1. Hem
  2. Laserbehandling Stockholm

Nude

betyg4.9 Fantastiskt bra(264 betyg)
Kristinebergs Slottsväg 1, 11214, Stockholm
PÅ NUDE GARANTERAR VI Vi kan ta bort din tatuering helt med marknadens nyaste lasersystem Lutronic PicoPlus! 24-TIMMARS AV/OMBOKNINGSPOLICY Vid sen avbokning/ombokning debiterar vi 950 kr.
15452

Boka tjänst

Konsultation

  • Konsultation Tatueringsborttagning
    15 minuter, KostnadsfriMer info
    Boka

Tatueringsborttagning Picolaser

  • Ögonbryn - tatueringsborttagning
    15 minuter, 1 400 krMer info
    Boka
  • Cover Up tatueringar
    Från 950 krMer info
    Boka
  • Mellan tatueringar
    Från 950 krMer info
    Boka
  • Mikro- och små tatueringar
    Från 950 krMer info
    Boka
  • Stora tatueringar
    Från 950 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Karolina
4.9
(264 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
264 betyg
Karin H.
till Karolina
Som alltid är Karolina världens bästa! Om du vill få enastående resultat och ett bemötande i världsklass är det till Nude och Karolina du ska.

Visa mer

Jessica C.
till Karolina
Första gången med picolaser, Karolina vet vad hon gör!

Visa mer

Anne-Sofie S.
till Karolina
Proffsigt! Kändes tryggt🌞

Visa mer

Doug S.
till Karolina
Riktigt trevlig tjej som är super proffsig och servicemided

Visa mer

Om företaget

Har du en tatuering som du helst skulle vilja bli av med? Då har du kommit till rätt ställe! Vi på NUDE erbjuder den senaste och mest effektiva tekniken för tatueringsborttagning på marknaden. Med vår PicoPlus-laser kan vi garantera dig ett snabbt, effektivt och fullständigt borttagande av din tatuering. Så vad gör vår teknik så överlägsen? Med vår avancerade laserteknik kan vi ta bort tatueringar som andra system inte klarar av. Det betyder att du inte längre behöver oroa dig för att ha en synlig tatuering som aldrig försvinner. Dessutom är vår teknik snabbare än tidigare metoder, vilket betyder att du kan ha din oönskade tatuering borttagen på halva tiden. Men det är inte allt. Vi på NUDE bryr oss om din hälsa och säkerhet. Därför har vi en hudläkare knuten till vår dygnet runt-tjänstgöring. Det betyder att du kan lita på att du är i trygga händer under hela processen. Våra terapeuter är alla certifierade för att använda den laserteknik som vi använder vid våra tatueringsborttagningar. Detta i kombination med vår toppmoderna teknik, Lutronic PicoPlus-laser, ger oss förtroendet att garantera dig en professional och helt säker borttagning av din oönskade tatuering. Så vad väntar du på? Boka en kostnadsfri konsultation idag och upptäck hur vi kan hjälpa dig att bli av med din oönskade tatuering. Lita på oss, du kommer inte att ångra det!

Bilder

Detaljer och kontakt