Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Behandlande Massage
45 min 875,00 kr 525,00 kr Mer info
Så nära naprapatbehandling man kan komma och där du kan använda dig av ditt friskvårdsbidrag. Naprapaten kombinerar olika manuella behandlingstekniker för att hjälpa dig med ditt besvär eller för förebyggande syfte. Undersökning,behandling, tips och råd för egenbehandling ingår också.
För dig som är blivande ny patient hos oss, Välkommen! Naprapati är för dig med nuvarande besvär(eller som vill förebygga besvär) i leder eller muskler. Det vi vanligen behandlar är ex ryggskott, nacksmärta, tennisarmbåge,höftrelaterade besvär,knä och fotled mm. Du kan alltid ringa oss för att ta reda på vad vi kan göra för dig och dina besvär. OBS! Naprapati kan ej tas på friskvårdsbidraget då det är en sjukvårdande behandlingsform.

Narva Naprapati

Naprapatklinik i Stockholm invid Karlaplan på Östermalm som jobbar med Dig i fokus. Vi kan hjälpa till med allt från akuta rygg- och nackbesvär till idrottsskador och förebyggande behandlingar.

På kliniken jobbar vi med manuella behandlingstekniker såsom massage, manipulation, stretching och mobilisering, men vi har även verktyg som stötvåg och Dry-needling samt djup kunskap i rehabiliteringsträning, allt för att hjälpa Dig på bästa sätt.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Narvavägen 23
114 60 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗