Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen till Pure Care Hudvärlden: 

Resultatinriktad hud- och kroppsvård med den senaste tekniken! 


NYHET
Wow wow, äntligen jag kan presentera en ny behandling hos mig "Herbs2peel" örtpeeling - den nya generationens peeling som lämnar kemiska ingredienserna "bakom dörren" 

Kika in här om denna hjälte:

Herbs2peel är ett framgångsrikt beprövad, naturlig peeling metod för hudföryngring baserad på en blandning av rena örter.  Dess naturliga komposition är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar.  

100% EKOLOGISKA ÖRTER

Denna naturliga blandning innehåller proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen.

________________________________________________________________________________________________________________

Om mig :

Jag är auktoriserad hudterapeut med en examen från välrenommerade Gildaskolan i Stockholm. Jag är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) och internationella branschorganisationen CIDESCO – en kvalitetsstämpel för auktoriserade hudterapeuter och för dig som kund. Jag arbetar efter SHR:s etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring – så du kan känna dig i trygga händer.

_______________________________________________________________________________________________________________________Priserna För Sista Minuten Bokningar Gäller Enbart Vid Första Kundbesöket !


OBS: Vid bokning av microneedling via sista-minuten (till 40% rabatterat pris,eller 20% kampanj) tillkommer en avgift på 350 kr för eftervårdskit som man får med sig hem. Vid första besöket av behandling med microneedling till ordinarie pris ingår kitet utan extra kostnad.
Avbokningar sker via bokadirekt. Hittar du inte avbokningskoden, sök på din mail efter de bokningar du gjort. Exempel "bokning" i sökrutan. I mailet står avbokningskoden. Om du bokar om dig är det viktigt att DU avbokar din/dina andra bokningar. Vi har tyvärr inte möjlighet att hålla koll på dubbelbokningar. Avbokningar som inte avbokas senare än 24 timmar innan bokad behandling debiteras fullt pris för tiden vi avsatt för dig. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Pure Care Hudvårdsklinik

Välkommen till Pure Care Hudvården! Här på salongen kan du som kund känna dig varmt välkommen. Vi fokuserar mest på avancerade ansiktsbehandlingar men har även de klassiska!
Vi som jobbar här är certifierade Hud & Spaterapeuter, medlemmar i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och innehavare av CIDESCO examen. Behandlingsförsäkring utgår för att våra kunder – för att dem ska kunna känna sig trygga i våra händer.
Lokalen kommer att hållas kontantfri och betalning sker med Izettle, Klarna och Swish. Detta för att minska risken för att lokalen utsätts för någon typ att skadegörelse.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 9:00-21:00
Adress
Grevgatan 35
114 53 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗