1. Hem
  2. Hudvård Göteborg

NoVello Göteborg

betyg4.9 Fantastiskt bra(263 betyg)
Södra Vägen 75, 412 54, Göteborg
Novello är en världsledande auktoritet inom permanent hårborttagning och hudvitalisering. Spridd över 15 länder med över 600 kliniker och en imponerande kundbas på över 1 miljon nöjda individer, levererar vi banbrytande behandlingar för hud och ansikte med hjälp av vår egen patenterade teknik och unika produkter. Med en gedigen erfarenhet inom hårborttagning har vi pionjärskap fram den innovativa Fusion-metoden. Denna banbrytande teknik kombinerar fördelarna hos två välkända teknologier: Diode-laser hårborttagning och pulserande ljus hårborttagning. Genom att sammanföra och använda dessa teknologier säkerställer vi enastående resultat som passar alla hudtyper.
14281

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Julianna
4.8
(171 betyg)
noImage
Kristina
5
(92 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
263 betyg
Carolina C.
till Kristina
Väldig nöjd med laserbehandling.

Visa mer

Inga Z.
till Kristina
Proffsiga och kunniga. Så smidigt att slippa hår)

Visa mer

till Kristina
Den bästa salongen i Göteborg. Service på högsta nivå. Tack så mycket💖

Visa mer

till Kristina
Bästa

Visa mer

Om företaget

Skin Laser Scandinavia är en stolt franchisetagare av Novello, en världsledande laser klinik franchise specialiserad inom hudvård, hårborttagning med laser & IPL. Med vår första grundare av Franchisen etablerad i Göteborg, bär vi med oss en bred kompetens och färdighet inom branschen, och strävar efter att erbjuda kvalitativa och effektiva behandlingar till våra kunder. Vår franchise, Novello, är känt över hela världen med över 600 kliniker spridda runt om i världen. Detta gör oss till en del av en global gemenskap av hudvårdsexperter och ger oss tillgång till de senaste teknikerna och behandlingsmetoderna för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service och resultat. Vi på Skin Laser Scandinavia är dedikerade till att skapa en trygg och professionell miljö där våra kunder kan känna sig bekväma och väl omhändertagna. Vår personal är högt kvalificerad och erfaren inom området, och vi strävar alltid efter att upprätthålla de högsta standarderna inom branschen. Oavsett om det handlar om att behandla oönskat hår, eller förbättra hudens kondition, så är vi här för att hjälpa våra kunder att uppnå sina skönhets mål på ett säkert och effektivt sätt. Välkommen till Skin Laser Scandinavia - där skönhet möter teknologi för en strålande framtid!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppnar snart
    • Mån10:00 - 20:00
    • Tis10:00 - 20:00
    • Ons10:00 - 20:00
    • Tor10:00 - 20:00
    • Fre10:00 - 20:00
    • Lör10:00 - 17:00
    • SönStängd
  • 03139690 XXVisa nummer

  • Södra Vägen 75, 412 54, Göteborg