Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Quantũm Healing är en holistisk terapi & healing mottagning som erbjuder detaljerat helhets diagnos & sjukdoms analys, förebyggande terapier och smärtstillande behandlingar.

Till mig kan du komma om du vill ha detaljerat helkropps diagnos och undersökning på kvantum-cell nivå, för både det fysiska och eteriska. Distans självterapi vägledning & program, örtrecept, aura- & handläsning samt holistisk healing, rening & balansering.

Eller om du lider av någon fobi, känner oro, stress, vilse, ångest, mentala eller kroppsliga spänningar, utbrändhet, sömnbesvär, trauma, värk, ryggbesvär… mm.

Du är också välkommen om du längtar efter en skön och lugn stund med djup avslappning för harmoni & balans i livet, eller varför inte önska dig något blir uppfylld, såsom hitta kärlek eller drömjobb.


 - Din livskvalitet förbättras avsevärt.


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

DIAGNOS, ANALYS & TYDNING

Fördjupa din förståelse med din inre närvaro, din Gudomlighet eller ditt inre ljus. Gör en inre resa och upptäck din eteriska, mentala, emotionella och fysisk-holistiska energitillstånd, dina chakra obalanser, de negativa känslor och ditt inre JAG som styr dig och påverkar din hälsa. Många av oss bär på inre längtan att bli fri från vårt lidande av ångest, stress, oro… mm. I analysen ingår:

- Eterisk-, emotionell-, & mental auraläsning
- Energiflöde status, färg och chakra obalanser
- Den mentala och negativa känslor och ditt inre Jag
- Översikt om fysiska & hälsoproblem, organ och ev. allergier
- Ev. vitaminer / mineraler som saknas
- Ingår livsstil- & hälsorådgivningHUR FUNGERAR DET?

1. Jag behöver få en förståelse för vad du vill ha hjälp med. Boka tid och uppge ditt namn och födelsedatum, samt om något du vill meddela oss om ditt problem.

2. Skicka mig helst en helkropps foto på dig i färg, till online.healing@quantumhealing.se, med ditt namn.

3. Jag påbörjar analysen och inom 24h återkopplar jag via email till dig med fullständig rapport och rådgivning.
Dina händer speglar ditt förflutna, nuvarande och framtid, finns även ditt karaktärsdrag och förutspådda öde. Upptäck dina egna livsmål och bli dig själv!

I vårt samhälle blir det allt svårare att få grepp om vem man själv är. Alla medier, inte minst sociala medier, bombarderar oss med idealbilder och föreställningar om vem man borde vara.

Vilken väg ska man då gå om man vill öka sin självkännedom och påbörja vägen mot ett mer personligt och engagerat liv?

Med min Handläsning och Fingeravtrycksanalys får du information om medfödda livsmål och även vilka personliga egenskaper som hindrar oss att förverkliga dessa. Analysen syftar till att avtäcka människans livsteman och utvecklingsområden och ge oss de uppgifter vi behöver för att förändra och utveckla oss på ett mer medvetet sätt.

Visst är det lätt att känna sig kritisk, men metoden är uråldrig och kan ha vuxit fram genom vad vi idag kallar ”beprövad erfarenhet och evidens”, det vill säga empirisk kunskap genom observation av ett stort antal fall. Alla som gjort analysen hos oss blir väldigt överraskade över resultatet och upplever att de fått ny och viktig information om sig själva.HUR FUNGERAR DET?

1. Sänd mig högresolution bilder på både din högra och vänstra handflator, via e-posten online.healing@quantumhealing.se

2. Jag går vidare med analysen och återkopplar inom 24h med analysrapport via epost till dig.

HEALING, TERAPI & VÄLSIGNELSER

En välsignad och helande energi för ditt högsta bästa på distans. Uppfyll dina egna livs- och önskemål. Rengör dig och din omgivning från all negativ energi, återkoppling, mer energi, mer vitalitet och bättre inre balans... mkt mer.

Vi behöver inte träffas fysiskt för att du ska kunna få distans healing av mig. I distanshealing arbetar jag med dig för att skapa kontakt mellan energikroppar. Energi healing kan hjälpa dig att släppa gammalt psykiskt bagage. Healingen utgår ifrån din energikropp, men läker även din fysiska kropp och ditt mentala välmående. Du får bättre energiflöde som gynnar ny cellbildning. Du uppnår mer och mer harmoni i dina relationer och bättre liv i vardagen. Lindrar din värk, mer balanserad och lugn och får mer kraft. Du får styrka och hjälp att få mer ordning i livet.

Med min distans återhämtning och uppfyllelse energi, kan du ta bättre beslut vad gäller exempelvis arbete, karriär, studier, företagande eller annat. Kan gälla relationer med andra där det finns konflikter eller andra svårigheter. Du kan behöva stöd eller råd i en viss situation. Om du känner att du har fastnat och vet inte hur du ska komma loss, finna vägen ut ur de här problemen.

- Bara ställ din önskan!

HUR FUNGERAR DET?

- Boka tid först.  OBS! Den tiden du bokar här, är den tiden du vill ta emot helande energi! Förskottsbetalning.
Skriv i meddelande rutan dina önskemål och det du vill bli helad
- Skicka ett högupplösning photo på dig, gärna helkropp, via email online.healing@quantumhealing.se
- Jag förespråkar att du har en stund i stillhet när jag skickar. Det är för att du ska ha möjlighet att uppleva energin som kommer. Därför bokar vi en tid. Vid den tidpunkt du har bokat, skickar jag healing till ditt högsta bästa. Jag kopplar upp, öppnar, mig för healingkällan. Jag är en kanal som healing energin går igenom till dig. Guider & hjälpare, kommer att finnas till hands för bästa resultat.
Jag har en gedigen utbildning i Kinesisk Meridian Medicin och Akupressur, med en lång bakgrund inom SoJuk och Meridianterapi.

Jag behandlar åkommor som: muskel-/ledbesvär, migrän, stress, depression, ångest, rädsla, negativa känslor, högt blodtryck, trötthet, sömnproblem, nedsatt immunförsvar, mag-/tarmbesvär... mm.

Medicinska studier har visat att akupressur förbättrar blodflödet, frigöra spänningar och förbättra eller avblåsa livsenergi, låter energin att flöda mer fritt genom meridianerna, främjar avkoppling, läkning och återställande till korrekt funktion.

Här vägleder jag och guidar dig igenom personlig självterapi akupressur metoder och övningar som du kan göra hemma, anpassad just för ditt problem/symptom.

- Rekommenderas att du gör helkropps bioresonans diagnos hos oss först, för att vi skall kunna skräddarsy och ge dig konkret behandling.
Traditionell kinesisk medicin är en typ av holistiskt och naturligt medicinskt system som har använts i över två tusen år. Det är utformat för att stimulera kroppens läkningsmekanismer, och kan ge både hälso- och sjukvården många hälsofördelar:

Hur kinesiska ört- & kostmedicin återställer balans?
Precis som akupressur, behandlar örtbehandling ohälsosamma kroppsmönster. Om du gör det kan du återställa balans och stärka ditt motståndskraft mot sjukdom. Så här kan kinesiska örtmedicin hjälpa till:

- Kall och influensa: De kan minska rinnande näsa och hosta och bygga immunitet.

- Hållbar trötthet: De kan öka energi.

- Bihåleinflammation: De kan minska näsa och förbättra andningen.

- Diarré och förstoppning: De kan förbättra matsmältningen och reglera tarmrörelser.

- Sömnlöshet: De kan förbättra sömnkvaliteten.

- Klimakteriet: De kan hjälpa till att lindra heta blixtar.

- Infertilitet: De kan balansera hormoner för att främja hälsosamma cykler.

- Cancerbehandling: De kan minska biverkningar från kemoterapi och strålning.

- Diabetes: De kan hjälpa till att hålla pre-diabetes från att bli diabetes.


PS: Rekommenderas att du gör helkropps bioresonans diagnos hos oss först, för att vi skall kunna skräddarsy och ge dig konkret behandling.
Alla objekt interagerar med jordens energi för att producera ett visst energifält runt dem, och när två energifält är i närheten, kommunicerar och modifierar de varandra genom lagen om RESONANS, på grund av denna energi-interaktion utvecklades vetenskapen om BioSignatur.

Energin genomförs genom det linjära diagrammet (som el genom ledningar). Energiflödet genom mönstren går in i resonans med organens funktioner som de representerar som liknande mönster vid samma frekvens (ungefär som toning av musikinstrument) vilket ger en harmonisk förstärkning som återställer den rätta balansen inom organens. BioSignaturer imiterar organens energiflöde, balanserar och återställer till normal funktionalitet. Handgjord, välsignad och bärbar amulett som halskedja.

Jag tillverkar personliga BioSignatur amuletter av 100% ren koppar, används som halskedja. Varje signatur är unik och tar upp ett visst specifikt problem. Jag tillverkar de med kärlek och hänsyn, välsignar varje signatur för ditt högsta bästa.

PS: Att bära på en BioSignatur Amulett, förstärker det helande processen och fördubblar effekten, därför rekommenderas att du gör akupressur behandling och/eller örtterapi samtidigt.


- Symptom baserad eller tidigare diagnos hos oss
- Tilläggstjänst
- Skickas per post till din address fraktfritt
- Säljes styckvis för ett visst problem/symptom

Jag tillverkar personliga Sigill, som kan skrivas ut och bäras.

Varje sigill är unik och tar upp ett visst specifikt problem och syfte. Jag tillverkar de med kärlek och hänsyn, välsignar varje sigill för ditt högsta bästa.

De speciella sigillen inkluderar dygder från den gamla tiden av Salomon Signaturer. Dessa symboler tros främja visdom, självförtroende och karisma. Efter att ha skrivit en sigil eller kommer jag att välsigna den.

Några mest populära syften för sigillen, att försök hjälpa dig uppnå följande:

• Framgång i din karriär, som inkluderar men är inte begränsat till att gå upp i företagsstegen, uppnå önskade kampanjer och ta emot skydd från avundsjuka medarbetare

• Framgång i ditt företag, som inkluderar men är inte begränsat till, genererar högre volymer från befintliga kunder, genererar intäkter från nya kunder och tar emot skydd från befintliga och nya konkurrenter

• Avlägsnande av negativa energier och förbannelser som utsätts av onda människor, samt rena hus

• Skydd mot svarta magiska, voodoo och onda ögonattacker samt övernaturliga krafter

• Vägledning, framgång och lycka till vad som helst ditt hjärta önskar

• Möta din själsfrände och giftemål, samt återuppta ett förhållande med din älskade

• Förbättra hälsa och övergripande välbefinnande samt härda från olika sjukdomar och hälsotillstånd
Sigillen består av unika skrifter och geometriska form skrivna av mig, speciellt för dem som söker min hjälp.

- Skickas digitalt via email till dig som du kan skriva ut och bära
- Tilläggstjänst


Quantũm Healing

Jag som driver Quantũm Healing heter Fa Di, Dipl. Magister Akupressur, Meridian- och Zonterapeut. Esoterisk utövare & Subtil Energi Healer & Medium. Ört- & Kostrådgivning.

Jag är specialiserad på Radionik Subtil Energi och Vibrationsmedicin. Distans diagnos, undersökning, analys & tydning. Distans healing och själv- & örtterapi vägledning.

Jag arbetar intuitivt och med olika hjälpmedel. Kanalisering av budskap är en viktig del av mitt mediala arbete. Jag får information genom att bara veta, se i bilder, höra med min inre hörsel och genom att känna in energierna runt dig.

I energihealing arbetar jag tillsammans med dig för att skapa kontakt mellan energikroppen och din fysiska kropp. Syftet är att förnya energiflödet och att rensa bort blockeringar. Energihealing kan hjälpa dig att släppa gammalt psykiskt bagage, som hänger kvar i energikroppen och öka ditt välbefinnande. Healingen utgår ifrån din energikropp, men läker även din fysiska kropp och ditt mentala välmående.

För mig är det viktigt att du som klient blir bra bemött och väl omhändertagen när du bokar hos mig. Ditt välmående är viktigt för mig. Du får alltid distanshealing om du vill det. Arbetar med en kombination av flera healingformer och hjälpmetoder vid behov så att du ska få den hjälp du behöver just nu och framåt i tiden.

-
Innehar F-skattesedel.
Swish: 123 501 33 70
BG: 241-2492

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Alla dagar
10 - 22
Adress
Västra Kanalgatan 1
211 41 Malmö
Centrala Malmö - Gågatan
Öppna i Google Maps 🗗