1. Hem
  2. Massage Bromma

Må Bra i Riksby

betyg4.8 Fantastiskt bra(991 betyg)
Riksbyvägen 19b, 168 74, Bromma
Välkommen till Må Bra i Riksby! Vi erbjuder många olika behandlingar inom hälsa. Besök gärna vår hemsida www.mabrairiksby.se för mer information. Vi ser fram emot din bokning! www.mabrairiksby.se. Ps. Om du vill boka Koppningsmassage hos Maria kan du boka Klassisk massage 30 min och skriva i Meddelande att du vill ha koppning.
17431

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Suzanne Vikner
4.8
(311 betyg)
Kraniosakral terapeut, Akupressör och coach
qliro

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
991 betyg
Gun E.
till Suzanne Vikner
Det är alltid så behagligt att få massage av Suzanne, så duktig och lyssnande. Jag sa till Suzanne att bara jag kom in genom dörren och kände doften av oljor och hörde den dämpade musiken gjorde att jag fick en behaglig känsla direkt.

Visa mer

Ingela C.
till Maria Sahlberg
Som alltid; Man kommer dit med tunga steg och går därifrån med lätta fötter och solsken i blick! Tack Maria för din fantastiska hjälp. Ingela

Visa mer

Lilian B.
till Maria Sahlberg
Alltid när jag varit på Hela Kroppen får min kropp stor effekt på behandlingen. Och det ibland av bara några till synes lätta tryck. Antar att det gäller å veta vars man exakt vart på kroppen man ska trycka. Jag kan inte nog rekommendera Maria. Lyllos er som får komma till henne!

Visa mer

Susanne R.
till Maria Sahlberg
Kändes väldigt tryggt och bra att få gravidmassage på Må Bra!

Visa mer

Om företaget

Må Bra i Riksby är en hälsoklinik i Bromma. Vi är flera terapeuter som tillsammans erbjuder många olika behandlingsformer. För mer information besök vår hemsida eller kontakta oss på info@mabrairiksby.se.

Bilder

Medlem i Kroppsterapeuternas YrkesförbundMedlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Detaljer och kontakt
  • Riksbyvägen 19b, 168 74, Bromma