1. Hem
  2. Annan Stockholm

Elin Holmström

betyg4.9 Fantastiskt bra(176 betyg)
Ynglingagatan 13, 113 47, Stockholm
Varmt välkommen på en massage som garanterar resultat! Under dessa rådande tider är vi extra noga med vår hygienhantering. Tvätta gärna händerna innan behandlingen och har du minsta symtom på sjukdom - stanna hemma! Tack för att vi alla hjälps åt.
16690

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
176 betyg
Anders P.
till Elin Holmström
Elin är kunnig och lyssnar. Helt enkelt super bra!

Visa mer

andreas c.
till Elin Holmström
Elin är otroligt duktig!

Visa mer

Åsa F.
till Elin Holmström
Hade en magisk behandlande massage hos Elin!

Visa mer

Agnes U.
till Elin Holmström
Bästa massagen jag någonsin har haft, Elin är fantastiskt bra 👍🏼

Visa mer

Om företaget

Vid minsta förkylningssymtom - stanna hemma! Drick extra vatten och tvätta gärna Dina händer innan behandling. Tack för att vi alla gör vad vi kan för varandra! Elin Holmström , Massageterapeut med gedigen erfarenhet av framför allt Behandlande Massage. Du hittar mig på Flow Motion - en hälsoklinik ett stenkast från Odenplan i Stockholm. Min kundgrupp är bred och sträcker sig allt från barn, äldre, "kontorsnissar" till träningsfreaks och elitidrottare. Elitspelare i bandy, Längdskidåkare,Löpare och NHL- stjärnor. Och till Dig - när du är i behov av en massage som ger resultat. I mitt jobb som massageterapeut gör jag Alltid mitt yttersta för att du ska må så bra som möjligt och känna God effekt efter varje massagebehandling. Det är viktigt att du får rätt typ av behandling, därför går jag som Terapeut alltid igenom dina önskemål och behov innan behandlingens start. Varje kropp är unik och likaså är en massagebehandling hos mig. Är du osäker på vilken typ av Massage du ska välja? Klassisk eller behandlande? Läs under info för varje massagetyp innan du bokar för att få det som passar Dig bäst! Vill du kanske ha en blandning av avslappning och behandling? Självklart - det är därför jag är Din Terapeut! Varmt välkommen på en behandling som garanterar resultat Jag är ansluten till Friskvårdsportalen Epassi!

Bilder

Detaljer och kontakt
  • 07042184 XXVisa nummer

  • Ynglingagatan 13, 113 47, Stockholm