1. Hem
  2. Hudvård Rönninge

Skin Lounge

betyg4.9 Fantastiskt bra(173 betyg)
Rönninge Torg 18 A, 144 30, Rönninge
Jag har flyttat! Ny adress är Rönninge torg 18A, Rönninge Centrum. Resultatinriktad hud- och kroppsvård med den senaste tekniken!  NYHET HOS MIG: Dermaplaning är en avancerad skalpell-peel för den som vill få ny hud med en fantastisk glow! I samband med skalpell peelingen läggs en kemisk peel för absolut bästa resultat. ________________________________________________________________ Om mig : Jag är auktoriserad hudterapeut med en examen från välrenommerade Gildaskolan i Stockholm. Jag är medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR) och internationella branschorganisationen CIDESCO – en kvalitetsstämpel för auktoriserade hudterapeuter och för dig som kund. Jag arbetar efter SHR:s etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring – så du kan känna dig i trygga händer. Avbokningar sker via bokadirekt. Hittar du inte avbokningskoden, sök på din mail efter de bokningar du gjort. Exempel "bokning" i sökrutan. I mailet står avbokningskoden. Om du bokar om dig är det viktigt att DU avbokar din/dina andra bokningar. Vi har tyvärr inte möjlighet att hålla koll på dubbelbokningar. Avbokningar som inte avbokas senare än 24 timmar innan bokad behandling debiteras fullt pris för tiden vi avsatt för dig.
18506

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
173 betyg
Katherine J.
till Aukt.Hud-Spa terapeut
Trevligt och mycket proffsig bemötande av Zaneta! Jättenöjd med min behandling!

Visa mer

Skin Lounge
Tack Katherine för din förtroendet! Det betyder mycket för mig :)

Visa mer

Jenny K.
till Aukt.Hud-Spa terapeut
Alltid lika nöjd efter ett besök 🙏🤩

Visa mer

Skin Lounge
Tack Jenny! Vi ses snart igen :)

Visa mer

Anne-Marie S.
till Aukt.Hud-Spa terapeut
Ger alltid kunden det där lilla extra ☺️

Visa mer

Skin Lounge
Det är därför att jag äääääälskar vad jag gör och vill absolut ge den bästa för er, mina fantastiska kunder!

Visa mer

Katarina B.
till Aukt.Hud-Spa terapeut
Fick en superbra behandling med radiofrekvens och mandelsyra som verkligen förändrade min hy i ansiktet. Nu har det gått flera dagar sen behandlingen och fortfarande har jag en jättefin lyster och hyn ser även uppstramad ut. Jag ska absolut göra denna behandling snart igen. Zeneta är proffsig och erfaren. Jag kan även rekommendera hennes massage. Ser fram emot nästa besök redan.

Visa mer

Skin Lounge
Hej Katarina, Tack för den fina feedback! Jag är glad att du kommer hos mig och tackar för din förtroendet.

Visa mer

Om företaget

Välkommen! Här på salongen kan du som kund känna dig varmt välkommen. Jag fokuserar mest på avancerade ansiktsbehandlingar men har även de klassiska! Jag är certifierade Hud & Spaterapeuter, medlemm i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) och innehavare av CIDESCO examen. Behandlingsförsäkring utgår för att våra kunder – för att dem ska kunna känna sig trygga i våra händer.

Bilder

Medlem i Sveriges Hudterapeuters RiksorganisationMedlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation
Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån09:00 - 20:30
    • Tis09:00 - 20:30
    • Ons09:00 - 20:30
    • Tor09:00 - 20:30
    • Fre09:00 - 18:00
    • Lör10:00 - 15:00
    • SönStängd
  • 07663369 XXVisa nummer

  • Rönninge Torg 18 A, 144 30, Rönninge