Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Varmt välkommna!
Diplomerad hudterapeut besvarar alla dina frågor
Ring gärna för gratis konsultation 0722 51 55 05
30% rabatt vid första besöket 
Varje månad nya erbjudande. Gå in på⬇️⬇️

WWW.NOVASKIN.SE
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Medicinsk hudvård

En kraftfull, aktiv, specialbehandling med pensling av högkoncentrerad AHA/BHA(beta hydroxy acid) för mer utvecklade hudproblem som t.ex fet/oren hud, förstorade porer, linjer/markeringar, solskadad hud och pigmenteringar. I behandlingen ingår rengöring, prepping, pensling med AHA/BHA i hög koncentration, kraftfullt serum efter hudtillstånd, avslutande produkt och UVA-B-skydd.

För absolut bästa resultat rekommenderas en kur på minst 6 -8 gånger, 1 gång/vecka, samt kompletterande hemmaprodukter.
Vid bokning av kurbehandling áv 3-6-8 st erhåller du 30 % rabatt.
Hudföryngring med LED
Genom att stimulera huden med ljusvågor på djupet, så når man mitokondrier som omvandlas till energi (ATP). Denna energi används direkt av hudens celler.
Alla våglängder behandlar ett specifikt hudproblem, t.e.x.
- Rött ljus ger en djup vitalisering i dermis.
- Blått ljus Acnebehandling, anti-inflammatoriskt ljus.
- Orange ljus jobbar på hudens fasthet och lyster.
- Grön ljus är väll effektiv mot pigmenteringar.

I behandlingen ingår:
Rengöring, peeling/scrub, ljusterapi inkl. ansiktsserum & kräm.

OBS! Boka gärna en grattis konsultation innan.
OBS!!! För bokning av dessa behandling RING INNAN DU BOKAR TID.

Microneedling - Reducering av rynkor/akne-ärr och fläckar

...EN VITALISERANDE BEHANDLING, UTAN INJEKTIONER

Filorga Meso-needling behandling ger en stimulering av hudens kollagenproduktion vilket gör att fina linjer, ärr, post acne fläckar och rynkor minimeras/försvinner. I Filorga Meso-needling behandling används en roller med 1.0 mm micronålar vilka skapar små kanaler i huden och gör att aktiva ingredienserna av NCTF Vitamincocktails tillgodogörs lättare och mer effektivt. Huden får även en ökad lyster och pigmentering minskar. Filorga Meso-needling rekommenderas till och anpassas efter en mogen, miljöbelastad eller hyperpigmenterad hud. Filorga Meso-needling rekommenderas som kur med 3 behandlingar med 2 veckors mellanrum

Meso-needling med NSTF Vitamincocktails minskar de första ålderstecknen i huden som t.e.x. Fina linjer, slapp hud och allmänt dålig hudkvalité. NCTF 135 & NCTF 135HA är en vitaliserande lösning som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden. Även vävnad repareras genom att man påverkar den cellulära spridningen samt förbättrar blodcirkulationen. Börja i tid för att bevara ditt ungdomliga utseende – 53 ingredienser som aktivt reparerar skador i vävnaden
30 % RABATT vid första tillfälle (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Microdermabrasion är en form av ansiktsbehandling där en modern apparat används som renar, föryngrar, ger mera lyster, mjukhet, minskar porstorlek och huden känns som ny.
Det är stimuleringen av cellnybildning som gör att huden får ett fantastiskt resultat och alla slaggprodukter,damm och smuts som samlats på ytan under längre tid kommer att rensas bort och penetration av krämer,andra ansiktsproduker, förbättras.
I microdermabrasionbehandling, 50 min, ingår rengöring, hudanalys, enzympeeling, sen behandlas ansikte med själva apparaten i 30 min och avslutas med en mask som fyller din hudens behov.

Innan behandling ska man undvika starkt solljus ca 3 veckor före och 3 veckor efter en behandling. Detta för att huden blir väldigt skör av solen. Efter behandling är det mycket viktigt att kräm med hög solskyddsfaktor (spf 15-30) används i minst 4-6 veckor.
Hudflikar eller små fibrom (kallas för ”skin tags”) är mycket vanligt förekommande godartade hudförändringar. De kan visa sig som en eller flera mjuka hudfärgade eller lätt pigmenterade stjälkade utväxter i huden.

De växer vanligtvis i ansiktet, i huden runt halsen, i armhålorna eller i ljumskarna. Oftast ger dem inga besvär eller symtom men kan göra ont eller bli lätt inflammerade vid trauma.

Fibrom består av bindvävsceller samt kollagen och är ofarligt, dock kan vissa uppfatta Fibromen som kosmetiskt störande. Fibromen är enkla att ta bort. Vi bränner bort dem och behandlingen är i stort sett helt smärtfri och ger inga ärr. Ingen konvalecens. Fibrom framträder oftast när man passerat trettio och orsaken bakom varför Fibromen uppkommer är oklart. Vi arbetar även med andra pigmentfläckar och godartade kosmetiska hudförändringar.

Att tänka på innan behandling:

- Kunder med epilepsi behöver ta med en medhjälpare
- Inte smörja in krämer
- Komma utan smink

Vi behandlar ej:

- Gravida/ammande
- Personer med pacemaker.
- Personer som haft eller har cancer.
- Diabetiker

Pris från 445:-

Ansiktsbehandling

Vi garanterar att du får resultat redan efter första behandling!

Vi börjar med att rengöra huden, för att sedan applicera en kemisk peeling. Därefter, ansiktsmassage och cryotherapy som arbetar med kyla för att sänka hudens temperatur till 19 grader och hjälper till att slussa in olika serum i huden som passar just din hudtyp.

Efter cryotherapy så fortsätter vi med ljusterapi som med olika färger på ljuset hjälper till att återställa hudproblem som t.e.x. Akne, ojämn hudton, rynkor och lyster.

Avslutningsvis så lägger vi på en kollagenmask som tillför maximalt med fuktighet till huden. Under tiden får du en lätt handmassage.

Rengöring, peeling/scrub, cryotherapy, ljusterapi, kollagenmask, handmassage.
Vi garanterar att du får resultat redan efter första behandling!

Vi börjar med att rengöra huden, för att sedan applicera en scrub eller kemisk peeling. Därefter, ansiktsmassage och cryotherapy som arbetar med kyla för att sänka hudens temperatur till 19 grader och hjälper till att slussa in olika serum i huden som passar just din hudtyp. Avslutningsvis så lägger vi på en kollagenmask som tillför maximal med fuktighet till huden. Under tiden får du en lätt handmassage.

Rengöring, peeling/scrub, ansiktsmassage, cryotherapy, kollagenmask, handmassage

För Luminatherapy jobbar jag med fransk apparat från Laboratory Filorga och utför en ljusbehandling med olika ljus beroende på hudens behov. Ljusterapi passar dig som har akne, ojämn hudton, akne ärr, rynkor eller behöver mer lyster. Rengöring, peeling/scrub, ljusterapi, ansiktsmask, ansiktsserum & kräm.
GRATIS KONSULTATION
15 min 0,00 kr 0,00 kr
Ultraljudsbehandling med innovativa vibrationsvågor som avlägsnar pormaskar och döda hudceller.

• Rengör smutsen i tilltäpta hudporer. Huden kommer att se smidigare och klarare ut.
• Hjälper till att förbättra hudens kvalitet och förhindrar uppblomning av acne. Städar upp talg/sebum under hudens skikt.
• Exfolierar åldrande hud, accelererar metabolismen och återfuktar huden samt minskar mörka pigmenteringar.
• Ultraljuds vibrations vågorna hjälper till att slussa in aktivt serum efter din hudtyp.
Rengöring, peeling, hudanalys, ånga, ultraljud porrengöring, vid behöv manuellt portömning, inklusiv lyxig ansiktsmask. Avslutas med ansiktskräm och ögonkräm.

Presentkort
1 min 0,00 kr 0,00 kr Mer info
Ange vilken behandling eller summa du vill ge bort.

FETTREDUCERING

Prova på - första behandlingen ENDAST 845:-

Fatfreezing med Coolshaping är en icke-invasiv och skonsam behandlingsform som effektivt kan minska fettdepåer på utvalda ställen efter endast EN BEHANDLING!

FatFreezing med Coolshaping är en behandlingsmetod som använder sig av ett eller flera handstycken som suger in fettvävnad, kyler ner det till cirka 10 grader och förstör fettcellerna. Fettceller är känsliga och tål därför inte den sortens behandling. De förstörda fettcellerna transporteras bort av kroppens egna metabolism, och används därefter som energi åt kroppen.

Fatfreezing med Coolshaping är en effektiv procedur som ger resultat på lång sikt. Kroppens egna process fortsätter långt efter att man genomgått behandlingskuren, optimalt resultat kan man se efter cirka 3-4 veckor. En rekommenderad kur är 2-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum, och varje behandling tar cirka 60 min.

Fotvård

Permanent lack som inte flagnar bort och håller från 3 veckor & uppåt

Fransar och Bryn

Fransfärgning
20 min 265,00 kr 159,00 kr

Hårborttagning med laser

50% Rabatt vid första besöket (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Permanent hårborttagning med senaste teknik inom Diod Laser EPILIA RF

Epília RF är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar som tex. IPL.

- Mindre smärta
Kraftfullt kylsystem med kontaktkyla av epidermis ger ett mycket gott patientskydd och god komfort med minimalt obehag.
- Säkerhet
RF energin är färgblind och tar inte hänsyn till kromofor /melanin. Detta gör det möjlig att använda mindre laserenergi för att uppnå en effektiv upphettning av hårroten för att sedemera eliminera denna.
- Noggrannhet
En sk Collimated lins levererar en direkt våg av laserenergi utan förlust och sidospridning för att exakt och precist hetta upp hårsäcken.

------- Vad ska man tänka på före hårborttagningen? -------
Man bör avstå från att sola 2 veckor före samt efter behandlingen, eftersom brun hud reducerar effekten av hårborttagning samt ökar risken för pigmentförändringar. Pigmentförändringar efter hårborttagningen ses dock hos endast ca 1% av patienterna, förutsatt adekvat värdering och förberedelse före behandling av hårborttagning.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag innan hårborttagningsbehandling.

Man får inte vaxa, plocka eller bleka håren, 2 månader före samt efter behandling eftersom lasern endast verkar på hårsäckar som innehåller hår. Efter vaxning måste man låta håret växa ut i minst 1-2 månader innan man utför behandling igen.

För mer information kontakta oss gärna.
50% Rabatt vid första besöket (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Permanent hårborttagning med senaste teknik inom Diod Laser EPILIA RF

Epília RF är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar som tex. IPL.

- Mindre smärta
Kraftfullt kylsystem med kontaktkyla av epidermis ger ett mycket gott patientskydd och god komfort med minimalt obehag.
- Säkerhet
RF energin är färgblind och tar inte hänsyn till kromofor /melanin. Detta gör det möjlig att använda mindre laserenergi för att uppnå en effektiv upphettning av hårroten för att sedemera eliminera denna.
- Noggrannhet
En sk Collimated lins levererar en direkt våg av laserenergi utan förlust och sidospridning för att exakt och precist hetta upp hårsäcken.

------- Vad ska man tänka på före hårborttagningen? -------
Man bör avstå från att sola 2 veckor före samt efter behandlingen, eftersom brun hud reducerar effekten av hårborttagning samt ökar risken för pigmentförändringar. Pigmentförändringar efter hårborttagningen ses dock hos endast ca 1% av patienterna, förutsatt adekvat värdering och förberedelse före behandling av hårborttagning.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag innan hårborttagningsbehandling.

Man får inte vaxa, plocka eller bleka håren, 2 månader före samt efter behandling eftersom lasern endast verkar på hårsäckar som innehåller hår. Efter vaxning måste man låta håret växa ut i minst 1-2 månader innan man utför behandling igen.

För mer information kontakta oss gärna.
50% Rabatt vid första besöket (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Permanent hårborttagning med senaste teknik inom Diod Laser EPILIA RF

Epília RF är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar som tex. IPL.

- Mindre smärta
Kraftfullt kylsystem med kontaktkyla av epidermis ger ett mycket gott patientskydd och god komfort med minimalt obehag.
- Säkerhet
RF energin är färgblind och tar inte hänsyn till kromofor /melanin. Detta gör det möjlig att använda mindre laserenergi för att uppnå en effektiv upphettning av hårroten för att sedemera eliminera denna.
- Noggrannhet
En sk Collimated lins levererar en direkt våg av laserenergi utan förlust och sidospridning för att exakt och precist hetta upp hårsäcken.

------- Vad ska man tänka på före hårborttagningen? -------
Man bör avstå från att sola 2 veckor före samt efter behandlingen, eftersom brun hud reducerar effekten av hårborttagning samt ökar risken för pigmentförändringar. Pigmentförändringar efter hårborttagningen ses dock hos endast ca 1% av patienterna, förutsatt adekvat värdering och förberedelse före behandling av hårborttagning.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag innan hårborttagningsbehandling.

Man får inte vaxa, plocka eller bleka håren, 2 månader före samt efter behandling eftersom lasern endast verkar på hårsäckar som innehåller hår. Efter vaxning måste man låta håret växa ut i minst 1-2 månader innan man utför behandling igen.

För mer information kontakta oss gärna.
50% Rabatt vid första besöket (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Permanent hårborttagning med senaste teknik inom Diod Laser EPILIA RF

Epília RF är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar som tex. IPL.

- Mindre smärta
Kraftfullt kylsystem med kontaktkyla av epidermis ger ett mycket gott patientskydd och god komfort med minimalt obehag.
- Säkerhet
RF energin är färgblind och tar inte hänsyn till kromofor /melanin. Detta gör det möjlig att använda mindre laserenergi för att uppnå en effektiv upphettning av hårroten för att sedemera eliminera denna.
- Noggrannhet
En sk Collimated lins levererar en direkt våg av laserenergi utan förlust och sidospridning för att exakt och precist hetta upp hårsäcken.

------- Vad ska man tänka på före hårborttagningen? -------
Man bör avstå från att sola 2 veckor före samt efter behandlingen, eftersom brun hud reducerar effekten av hårborttagning samt ökar risken för pigmentförändringar. Pigmentförändringar efter hårborttagningen ses dock hos endast ca 1% av patienterna, förutsatt adekvat värdering och förberedelse före behandling av hårborttagning.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag innan hårborttagningsbehandling.

Man får inte vaxa, plocka eller bleka håren, 2 månader före samt efter behandling eftersom lasern endast verkar på hårsäckar som innehåller hår. Efter vaxning måste man låta håret växa ut i minst 1-2 månader innan man utför behandling igen.

För mer information kontakta oss gärna.
50% Rabatt vid första besöket (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Permanent hårborttagning med senaste teknik inom Diod Laser EPILIA RF

Epília RF är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar som tex. IPL.

- Mindre smärta
Kraftfullt kylsystem med kontaktkyla av epidermis ger ett mycket gott patientskydd och god komfort med minimalt obehag.
- Säkerhet
RF energin är färgblind och tar inte hänsyn till kromofor /melanin. Detta gör det möjlig att använda mindre laserenergi för att uppnå en effektiv upphettning av hårroten för att sedemera eliminera denna.
- Noggrannhet
En sk Collimated lins levererar en direkt våg av laserenergi utan förlust och sidospridning för att exakt och precist hetta upp hårsäcken.

------- Vad ska man tänka på före hårborttagningen? -------
Man bör avstå från att sola 2 veckor före samt efter behandlingen, eftersom brun hud reducerar effekten av hårborttagning samt ökar risken för pigmentförändringar. Pigmentförändringar efter hårborttagningen ses dock hos endast ca 1% av patienterna, förutsatt adekvat värdering och förberedelse före behandling av hårborttagning.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag innan hårborttagningsbehandling.

Man får inte vaxa, plocka eller bleka håren, 2 månader före samt efter behandling eftersom lasern endast verkar på hårsäckar som innehåller hår. Efter vaxning måste man låta håret växa ut i minst 1-2 månader innan man utför behandling igen.

För mer information kontakta oss gärna.
50% Rabatt vid första besöket (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Permanent hårborttagning med senaste teknik inom Diod Laser EPILIA RF

Epília RF är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar som tex. IPL.

- Mindre smärta
Kraftfullt kylsystem med kontaktkyla av epidermis ger ett mycket gott patientskydd och god komfort med minimalt obehag.
- Säkerhet
RF energin är färgblind och tar inte hänsyn till kromofor /melanin. Detta gör det möjlig att använda mindre laserenergi för att uppnå en effektiv upphettning av hårroten för att sedemera eliminera denna.
- Noggrannhet
En sk Collimated lins levererar en direkt våg av laserenergi utan förlust och sidospridning för att exakt och precist hetta upp hårsäcken.

------- Vad ska man tänka på före hårborttagningen? -------
Man bör avstå från att sola 2 veckor före samt efter behandlingen, eftersom brun hud reducerar effekten av hårborttagning samt ökar risken för pigmentförändringar. Pigmentförändringar efter hårborttagningen ses dock hos endast ca 1% av patienterna, förutsatt adekvat värdering och förberedelse före behandling av hårborttagning.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag innan hårborttagningsbehandling.

Man får inte vaxa, plocka eller bleka håren, 2 månader före samt efter behandling eftersom lasern endast verkar på hårsäckar som innehåller hår. Efter vaxning måste man låta håret växa ut i minst 1-2 månader innan man utför behandling igen.

För mer information kontakta oss gärna.
50% Rabatt vid första besöket (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Permanent hårborttagning med senaste teknik inom Diod Laser EPILIA RF

Epília RF är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar som tex. IPL.

- Mindre smärta
Kraftfullt kylsystem med kontaktkyla av epidermis ger ett mycket gott patientskydd och god komfort med minimalt obehag.
- Säkerhet
RF energin är färgblind och tar inte hänsyn till kromofor /melanin. Detta gör det möjlig att använda mindre laserenergi för att uppnå en effektiv upphettning av hårroten för att sedemera eliminera denna.
- Noggrannhet
En sk Collimated lins levererar en direkt våg av laserenergi utan förlust och sidospridning för att exakt och precist hetta upp hårsäcken.

------- Vad ska man tänka på före hårborttagningen? -------
Man bör avstå från att sola 2 veckor före samt efter behandlingen, eftersom brun hud reducerar effekten av hårborttagning samt ökar risken för pigmentförändringar. Pigmentförändringar efter hårborttagningen ses dock hos endast ca 1% av patienterna, förutsatt adekvat värdering och förberedelse före behandling av hårborttagning.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag innan hårborttagningsbehandling.

Man får inte vaxa, plocka eller bleka håren, 2 månader före samt efter behandling eftersom lasern endast verkar på hårsäckar som innehåller hår. Efter vaxning måste man låta håret växa ut i minst 1-2 månader innan man utför behandling igen.

För mer information kontakta oss gärna.
50% Rabatt vid första besöket (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Permanent hårborttagning med senaste teknik inom Diod Laser EPILIA RF

Epília RF är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar som tex. IPL.

- Mindre smärta
Kraftfullt kylsystem med kontaktkyla av epidermis ger ett mycket gott patientskydd och god komfort med minimalt obehag.
- Säkerhet
RF energin är färgblind och tar inte hänsyn till kromofor /melanin. Detta gör det möjlig att använda mindre laserenergi för att uppnå en effektiv upphettning av hårroten för att sedemera eliminera denna.
- Noggrannhet
En sk Collimated lins levererar en direkt våg av laserenergi utan förlust och sidospridning för att exakt och precist hetta upp hårsäcken.

------- Vad ska man tänka på före hårborttagningen? -------
Man bör avstå från att sola 2 veckor före samt efter behandlingen, eftersom brun hud reducerar effekten av hårborttagning samt ökar risken för pigmentförändringar. Pigmentförändringar efter hårborttagningen ses dock hos endast ca 1% av patienterna, förutsatt adekvat värdering och förberedelse före behandling av hårborttagning.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag innan hårborttagningsbehandling.

Man får inte vaxa, plocka eller bleka håren, 2 månader före samt efter behandling eftersom lasern endast verkar på hårsäckar som innehåller hår. Efter vaxning måste man låta håret växa ut i minst 1-2 månader innan man utför behandling igen.

För mer information kontakta oss gärna.
50% Rabatt vid första besöket (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Permanent hårborttagning med senaste teknik inom Diod Laser EPILIA RF

Epília RF är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar som tex. IPL.

- Mindre smärta
Kraftfullt kylsystem med kontaktkyla av epidermis ger ett mycket gott patientskydd och god komfort med minimalt obehag.
- Säkerhet
RF energin är färgblind och tar inte hänsyn till kromofor /melanin. Detta gör det möjlig att använda mindre laserenergi för att uppnå en effektiv upphettning av hårroten för att sedemera eliminera denna.
- Noggrannhet
En sk Collimated lins levererar en direkt våg av laserenergi utan förlust och sidospridning för att exakt och precist hetta upp hårsäcken.

------- Vad ska man tänka på före hårborttagningen? -------
Man bör avstå från att sola 2 veckor före samt efter behandlingen, eftersom brun hud reducerar effekten av hårborttagning samt ökar risken för pigmentförändringar. Pigmentförändringar efter hårborttagningen ses dock hos endast ca 1% av patienterna, förutsatt adekvat värdering och förberedelse före behandling av hårborttagning.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag innan hårborttagningsbehandling.

Man får inte vaxa, plocka eller bleka håren, 2 månader före samt efter behandling eftersom lasern endast verkar på hårsäckar som innehåller hår. Efter vaxning måste man låta håret växa ut i minst 1-2 månader innan man utför behandling igen.

För mer information kontakta oss gärna.
50% Rabatt vid första besöket (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Permanent hårborttagning med senaste teknik inom Diod Laser EPILIA RF

Epília RF är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar som tex. IPL.

- Mindre smärta
Kraftfullt kylsystem med kontaktkyla av epidermis ger ett mycket gott patientskydd och god komfort med minimalt obehag.
- Säkerhet
RF energin är färgblind och tar inte hänsyn till kromofor /melanin. Detta gör det möjlig att använda mindre laserenergi för att uppnå en effektiv upphettning av hårroten för att sedemera eliminera denna.
- Noggrannhet
En sk Collimated lins levererar en direkt våg av laserenergi utan förlust och sidospridning för att exakt och precist hetta upp hårsäcken.

------- Vad ska man tänka på före hårborttagningen? -------
Man bör avstå från att sola 2 veckor före samt efter behandlingen, eftersom brun hud reducerar effekten av hårborttagning samt ökar risken för pigmentförändringar. Pigmentförändringar efter hårborttagningen ses dock hos endast ca 1% av patienterna, förutsatt adekvat värdering och förberedelse före behandling av hårborttagning.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag innan hårborttagningsbehandling.

Man får inte vaxa, plocka eller bleka håren, 2 månader före samt efter behandling eftersom lasern endast verkar på hårsäckar som innehåller hår. Efter vaxning måste man låta håret växa ut i minst 1-2 månader innan man utför behandling igen.

För mer information kontakta oss gärna.
50% Rabatt vid första besöket (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Permanent hårborttagning med senaste teknik inom Diod Laser EPILIA RF

Epília RF är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar som tex. IPL.

- Mindre smärta
Kraftfullt kylsystem med kontaktkyla av epidermis ger ett mycket gott patientskydd och god komfort med minimalt obehag.
- Säkerhet
RF energin är färgblind och tar inte hänsyn till kromofor /melanin. Detta gör det möjlig att använda mindre laserenergi för att uppnå en effektiv upphettning av hårroten för att sedemera eliminera denna.
- Noggrannhet
En sk Collimated lins levererar en direkt våg av laserenergi utan förlust och sidospridning för att exakt och precist hetta upp hårsäcken.

------- Vad ska man tänka på före hårborttagningen? -------
Man bör avstå från att sola 2 veckor före samt efter behandlingen, eftersom brun hud reducerar effekten av hårborttagning samt ökar risken för pigmentförändringar. Pigmentförändringar efter hårborttagningen ses dock hos endast ca 1% av patienterna, förutsatt adekvat värdering och förberedelse före behandling av hårborttagning.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag innan hårborttagningsbehandling.

Man får inte vaxa, plocka eller bleka håren, 2 månader före samt efter behandling eftersom lasern endast verkar på hårsäckar som innehåller hår. Efter vaxning måste man låta håret växa ut i minst 1-2 månader innan man utför behandling igen.

För mer information kontakta oss gärna.
50% Rabatt vid första besöket (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Permanent hårborttagning med senaste teknik inom Diod Laser EPILIA RF

Epília RF är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar som tex. IPL.

- Mindre smärta
Kraftfullt kylsystem med kontaktkyla av epidermis ger ett mycket gott patientskydd och god komfort med minimalt obehag.
- Säkerhet
RF energin är färgblind och tar inte hänsyn till kromofor /melanin. Detta gör det möjlig att använda mindre laserenergi för att uppnå en effektiv upphettning av hårroten för att sedemera eliminera denna.
- Noggrannhet
En sk Collimated lins levererar en direkt våg av laserenergi utan förlust och sidospridning för att exakt och precist hetta upp hårsäcken.

------- Vad ska man tänka på före hårborttagningen? -------
Man bör avstå från att sola 2 veckor före samt efter behandlingen, eftersom brun hud reducerar effekten av hårborttagning samt ökar risken för pigmentförändringar. Pigmentförändringar efter hårborttagningen ses dock hos endast ca 1% av patienterna, förutsatt adekvat värdering och förberedelse före behandling av hårborttagning.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag innan hårborttagningsbehandling.

Man får inte vaxa, plocka eller bleka håren, 2 månader före samt efter behandling eftersom lasern endast verkar på hårsäckar som innehåller hår. Efter vaxning måste man låta håret växa ut i minst 1-2 månader innan man utför behandling igen.

För mer information kontakta oss gärna.
50% Rabatt vid första besöket (går ej att kombinera med andra erbjudande)

Permanent hårborttagning med senaste teknik inom Diod Laser EPILIA RF

Epília RF är effektivare, snabbare och säkrare än tidigare generationers laser- och ljusbehandlingar som tex. IPL.

- Mindre smärta
Kraftfullt kylsystem med kontaktkyla av epidermis ger ett mycket gott patientskydd och god komfort med minimalt obehag.
- Säkerhet
RF energin är färgblind och tar inte hänsyn till kromofor /melanin. Detta gör det möjlig att använda mindre laserenergi för att uppnå en effektiv upphettning av hårroten för att sedemera eliminera denna.
- Noggrannhet
En sk Collimated lins levererar en direkt våg av laserenergi utan förlust och sidospridning för att exakt och precist hetta upp hårsäcken.

------- Vad ska man tänka på före hårborttagningen? -------
Man bör avstå från att sola 2 veckor före samt efter behandlingen, eftersom brun hud reducerar effekten av hårborttagning samt ökar risken för pigmentförändringar. Pigmentförändringar efter hårborttagningen ses dock hos endast ca 1% av patienterna, förutsatt adekvat värdering och förberedelse före behandling av hårborttagning.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag innan hårborttagningsbehandling.

Man får inte vaxa, plocka eller bleka håren, 2 månader före samt efter behandling eftersom lasern endast verkar på hårsäckar som innehåller hår. Efter vaxning måste man låta håret växa ut i minst 1-2 månader innan man utför behandling igen.

För mer information kontakta oss gärna.

MASSAGE

Aromamassage
30 min 345,00 kr 207,00 kr Mer info
30% RABATT vid första tillfälle (går ej att kombinera med andra erbjudande

En varm väldoftande olja hälls på din kropp. Du masseras med långa svepande rörelser. Detta upplevs som den totala avslappningen. Efter massagen får du en skön hårbottenmassage.
30 % RABATT vid första tillfälle (går ej att kombinera med andra erbjudande)

30 minuter halvkroppsmassage. Massage löser upp spänningar, mjukar upp bindväven och ger avkoppling. Omfattar rygg, nacke och axlar.

Vaxning

Vaxning - Armhållor
15 min 235,00 kr 141,00 kr
Vaxning - Bikinilinje
20 min 255,00 kr 153,00 kr
Vaxning - Halva armar
10 min 245,00 kr 147,00 kr
Vaxning - Halva ben
20 min 350,00 kr 210,00 kr
Vaxning - Hela armar
20 min 350,00 kr 210,00 kr
Vaxning - Hela ben
45 min 495,00 kr 297,00 kr
Vaxning - Rygg
35 min 435,00 kr 261,00 kr
Vaxning - Rygg & Bröst
50 min 685,00 kr 411,00 kr
Vaxning - Ögonbryn
20 min 145,00 kr 87,00 kr
Vaxning - Överläpp
10 min 145,00 kr 87,00 kr
Vaxning - Överläpp & haka
15 min 275,00 kr 165,00 kr

NovaSkin

- Estetiska behandlingar
- Medicinskt hudvård
- Permanent hårborttagning
- Fettreduktion
- Massage och mm.

Telefon 0722 51 55 05
Webbsida
E-post
Öppettider Mån - Fre 10:00 -19:00
Lör - Sön 11.00 - 16.00
Adress
Centrumvägen 6B
142 52 Skogås
villaområde Länna
Öppna i Google Maps 🗗