Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Hej!
Övrig tid vänligen ring oss.Mvh,
Perola 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Perola Brasil Hairstudio

Pérola Negra Hair har sina rötter i Rio de Janeiro och grundades 2002.

Efter start i liten skala, fick företaget en rejäl tillväxt. Kundantalet ökade dramatiskt och kedjan expanderade med anställda samt antal salonger. Konceptet innefattade alla hårtyper och afro texturhår, samt en omfattande enfarenhet av hårförlängning och Brasiliansk vaxning.

Företaget fick även en kundkrets utanför Brasilien, däribland Sverige. Efter förfrågan om att etablera sig i Sverige, beslutade Sirlei Castro att starta upp verksamheten i Sverige. Även i Sverige var konceptet framgångsrikt, med följd av en snabb expansion.

Snabbt startades två salonger i Malmö och antalet nöjda kunder ökade. Någon extern marknadsföring behövdes inte då ryktet snabbt spred sig i Skåne och även runt om i Sverige.

Efter några års verksamhet stängdes salongerna ner i Sverige. Orsaken till detta var att jag behövde fokusera på annan verksamhet.

Dock har mitt intresse för hår och hårdesign lett till att jag under tiden fortsatt att jobba med hår i liten skala. Så kan det gå när man har väldigt nöjda kunder :)

Denna gång med bas i Helsingborg.Tack mina trogna kunder och naturligtvis nya kommande kunder.

Perola Brasil Hairstudio
Sirlei Castro

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider I vår frisörsalong hjälpa våra duktiga frisörer dig med inom hårskönhets behandling. Klippning, hårförlängning, vaxning.
Varierande öppentider är beroende på boknings schema.
Adress
Tågagatan 41
254 39 Helsingborg
Tagaborg
Öppna i Google Maps 🗗