Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

NOVEMBER SPECIAL!

Kom på en 60 minuters Härligt Balanserande Massage eller Upplyftande Healing för 750kr ( ordinarie pris 900kr)
Jag hälsar nya samt gamla kunder välkomna ... och ser fram emot att ses.

Välkommen!


Jag är en kvalificerad och passionerad energihealer och kroppsterapeut som älskar vardagsmagi. Jag arbetar också som medial vägledare, space clearer, soulcoach och håller workshops.

För mig är det personliga mötet det som för människor samman, så känn dig mer än välkommen att höra av dig till mig om du vill veta mera om mig och vad jag förmedlar och erbjuder. Jag arbetar ibland utanför Göteborg, så om du inte finner den tiden du söker i kalendern, tveka inte att kontakta mig, enklast på sms 0705-851575 så kan vi säkert finna något som fungerar för oss båda.

Jag är med i friskvårds-portalen ActiWay under länken under, bokar gör du här på BokaDirekt
https://www.actiway.se/friskvard/spiritcloset-by-ewa-demahina

Ewa DemahinaKlarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Kroppsbehandlingar - The Touch of Trust


Din kropp talar om för mig vad den behöver för att komma i Balans, och jag använder mig av de tekniker som passar den bäst. Jag mixar olika typer av massage och trycktekniker för att frisätta stagnerad energi, och avslutar med en skön stund av KranioSakralt helande för att stabilisera upp nervsystemet och återskapa balans.

Healing - The Touch of Trust


För 20 år sedan blev jag initierad i denna oerhört kraftfulla Healing-energi. Medvetenheten och styrkan i denna essens har vuxit och integrerats med mig i takt med att min medvetenhet har vuxit sig starkare. Energins ursprung, en ren Hjärtkanal / livskraft håller intentionen att läka, balansera, stärka och stödja dig på din resa mot helhet och harmoni.
REIKI healing
60 min 900,00 kr 540,00 kr Mer info
Under en behandling fokuserar jag på att få energin att fritt cirkulera i din kropp. Att ge kroppen en ”tung” avslappning samt lösa upp blockeringar. Det friska stärks upp för att därigenom lättare kunna läka det som är i obalans. Hela kroppens alla delar arbetas med. Dess energikroppar, dess olika energiströmmar /meridianer samt dess chakran.

Meditationer & Ceremonier

Under Fullmånen, sitter jag ibland dagen innan Frun står i full blom, oftast för att den är full på den tidiga morgonen.

Det är begränsat med platser så var snälla och boka av om du inte kommer. Mer information står på första sidan eller så ringer ni / smsar mig. Hjärtligt välkomna skall du vara


Vägledning genom Samtal / Skype

Mina arbetsmetoder vilar i dessa fem kärnvärden;
Sanning Mod Flöde Styrka och Medvetenhet

Idag är vi många som valt att leva och verka mer medvetet. Vi önskar följa vårt ”hjärta”, vi vill ”väva” vår Livs-väv, känna oss mer oberoende och starka i vårt dagliga liv. Vi bär visdom och kunskap, om mycket …

Vi har deltagit i många workshops, öppnat upp våra sinnen för olika läror och tekniker från hela världen. Vi arbetar som både yogalärare och revisorer, mediterar och andas efter alla konstens regler, men ändå känner vi att något saknas, det där som länkar allt samman.

Det finns tider i livet där det kan vara skönt att behöva någon som bara lyssnar, låter dig få bara vara.
Låt mig vara den stöttepelaren, den som kan lyssna ”förbi” problematiken, den som kan ge dig en objektiv synvinkel och klargöra din nuvarande situation för att du enklare skall kunna gå vidare med lättare steg och öppnare sinnen.

Medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin

MindBodyAwakening by Ewa DeMahina

I 22 år har jag haft möjlighet att få arbeta med människor
som sökt balans varje dag.

JAG EN VÄVERSKA!

Din kropp visar sig för mig som en väv.
Jag ser var färgerna i väven har bleknat och behöver förnyas.
Jag väver ihop ditt sinne och din själs ändamål.
Jag väver tillbaka förlorade minnen.
Jag väver samman glädje och förlåtelse.
Jag väver i färger och toner så att din kropp kan dansa mer tillfreds med sig själv.
Jag väver ihop fragment som har förlorat kontakten med varandra och uppdaterar dessa, med den du är idag.
Jag väver in sångerna från ditt förflutna och din framtid, så att du lättare kan vara här och Nu!
Jag väver tillbaka minnet av den kunskap och visdom som du alltid burit med dig.
Jag blir visad hur din kropp vill och behöver återhämta sig för att återvända tillbaka på sitt sanna spår och fortsätta vidare med ny energi och framtidstro.
Jag väver och slår samman din ande och din kropp såsom du väljer att visa dig idag…

För mig är det personliga mötet det som för människor samman, så känn dig mer än välkommen att höra av dig till mig om du vill veta mera om mig och vad jag förmedlar och erbjuder.

// EwaDu finner min port till höger om Sushi baren Tabeilu (KG 20-22). Där trycker du på port knappen - "ewa demahina, så öppnar jag.

Varmt Välkommen!!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Se kalender
Adress
Karl Gustavsgatan
Göteborg
Vasastan
Öppna i Google Maps 🗗