Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Varmt välkommen! 

Jag hjälper människor bl.a. med kroppsuppfattning, förändra gamla vanor, recept och kostplan, beroendebeteende, självkänsla, att lokalisera känslomässiga orsaker till fysiska obalanser och att identifiera steg framåt. Läs mer på hemsidan nillaskitchen.com. Nilla har arbetat med coaching (NLP-baserad) och holistisk kostrådgivning sedan 2012. Idag ingår onlineprogram, receptutveckling och författande som ytterligare delar av verksamheten tillsammans med den individuella rådgivningen. 

Möten online via video

*JUST NU ENDAST VIDEOSAMTAL/ONLINE*. Vi ses via Zoom, Google Meet eller Skype. Ange i meddelandefältet hur du vill ses - jag skickar alltid länk till både zoom och google meet. 

Du bör ha möjlighet att tala helt ostört med stängd dörr när vi ses. Tiden för vårt möte respekteras på samma sätt som om du kom till mig på mottagning - då fungerar det precis lika bra som att ses i samma rum. Det är viktigt att du har testat videofunktionen innan vi ses. 

Betalning/delbetalning/bokning
Du kan betala "på plats" med Swish, med kort via länk eller mot faktura.

Om du bokar ett paket binder du dig bara vid den första träffen. Det går alltså bra att ses en första gång och sedan på plats bestämma dig för om du vill fortsätta. Om du vill fortsätta med hela paketet gör vi upp om ytterligare 1 eller 2 sessioner till rabatterat pris, eller om du bestämmer dig för att inte återkomma så kostar det som en enskild session men till fullt pris.

Du kan delbetala alla paket och det går bra att betala senare (14 dagar) för enskilda sessioner. Du har som vid bokning av övriga tjänster möjlighet att avboka den första sessionen fram till 24 h innan vi ses. Har du frågor - maila: info@nillaskitchen.com

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Rådgivning/Coaching

Vill du skapa en vändpunkt i livet?

Äntligen uppleva en positiv relation till mat och den egna kroppen?

Komma i kontakt med din kropps intuition?

Öka din livsenergi?

I den här typen av coaching ger du dig själv ett unikt tillfälle att komma i kontakt med ditt innersta och att komma i kontakt med din fysiska och känslomässiga intuition. Syftet med coachingen är att vi når orsaken på djupet med det du vill förändra så att obalanser och blockeringar kan lösas upp av sig själv på ett naturligt sätt.

Vi möts 1, 3, 5 eller uppåt 10 ggr efter dina behov. Om vi ses regelbundet brukar jag föreslå att ses var 14e dag i början.


Läs mer på hemsidan www.nillaskitchen.com/butik/
Den här coachingformen är en rejäl och djupgående satsning för dig som är redo att uppleva en positiv relation till mat, den egna kroppen och den egen hälsan.

Du kanske upplever att du “sitter fast” eller misslyckas gång på gång med satsningar på hälsan? Har du haft svårt att komma igång med att bryta vanor, mår generellt dåligt eller vill resa dig ur depression? Vill du ha hjälp med ett specifikt område så som kroppsuppfattning, relationen till mat, självkänsla, relationer, pengar, arbete, beroenden, stress osv. Läs mer: https://nillaskitchen.com/butik/

Vi möts vid 3 tillfällen á 90 minuter, antingen 1 gång i veckan, var 14:e dag, 1 gg i månaden eller efter dina behov. Du bokar den första träffen och så gör vi upp om övriga när vi ses.

OBS! När du bokar paket binder du dig binder du dig bara vid den första träffen och avbokningsregler om 24 h innan avtalad tid gäller. Det går alltså bra att ses en första gång och sedan på plats bestämma dig för om du vill fortsätta. Frågor? Maila mig: info@nillaskitchen.com

Holistisk kostrådgivning

Du får:

Två 75-minuters träffar med mig; en första inledande träff och en avslutande med 3-4 veckors mellanrum,Textmaterial och recept, Ytterligare individuella råd.

Först ses vi 75 min. Jag intervjuar dig efter en speciellt framtaget frågeformulär som visar din mat- tränings- stress och sömnprofil. Dessutom undersöker vi vanor, rutiner och beteendemönster. Under samtalet utforskar vi din situation här och nu, dina behov, förutsättningar och önskemål.

Efter vårt första möte skickar jag dig recept och riktlinjer att hålla dig till under tre veckor. Efter ca 3 veckor ses vi för en uppföljning. Du får efter det med dig en summering och fler råd på vägen.

Läs mer: https://nillaskitchen.com/butik/

OBS!
När du bokar paket binder du dig binder du dig bara vid den första träffen och avbokningsregler om 24 h innan avtalad tid gäller. Det går alltså bra att ses en första gång och sedan på plats bestämma dig för om du vill fortsätta. Om du vill fortsätta med hela paketet gör vi upp om ytterligare 1 träff till det rabatterade priset, eller om du bestämmer dig för att inte återkomma så kostar det som en enskild träff men till fullt pris.

Vill du må bättre och uppelva en i grunden förändrad relation till mat och din kropp?

Kanske är du medveten om att du fortsätter att upprepa negativa mönster eller vanor, men du verkar inte kunna ändra på det?, Har du kanske provat allt i kostväg men ändå inte hittat hem?, Har du svårt att se möjligheterna hur du skapar bestående positiva vanor och rutiner?

Under vårt första samtal skaffar vi oss en helhetsbild av vad som är viktigast för dig att förändra och vad som är nästa steg.

Du får flera konkreta tips, recept och råd med dig och vi arbetar på djupet med att förändra tankar och känslomässiga programmeringar. Du bokar ett tillfälle, och sedan kanske en uppföljning eller fler om det behövs. Vi utvärderar dina behov när vi ses.

Läs mer: https://nillaskitchen.com/butik/

Nilla Gunnarsson - Kostrådgivare & NLP Coach

Nilla Gunnarsson är bl.a. certifierad:

Kost och näringsrådgivare
NLP-Coach
NLP Break-through-coach
Atlantean Healing practitioner
Angel Medium

Förutom att ta emot privata klienter så är Nilla författare (mat och hälsa), kostrådgivare online (driver onlineprogram kost) och arbetar med receptutveckling. Hon står bakom bloggen nillaskitchen.com

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-fre: 10.00-19.00
Lör-Sön: Stängt
Adress
Slipgatan 8
117 39 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗