1. Hem
 2. Hälsa Täby

PREliving Sweden AB

betyg4.9 Fantastiskt bra(107 betyg)
POLYGONVÄGEN 41, 18766, Täby
Välkommen till oss på PREliving där hållbar hälsa och långsiktiga resultat står i fokus! Vi är ett premiumgym i Täby (Arninge). Exklusiv företagshälsovård Preliving erbjuder personlig träning i mindre grupp i syfte att förebygga skador/smärtor. En bra möjlighet att minska risken för sjukskrivningar eller sjukfrånvaro på grund av smärta/ohälsa. Träning i mindre grupp är också en bra aktivitet för teambuilding. Preliving bedriver sin verksamhet i en privat träningsstudio i Arninge. Du och ditt företag har tillgång till lokalen samt en erfaren och duktig coach. Coachen planerar och instruerar träningen, samt coachar individuellt under passets gång. I Studion har vi också en smärt- och skadespecialist som kan hjälpa er med befintlig smärta samt göra analyser för att förebygga eventuella risker/besvär. Bland annat kan vi erbjuda Ultraljudsundersökningar där man kan se inflammationer, muskel- led och senskador.

Boka tjänst

Personlig Träning

 • 40%
  PT Duo, Träning 55min
  55 minuter, 720 kr (ord. 1 200 kr)Mer info
  För tider fram till 28 sep

Massage

 • 40%
  Djupgående massage 25 minuter
  25 minuter, 375 kr (ord. 625 kr)Mer info
  För tider fram till 28 sep
 • 40%
  Gravidmassage 25min
  25 minuter, 357 kr (ord. 595 kr)Mer info
  För tider fram till 28 sep
 • 40%
  Gravidmassage 50min
  50 minuter, 537 kr (ord. 895 kr)Mer info
  För tider fram till 28 sep

utövare

noImage
Hanna
(25 betyg)
PT, Personlig Tränare

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
107 betyg
Emma B.
till Studion
Trevligt, peppande och kompetent personal.

Visa mer

Sofie W.
till Studion
Proffsigt och personligt

Visa mer

Mollie B.
till Hanna
Med rätt behandling och träningsupplägg utav Ida och Hanna har jag idag en vardag utan daglig smärta - något som tidigare var en stor fysisk och psykisk smärta i flera år är nu borta. Jag är så tacksam för mitt nya smärtfria liv.

Visa mer

Annika W.
till Studion
Precis varit med på ett rörlighetspass som kommer kännas enormt i min stela rygg imorgon. Perfekt guidning och pushing av grymma Ida!

Visa mer

Om företaget

Träna hos oss. Med oss! Premiumträning för dig som vill få kontinutet och effektivitet i din träning. Två av våra filosofier är hållbarhet och träna för livet. Häng med! Om du har smärta eller besvär är det viktigt att ta reda på orsaken. Hos oss får du alltid professionell hjälp och vägledning. Förebyggande, underhållande eller rehabilitering - stark och hållbar är viktigt!

Bilder

Detaljer och kontakt