Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Onis Sports club - Personlig Träning - Gruppträning - Hästmassage

Jag bedriver min PT-verksamhet
i Vasastan / Östermalm, Stockholm! Med 20 års yrkeserfarenhet i branchen har mina PT-klienters bakgrund har varierat stort med allt från elitidrottare, vanliga motionärer och de som har behov av rehab på grund av olika typer av skador. Därav har vi också haft individuella mål och förutsättningar. Det är det som gör att jag älskar mitt yrke! Alla möten är unika! Jag arbetar även som Gruppträningsinstruktör och Massös på Hästar och Människor.

Inriktning

Jag har dokumenterat goda och permanenta resultat i viktminskning och förbättra styrka eller kondition. Jag har även hjälpt många med olika typer av ryggproblem. Individuellt anpassad träning utifrån dina mål och utgångspunkt. Jag vill se helheten från varje individ och ser Dig där du är idag och vad just du strävar efter! Vi kan inkludera kost och livsstil. Vi skapar medvetenhet, tydliga mål och bra resultat! Varje minut av din tid är värdefull för mig!


Träningsfilosofi

Vi och vår kropp är det dyrbaraste vi har och vi skall vårda den därefter, utmana oss och ha roligt på vägen! Jag tror även på att kosten är viktig för att vara frisk, stark och må bra! Min vision har en österländsk influens och jag tror på helhet och en bra balans i sin livsstil för att nå sina mål med bästa resultat!

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation med mig!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 7.00 - 20.00
Adress
Bobergsgatan 67
115 42 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗