar fyllighet och volym till dina ögonfransar, och därmed framhäver dina ögon. Lyfter fransarna för ett mer vaket intryck och ger ansiktet mer dimension. Med fransförlängning kan du dra ner på din sminkrutin och spara tid genom att slippa jobba med tjock och kletig mascara eller helradsfransar. Vid applicering av fransförlängning anpassar vi effekten och designen till varje individuell kund, där vi möter kundens önskemål med hänsyn till den naturliga fransens kvalité. Nytt set singelfransar, singelfransar appliceras en och en på de naturliga fransarna och därför är resultatet varierande från kund till kund. Detta alternativ passar alltså dig som vill ha en naturlig och klassisk look. Vid besöket: Kom gärna osminkad med rena fransar till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Så att vi sparar tiden till applicering av förlängningen och inte tvättning av fransar. Rengöring och fransschampo finns att låna av oss här på salongen!

Volym touch upp
60 min 350,00 kr 210,00 kr Mer info
"Volym touch up, " passar dig som bara vill få det lilla extra, kanske innan helgen eller innan något särskilt event. Denna behandlingen utesluter inte ett vanligt återbesök då vi inte rensar bort så mycket av förlängningen, utan vi bara fyller ut eventuella luckor. Behandlingen är ca 60 minuter. Vid besöket: Kom gärna osminkad med rena fransar till din behandling eller kom några minuter innan din bokade tid för att tvätta bort eventuell makeup. Så att vi sparar tiden till applicering av förlängningen och inte tvättning av fransar. Rengöring och fransschampo finns att låna av oss här på salongen!

Trådning

Trådning - Haka
15 min 150,00 kr 90,00 kr Mer info
Trådning är en hårborttagningsmetod som ursprungligen kommer från Asien som har en tusenårig historia bakom sig. Man använder sig av en tvinnad bomullstråd som man rullar över huden och drar med sig roten i hårstråna. Att tråda är mycket skonsammare för huden och är perfekt mot den som har känslig hud. En annan positiv effekt trådning har är att den ökar blodcirkulationen. Det räcker med att håren är 1,5mm långa för att kunna tråda bort dom. Trådning är en hårborttagningsmetod som ursprungligen kommer från Asien som har en tusenårig historia bakom sig. Man använder sig av en tvinnad bomullstråd som man rullar över huden och drar med sig roten i hårstråna. Att tråda är mycket skonsammare för huden och är perfekt mot den som har känslig hud. En annan positiv effekt trådning har är att den ökar blodcirkulationen. Det räcker med att håren är 1,5mm långa för att kunna tråda bort dom.
Trådning- bryn
15 min 150,00 kr 90,00 kr Mer info
Trådning är en urgammal och ekologisk hårborttagningsmetod som kommer från mellanöstern.

Man använder en ren och tunn bomullstråd som rullas över hårstråna och drar ut dem från roten.

Det trådade området blir fritt från fjun och små hårstrån som annars är svåra att få bort om man enbart plockar med t.ex. en pincett. Med trådning kan man verkligen rama in ögonbrynet och på så sätt få till en fin form.
Trådning är en hårborttagningsmetod som ursprungligen kommer från Asien som har en tusenårig historia bakom sig. Man använder sig av en tvinnad bomullstråd som man rullar över huden och drar med sig roten i hårstråna. Att tråda är mycket skonsammare för huden och är perfekt mot den som har känslig hud. En annan positiv effekt trådning har är att den ökar blodcirkulationen. Det räcker med att håren är 1,5mm långa för att kunna tråda bort dom. Trådning är en hårborttagningsmetod som ursprungligen kommer från Asien som har en tusenårig historia bakom sig. Man använder sig av en tvinnad bomullstråd som man rullar över huden och drar med sig roten i hårstråna. Att tråda är mycket skonsammare för huden och är perfekt mot den som har känslig hud. En annan positiv effekt trådning har är att den ökar blodcirkulationen. Det räcker med att håren är 1,5mm långa för att kunna tråda bort dom.

Trådning -panna
15 min 200,00 kr 120,00 kr Mer info
Trådning är en hårborttagningsmetod som ursprungligen kommer från Asien som har en tusenårig historia bakom sig. Man använder sig av en tvinnad bomullstråd som man rullar över huden och drar med sig roten i hårstråna. Att tråda är mycket skonsammare för huden och är perfekt mot den som har känslig hud. En annan positiv effekt trådning har är att den ökar blodcirkulationen. Det räcker med att håren är 1,5mm långa för att kunna tråda bort dom. Trådning är en hårborttagningsmetod som ursprungligen kommer från Asien som har en tusenårig historia bakom sig. Man använder sig av en tvinnad bomullstråd som man rullar över huden och drar med sig roten i hårstråna. Att tråda är mycket skonsammare för huden och är perfekt mot den som har känslig hud. En annan positiv effekt trådning har är att den ökar blodcirkulationen. Det räcker med att håren är 1,5mm långa för att kunna tråda bort dom.
Trådning är en hårborttagningsmetod som ursprungligen kommer från Asien som har en tusenårig historia bakom sig. Man använder sig av en tvinnad bomullstråd som man rullar över huden och drar med sig roten i hårstråna. Att tråda är mycket skonsammare för huden och är perfekt mot den som har känslig hud. En annan positiv effekt trådning har är att den ökar blodcirkulationen. Det räcker med att håren är 1,5mm långa för att kunna tråda bort dom. Trådning är en hårborttagningsmetod som ursprungligen kommer från Asien som har en tusenårig historia bakom sig. Man använder sig av en tvinnad bomullstråd som man rullar över huden och drar med sig roten i hårstråna. Att tråda är mycket skonsammare för huden och är perfekt mot den som har känslig hud. En annan positiv effekt trådning har är att den ökar blodcirkulationen. Det räcker med att håren är 1,5mm långa för att kunna tråda bort dom.

Trådning är en hårborttagningsmetod som ursprungligen kommer från Asien som har en tusenårig historia bakom sig. Man använder sig av en tvinnad bomullstråd som man rullar över huden och drar med sig roten i hårstråna. Att tråda är mycket skonsammare för huden och är perfekt mot den som har känslig hud. En annan positiv effekt trådning har är att den ökar blodcirkulationen. Det räcker med att håren är 1,5mm långa för att kunna tråda bort dom. Trådning är en hårborttagningsmetod som ursprungligen kommer från Asien som har en tusenårig historia bakom sig. Man använder sig av en tvinnad bomullstråd som man rullar över huden och drar med sig roten i hårstråna. Att tråda är mycket skonsammare för huden och är perfekt mot den som har känslig hud. En annan positiv effekt trådning har är att den ökar blodcirkulationen. Det räcker med att håren är 1,5mm långa för att kunna tråda bort dom.

Rami Lashes

Jag erbjuder professionella tjänster och populära behandlingar inom bryn, fransar samt lashlift. Välkommen till Rami Lashes

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet efter tidsbokning
Adress
Barnarpsgatan 31
553 16 Jönköping
Väster
Öppna i Google Maps 🗗