Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Organic Beauty Bar


Organic Beauty Bar är ekologisk hårvård och hudvård. Vi kan använda växtfärg när vi färgar ditt hår.

Organic Beauty Bar använder inga hälso- eller miljöfarliga kemikalier. För att inte utesluta någon så har vi kombinerat vanliga icke ekologiska färger/produkter med de ekologiska Ortfärger/produkter.

I salongen utförs alla behandlingar i en lugn och avkopplande miljö. För att göra det möjligt. Vid ditt besök kan du också köpa utvalda ekologiska produkter för inre och yttre skönhet.

Att din frisör kan skapa med saxen, har fingertoppskänsla när det kommer till färg och form, är kreativ och lyhörd för dina önskemål ser vi som en självklarhet.

vi jobbar på två sätt vid färgning

1- ÖRTFÄRGNING

Vi brukar säga att allt är möjligt, men inte på alla. Våra örter bygger upp hårståt, ger det vård och glans och verkar på din befintliga färg. Resultatet blir naturligt skiftande, fräscht och livfullt. Örterna är organiska och resultatet blir levande, någon skarp utväxt brukar inte uppkomma då färgen gradvis tvättas ur samtidigt som håret växer. Utgångsläget avgör vilka färger som är möjliga att få på dig, det vill säga; vi kan inte göra dig blond från mörk, och vice versa.

2- Healing Color. L’ANZA som gör långvarig hårfärg möjlig. Den egenutvecklade färgbevarande teknologin innehåller Keratin Healing System och Flower Shield Complex som ger djupa och levande färger som stämmer överens med färgskalan. L’ANZA Healing Color kan blandas till permanent, Demi Permanent, och Demi Translucent, allt från en och samma tub av färg, vilket möjliggör oändlig kreativitet

hoppas vi ses!

OBS

Du måste avboka besöket senast 24 timmar innan avtalad tid för att debitering inte ska 


Visa kontaktinformation
Öppettider Enligt bokning
Adress
Bangatan 8A
414 63 Göteborg
Stigberget
Öppna i Google Maps 🗗