Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Quantũm Healing

Jag som driver Quantũm Healing heter Ƒɑ Ɗí. är född med synsk förmåga. Jag har utvecklat min mediala och andliga sida sedan barnsben. Dipl. andlig vägledare, medium och healer. Erbjuder mediala och holistiska healing tjänster samt läsning & tydning. Är specialiserad inom esoterisk inriktning, subtil energi samt vibrationsmedicin.

Till mig kan du komma om du vill ha aura-/chakra avläsning, full eterisk avläsning, drömtydning, handtydning, kontakt och frågor med andevärlden, be ärkeänglarna om en önskan att bli uppfyllt, distans healing, chakra balansering, hus och plats rening och välsignelser. Eller om du känner oro, fobi, stress, vilse, ångest, utbrändhet, sömnbesvär, trauma, värk… mm. Du är också välkommen om du längtar efter en skön och lugn stund med djup avslappning för harmoni & balans i livet.

Jag arbetar intuitivt och med olika hjälpmedel. Kanalisering av budskap är en viktig del av mitt mediala arbete. Får information genom att bara veta, se i bilder, höra med min inre hörsel och genom att känna in energierna runt dig. Arbetar med en kombination av flera healing former och hjälpmetoder så att du ska få den hjälp du behöver just nu och framåt i tiden.

I energihealing arbetar jag tillsammans med dig för att skapa kontakt mellan energikroppen och din fysiska kropp. Syftet är att förnya energiflödet och att rensa bort blockeringar. Energihealing kan hjälpa dig att släppa gammalt psykiskt bagage, som hänger kvar i energikroppen och öka ditt välbefinnande. Healingen utgår ifrån din energikropp, men läker även din fysiska kropp och ditt mentala välmående.

För mig är det viktigt att du som klient blir bra bemött och väl omhändertagen när du bokar hos mig. Ditt välmående är viktigt för mig. Du får alltid healing och hjälp du önskar.

Innehar F-skatt

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Distans tjänster:
Alla dagar
10 - 22

Mottagning:
Alla dagar
16 - 22
Adress
Västra Kanalgatan 1
211 41 Malmö
Centrala Malmö - Gågatan
Öppna i Google Maps 🗗