1. Hem
 2. Nagelvård Limhamn

NailsByMyLimhamn

betyg4.8 Fantastiskt bra(370 betyg)
Ringugnsgatan 14, 216 16, Limhamn
Jag tar kort samt kontanter i mån av växel. Bra att veta är att min salong ligger på våning två alltså en trappa upp, skulle det vara något problem med trappa så kontakta mig innan så kan vi säkert lösa det.  Gratis parkerings möjligheter finns precis utanför, det går även att ta stadsbuss nr 33 som stannar på annetorp. Här finns också en liten salongshund som heter Maxi, han är väldigt snäll, tillgiven och lugn och skäller aldrig. Boka tid gör du enklast via bokadirekt.se eller,via mejl (mystralenek@gmail.com). Det går även bra och ringa på 0708396184 Svarar jag inte så sitter jag förmodligen i en behandling så prata såfall in ärende namn samt nummer så ringer jag upp.         Mina tider varierar beroende på bokningar. Hittar du inte den tid du önskar bland dem som finns, så skicka ett sms eller mail, så kan vi säkert ordna det. Varmt Välkommen !
12977

Boka tjänst

Utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
370 betyg
Angelika E.
till My Strålenek
Alltid lika nöjd 🥰

Visa mer

Agneta S.
till My Strålenek
Alltid lika 😄 nöjd. Så proffsig och alltid så trevligt bemötande.❤️

Visa mer

Monica r.
till My Strålenek
My är synnerligen behaglig i sin uppenbarelse, lättpratad, lyssnar och kommenterar på ett mycket trevligt sätt. Hon ger ett mycket positivt intryck att vara mycket kunnig. Behaglig behandling. Trevlig litet behandlingsrum. Modern känsla. Säkerligen modern och effektiv utrustning. Allt verkar strukturerat och välordnat runt henne. Hon jäktar inte utan arbetar lugnt och metodiskt tills hon är färdig med behandlingen/fotvården.

Visa mer

Jessica L.
till My Strålenek
Lätt att parkera, behaglig lokal, fantastiskt resultat!

Visa mer

Om företaget

Jag heter My och har gått en gedigen utbildning till hudterapeut & nagelterapeut. Jag har ca 11 års erfarenhet inom branschen och jag älskar det jag gör.                         ???? Hos mig är alla välkomna unga som gamla, med problem eller i förebyggande syfte eller om man bara vill känna sig fin. Jag älskar att ge en professionell behandling som jag skräddarsyr efter varje kunds behov. Att möta människor och göra skillnad för kropp och själ är det bästa jag vet och det är viktigt för mig att du känner dig omhändertagen och är nöjd med resultatet av behandlingen.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån09:00 - 15:00
  • Tis09:00 - 15:00
  • Ons09:00 - 15:00
  • Tor09:00 - 15:00
  • Fre09:00 - 13:00
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07083961 XXVisa nummer

 • Ringugnsgatan 14, 216 16, Limhamn