1. Hem
  2. Healing Göteborg

MindBodyAwakening by Ewa Demahina

betyg5 Fantastiskt bra(31 betyg)
Karl Gustavsgatan, Göteborg
Jag vill önska er alla en skön fortsatt sommar. Själv åker jag och arbetar i England och tar lite ledigt. Vi ses igen vecka 33, och mitt erbjudande finns kvar tom 31 augusti. Ta chansen om vi inte redan setts, då kan du komma igen :) ERBJUDANDE !! MÖT DIG SJÄLV på en 75 minuters MindBodyAwakening, Healing (distans eller IRL) eller en Samtals - session med mig för 850kr Augusti tider; from vecka 33. Finner du ingen tid som passar dig i kalendern, sms mig så hittar vi något som passar; 0705 85 15 75 eller maila mig på ewa@mindbodyawakening.earth Varmt Välkommen // Ewa Demahina (gäller fram till 31 augusti och kan inte kombineras med något annat erbjudande / värdekort mm) Rekommenderar fantastiska Ewa som både samtalsterapeut, healer samt massör. Ja, alla delar är riktigt bra! Hon delar med sig av all kunskap och erfarenhet på ett sätt som går långt utöver förväntan. Resultaten låter inte heller vänta på sig, utan kommer med en gång. Boka henne! Helena Gundberg Du jobbar i lager som ingen annan. Traditionella via dina utbildningar och praktik av samtal i kombination av att du känner in. Tänk vad du får fram och hjälper till med! Ingen har den kombon. Och du gör det andliga konkret. Din erfarenhet och dina unika talanger och förmågor i det jag beskrivit ovan. Jag vet vilken skillnad du kan göra, jag är trygg med dig, man bara är det. Ditt väsen är sånt. Anna Manteus

Boka tjänst

Meditation online

  • 40%
    MÅNMEDITATION - online på zoom
    70 minuter, KostnadsfriMer info
    För tider fram till 6 dec

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
31 betyg
Malin K.
Bara så fint att släppa det jag länge velat släppa. ♥️

Visa mer

Maria S.
Tack snälla för en magisk upplevelse🙏🏻 Ewa är otroligt varm och ödmjuk🌸

Visa mer

Hanni N.
Alltid lika härligt, givande, underbart och grymt bra! Supernöjd och rekommenderar alla att gå till Ewa och ”rensa”!

Visa mer

Lo k.
Tack för en fantastisk upplevelse som hjälpte mig att komma framåt och förstå och rensa tankar och känslor. Känner mig lättare och starkare.

Visa mer

Om företaget

I 25 år har jag haft möjlighet att få arbeta med människor som sökt balans varje dag. JAG EN VÄVERSKA! Din kropp visar sig för mig som en väv. Jag ser var färgerna i väven har bleknat och behöver förnyas. Jag väver ihop ditt sinne och din själs ändamål. Jag väver tillbaka förlorade minnen. Jag väver samman glädje och förlåtelse. Jag väver i färger och toner så att din kropp kan dansa mer tillfreds med sig själv. Jag väver ihop fragment som har förlorat kontakten med varandra och uppdaterar dessa, med den du är idag. Jag väver in sångerna från ditt förflutna och din framtid, så att du lättare kan vara här och Nu! Jag väver tillbaka minnet av den kunskap och visdom som du alltid burit med dig. Jag blir visad hur din kropp vill och behöver återhämta sig för att återvända tillbaka på sitt sanna spår och fortsätta vidare med ny energi och framtidstro. Jag väver och slår samman din ande och din kropp såsom du väljer att visa dig idag… För mig är det personliga mötet det som för människor samman, så känn dig mer än välkommen att höra av dig till mig om du vill veta mera om mig och vad jag förmedlar och erbjuder. // Ewa Varmt Välkommen!!

Bilder

Medlem i Skandinaviska Förbundet KomplementärmedicinMedlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin
Detaljer och kontakt