1. Hem
 2. Coaching Stockholm

PT Lorenzen

Inte tillräckligt med recensioner än
Onlinecoaching, 115 59, Stockholm

Boka tjänst

Online coaching

 • 25%
  PT coaching online konsultation (Gratis)
  30 minuter, Varierande prisMer info
  För tider fram till 5 feb

Uppföljning online coaching

 • 25%
  PT coaching online uppföljning 1 samtal/månad 299kr (ord. pris 599kr)
  40 minuter, 224.25 kr (ord. 299 kr)Mer info
  För tider fram till 5 feb
 • 25%
  PT coaching online uppföljning 2 samtal/ månad 499kr (ord. pris 799kr)
  80 minuter, 449.25 kr (ord. 599 kr)Mer info
  För tider fram till 5 feb

Personal

noImage
JuliaPT Coach (Online)
Jag heter Julia Lorenzen och är en Lic. Personlig Tränare samt Dipl. Health Coach. Jag vill arbeta med DIG som vill ta din träning till en ny nivå, är nybörjare och som vill gå ner i vikt samt få en bättre hälsa. Dina mål är min högsta prioritet! Jag kommer finnas där för att uppmuntra och motivera dig att uppnå mer än du trodde var möjligt. Erbjuder Dig just nu halva priset på mina ordinarie priser, starta ditt gratis konsultationssamtal idag! Välj det upplägget som passar dig bäst.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Av mig kommer du kunna få bra tips och råd inom träning, oavsett vad du har för träningshistoria så finns jag där för att just du ska nå dina mål! Som online coach vill jag hjälpa dig med upplägg som du kan använda på gymmet eller hemifrån. Vårat äventyr börjar på denna hemsida och vi kommer arbeta tillsammans via telefon eller videosamtal (facetime) där vi har vårt konsultationssamtal i 30 min samt via en PT app (Zenfit) där jag svarar på frågor och vi har en dialog kontinuerligt under veckan. Som personlig tränare kommer jag ge dig skräddarsytt träningsprogram under en hel månad med instruktionsvideor samt noggranna förklaringar till varje övning. Som Healtch Coach kommer jag kunna motivera dig igenom vår resa tillsammans samt se till att dina kostvanor blir effektiv/mer hälsosam. Erbjuder Dig just nu halva priset på mina ordinarie priser, starta ditt gratis konsultationssamtal idag! Välj det upplägget som passar dig bäst. Har du några frågor? Kontakta mig gärna via mail.

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Bilder

Detaljer och kontakt