Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Aktuell info som gäller vid ditt besök med hänsyn till Coronaviruset:
Avvakta din bokade tid hos mig om ni nyligen upplevt något av följande
- Feber över 38 grader
- Andningssvårigheter, hosta eller andra influensaliknande symptom
- Upplever någon form av förkylningssymptom
Jag följer riktlinjerna kring smittskydd och uppdaterar mig kontinuerligt med information från bl a Folkhälsomyndigheten gällande coronaviruset. 

Sms a mig på nr 0734449969 för ytterligare information (portkod) 
Studion ligger på högsta våningen och det är bara att stiga in. När du kommer in har du en egen klädhängare där du hänger av jackan. Direkt efter det går du in badrummet som står öppen och  tvättar händerna, ev sätter upp håret om det behövs. Och glöm inte att använda handspriten som ligger framme!

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Hårförlängning

Din front lace ska vara medtagen. Jag använder mig av kanekalon braiding hair
Görs utan front lace eller closure.
Medtagen hårträns
Det blir som clip in har fast större del.
Kallas sy in metoden ( sew in hairweave )
Kom med nytvättat hår innan du kommer till mig på bokad tid. Ditt naturliga hår bör vara vara minst 20 cm långt för att få ett resultat som når upp till dina förväntningar. Har du aldrig haft hårförlängning innan så boka tid för konsultation hos mig först!
Löshåret får inte väga mindre än 100 gram om längden ligger på ca 50 cm. Är du osäker på om ditt kommer räcka, behöver råd gällande vart du ska beställa det eller nån annan fråga så släng gärna iväg ett sms / mail till mig så hjälper jag dig
Man flätar in längderna som börjar strax under öronen i "protective style/cornrows" För att sedan fästa hårförlängning. Det går att välja mellan att sy på hårträns som är medtaget eller med hjälp av kanekalon/braiding hair (crochet braids metoden)
Kallas sy in metoden ( sew in hairweave )
Kom med nytvättat hår innan du kommer till mig på bokad tid. Ditt naturliga hår bör vara vara minst 20 cm långt för att få ett resultat som når upp till dina förväntningar. Har du aldrig haft hårförlängning innan så boka tid för konsultation hos mig först!
Löshåret får inte väga mindre än 100 gram om längden ligger på ca 50 cm. Är du osäker på om ditt kommer räcka, behöver råd gällande vart du ska beställa det eller nån annan fråga så släng gärna iväg ett sms / mail till mig så hjälper jag dig. Behöver du beställa hem nytt och är på en budget? Har jag samlat många billigare löshår som ändå håller något bättre kvalitet på www.microbeauty.se https://www.microbeauty.se/

Ögonbryn

Jag kommer att noppra och forma/fylla i dina ögonbryn. Jag kommer lära dig hur du själv formar och nopprar dina bryn på korrekt sätt.
Här kan man göra ett pigmenttest för att se hur bra du behåller färgen.

Kosmetisk tatuering

Återbesök, går att förstärka de om försvunnit samt lägga till mer om så önskas.
Trenden är här för att stanna. Detta görs med hjälpa av ett semi-permanent pigment som bleks med tiden och håller i ca 6 mån till 2 år. Jag använder mig av både maskinteknik och handmetoden när jag utför kosmetiska fräknar beroende på resultatet man vill uppnå, men första besöket använder jag manuell teknik/microblading penna. Jag gör inte alla fräknar på samma gång utan börjar med enstaka för att det inte ska bli en alltför dramatisk förändring.

Ansiktsbehandlingar

Kemisk peeling
20 min 300,00 kr 180,00 kr

Microbeauty

Jag erbjuder bla a microblading, Hårförlängning samt certifierad för Microneedling & BB-Glow. Söker du efter en Pmu-artist i Gbg som kan tatuera fräknar har du hittat rätt :)

Jag har många års erfarenhet och kunskap om alternativ och hårinsättnings metoder, då jag har specialiserat mig i att hjälpa personer som lider av bl a Trikotillomani, alopecia, eller av annan orsak/diagnos blivit tunnhårig eller förlorat allt ditt hår.

Oavsett vilken behandling du är intresserad av så är du varmt välkommen att boka in dig hos mig för en kostnadsfri konsultation!

Visa kontaktinformation
Öppettider 10.00 - 21.00 Är du i behov av annan tid så går det ev att lösa om du sms:ar mig på nr 0734449969.
Adress
Olskroksgatan 26
416 66 Göteborg
Olskroken
Öppna i Google Maps 🗗