Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Min hud- din professionella hudterapeut!

Jag utbildade mig till hudterapeut för 30 år sedan och har sedan dess gått många kurser och är i dag även Auktoriserad hudhygienist.

Tack vare min långa erfarenhet har jag i dag förmånen att få arbeta med de bästa produkterna på marknaden. Jag kan erbjuda helt ekologisk hudvård med Eminence som ger mycket fina resultat samt exklusiva behandlingar och produkter från franska märken såsom Sisley. Med Dr Dennis Gross kan du göra AHA och BHA syra behandlingar som ger fina resultat på rosacea, akne och rynkor. Dr Dennis Gross har även en Retinolpeeling som jobbar på djupet och stärker huden utan att skada hudytan. Du kan även komma och göra Dermapenbehandlingar (Microneedling) som är extremt effektiva mot rynkor, ärr och pigmentförändringar. Vi utför behandlingar som är anpassade för mäns hud med skäggväxt och som ofta har en kraftigare hud.

Vill du och dina vänner ha ett event med hudvård eller make up så ordnar vi det! Vi bjuder in de främsta inom make up och du får lära dig vad som passar bäst för just dig!

Varmt välkommen!

Anna-Karin
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Min hud

Min hud- din professionella hudterapeut!

Vi finns på Östermalm i Stockholm där vi utför våra behandlingar samt har en webbshop där vi bla säljer Dermalogica, Jane Iredale, Dr Dennis Gross och Eminence samt Durance till mycket bra priser och snabba leveranser.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tidsbokning vardagar mellan 7-21 och lördagar samt söndagar efter behov.
Adress
Riddargatan 35
114 57 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗