Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Mälarhöjdens lilla spa nylanserades förra året efter ägarskifte. I ny regi, med ny interiör och med nya behandlingar väljer vi nu att smala ner utbudet och jobba med expertis 
inom skönhet. 

<br> <br> Vår kompetenta personal erbjuder innovativa och spännande behandlingar där du som kund kan vänta dig högkvalitativa produkter i allt från djupgående ansiktsbehandlingar ,fillers till nagelvård och intimvaxning. Du får det lilla extra i form av personlig service och ett glas bubbel eller en god kaffe i samband med ditt besök. <br> <br> 
Håll dig gärna uppdaterad via vårt nyhetsbrev, sociala medier eller kom förbi salongen, 
så berättar vi mer. 


<br> <br> Varmt välkomna!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Kemiska peelingar

FILORGA Time Peel
30 min 895,00 kr 537,00 kr
DERMAQUEST Designer Peels

DERMAQUESTS designerpeels är avancerade exfolieringsbehandlingar anpassade efter din hudtyp och ditt behov. De här behandlingarna kan alla göra. Vi väljer vilken av dem som passar just din hud.

MangoBrite resurfacer är en kraftig pigmenthämmande peel fullpropad med stamceller från apelcin och fruktkött från mango. Jobbar blekande på pigmenteringar och är antiinflamatorisk samtidigt som den ökar fuktinivån i huden.

Pumpkin resurfacers är en avancerad exfolieringsbehandling som ger fantastiska resultat på acne, acneärr, tilltäppta porer och åldrad hud. Ger en jämnare hudton samt arbetar förebyggande mot acne.

Vi lägger tillsammans med dig upp en behandlingsplan för att nå bästa resultat samt förslag på produkter till din eftervård hemma.Vid köp av produkter i anslutning till din behandling får du 10 % rabatt. Vid köp av minst 3 behandlingar enligt din behandlingsplan får du 15 % rabatt.
ViPeel är nästa generation av kemisk peeling och skiljer sig drastiskt från andra kemiska peels. Här pratar vi kemisk peeling hard core!

En egen unik blandning av syror med bevisad säkerhet och effektivitet som passar alla hudtyper inklusive akne och oren hy. Den unika sammansättningen gör att behandlingen i princip är smärtfri och tar inte mer än 15 minuter. Läkningen av huden är minimal och efter en vecka har du en hud som är väsentligt yngre med fantastisk lyster och kvalitet.
ViPeel är designad för att backa hudens åldrande och ta bort de yttre skador vi får av sol och vind såsom linjer , pigmenteringar och åldersfläckar.
ViPeel FORMULA •Triklorättiksyra ( TCA) stimulerar kollagenproduktionen •Fenol: Löser upp gamla celler och ger plats för nya. Antiseptisk med en milt dödande effekt •Retinsyra( VitaminA) Ökar cellförnyelsen , hämmar pigmenteringar , stimulerar kollagen och elastinproduktionen. Den mest potenta formen av vitamin A. •Salicylsyra Exfolierar insidan av porerna och ger en klar hud •Vitamin C ( Askorbinsyra ) Neutraliserar fria radikaler och hjälper till att skydda huden mot oxidativ stress samtidigt som den ger en avsevärt synlig anti-ageing effekt
Och det bästa av allt är att all eftervård du behöver ingår i behandlingen !
Hibiscusblomma tillsammans med mandelsyra utgör en kraftfull peel som tar hand om oönskade pigmenteringar, boostar fuktnivån i huden, stärker och ger lyster. Det mest unika med denna peel är de fina resultaten som vi sett på Rosacea. Ett svårbehandlat hudtillstånd som vi nu äntligen kan erbjuda en effektiv, alternativ behandling för.

Du får inte utsätta din hud för direkt sol de närmsta dagarna efter en peel då huden är känslig och risken för pigmenteringar ökar (solskyddsfaktor bör användas)

Lash lift

Skonsammare alternativ till fransförlängning. För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt nöjda och fylliga fransar! Resultaten är fantastisk! Lashlift har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar, du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna. Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen. Varför Lashlift? Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut. Behandlingen avslutas med att fransarna färgas in för att förstärka intrycket samt en vårdande keratin behandling.
Att tänka på inför behandling: Du ska komma utan linser eller ta ut dem före behandling. Kom utan smink. Du får inte ha ögoninflammation. Att tänka på efter: Undvik all form av mascara och /eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och bastubad. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten.
HÅLLBARHET: Dina naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen ut efter 4-6 veckor.

BB Glow

BB Glow-behandling
60 min 1.395,00 kr 837,00 kr Mer info
BB Glow-behandlingen ger en gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansiktet och kan även användas runt ögonen. BB Glow-behandling bygger på en koreansk metod för att jämna ut hudtonen. Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar och passar alla hud typer. BB Glow-behandlingen är en variant av Microneedling behandling (fraktionell mesoterapi) där BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingspenna och sterila NANO-nålar. Behandling är smärtfri. Effekten märks redan efter den första behandlingen och förstärks under de första två veckorna och håller i drygt 4 månader. Vill man få ett långvarigt resultat till 6–12 månader beror på hud typ rekommenderas upprepande procedurer. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3–5 behandlingar men det går lika bra att bara göra en behandling för att få en synbar skillnad.

BB GLOW-Behandlingseffekt:
+Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
+Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar).
+Stimulering av kollagenproduktion
+Ökar hudens elasticitet
+Ger näring och hydratisering
+Föryngring, återfuktning och lyftning
+Minskar antalet fina rynkor
+Minskar porer
+Förbättrar hudens naturliga skydd
+Ökar jämn hudfärg
+Berikar huden med antioxidanter
+Neutraliserar fria radikaler

BB Glow-behandling passar:
+För alla åldrar
+För alla hudtyper
+Minskar porer och tar bort fett/olja för fet hud.
+Reducerar pigmentering och fräknar
+Reducerar acne/acne ärr
+Reducerar bristningar/OP ärr
+För grå och livlös hud
+Reducerar åldersfläckar
+För ojämn hudton
+Reducerar missfärgning (hypopigmentering)
+Reducerar rynkor/fina linjer

Tandblekning

Tandblekning
60 min 1.395,00 kr 837,00 kr Mer info
Vi erbjuder en skonsam kosmetisk tandblekning, som är helt ofarlig. Våra produkter är PH-neutrala och skonsamma mot emaljen samt följer läkemedelsverkets rekommendationer och frisätter under 0,1% väteperoxid. En blekning kan ge dig mellan 3-8 nyanser ljusare tänder, ibland mer. En behandling tar upp till en timme, vi applicerar blekning 2-3 gånger på dina framtänder. Vid varje appliceringstillfälle får du sitta stilla vid en LED-lampa som aktiverar blekningen 15 minuter (Ta gärna med hörlurar och något att lyssna på). Framtänder med synliga lagningar kan bara blekas till lagningens ursprungsfärg. Oftast räcker det med ett behandlingstillfälle för ett bra resultat, ibland krävs det upprepade behandlingar för att uppnå den effekt du önskar. Vi tillämpar en försiktighetsprincip och bleker inte tänderna på någon under 18 år utan målsmans medföljande.

Ansiktsbehandlingar, Fillmed By Filorga

Acne Treatment
45 min 895,00 kr 537,00 kr Mer info
* Rengöring med Cleansing oil
* Peeling Skin Perfusion Exfoliating creame + ånga
* Portömning under ånga
* Avslappnande massage med BD Balance serum
* HA-Youth mask med BD Balance serum
* Avslutande produkter anpassat efter din hudtyp
Anti-age Treatment
45 min 895,00 kr 537,00 kr Mer info
* Rengöring med Cleansing oil
* Peeling Skin Perfusion Exfoliating creame + ånga
* Portömning under ånga
* Avslappnande massage med RE-Time serum
* HA-Youth mask med AA-Lift serum
* Avslutande produkter anpassat efter din hudtyp
Glow Treatment
45 min 895,00 kr 537,00 kr Mer info
* Rengöring med Cleansing oil
* Peeling Skin Perfusion Exfoliating creame + ånga
* Portömning under ånga
* Avslappnande massage med P-Bright serum
* HA-Youth mask med C-Light serum
* Avslutande produkter anpassat efter din hudtyp
* Rengöring med Cleansing oil
* Peeling Skin Perfusion Exfoliating creame + ånga
* Portömning under ånga
* Avslappnande massage med HAB5-Hydra/Hydra Booster serum
* HA-Youth mask med Hydra Booster serum
* Avslutande produkter anpassat efter din hudtyp
Det här är en galet bra behandling som är oerhört populär sedan länge utomlands och börjar så smått komma till Sverige. Hela ansiktet exfolieras med en tunn skalpell vilket tar effektivt bort alla döda hudceller, stimulerar cellförnyelsen, syresätter huden, ökar cirkulationen, fina linjer och porer minskas och allt vellus hår avlägsnas ( persikofjun )
Vi avslutar behandlingen med en lättare peeling från Filorga/ Fillmed .
Behandlingen resulterar direkt i en djupt återfuktad, ultralen hud med en magiskt ny lyster och Glow. Behandlingen kan göras året om och med ca 2-3 veckors intervall .
Filorgas Anti-aging peeling består av 3 skräddarsydda produkter: Time Peel, Light Peel och Bright peel. Anti-aging peel serien arbetar med 4 olika syror, för att kunna skräddarsys efter alla olika hudtyper, Glukonolakton (PHA), Glykolsyra, Fytinsyra, Citronsyra och Mandelsyra.

EGENSKAPER:
Effektiv mot pormaskar, stora porer & akne.
Talgreglerande & ger en matt finish.
Förbättrar hudens barriärfunktioner.
Hudvänlig även för känsliga hudtyper.
Minskar fina linjer.
Förbättrar hudton & textur.

Dermaplaning ink kemisk peeling Fillmed By Filorga

Dermaplaning
1.195,00 kr 717,00 kr Mer info
Det här är en galet bra behandling som är oerhört populär sedan länge utomlands och börjar så smått komma till Sverige. Hela ansiktet exfolieras med en tunn skalpell vilket tar effektivt bort alla döda hudceller, stimulerar cellförnyelsen, syresätter huden, ökar cirkulationen, fina linjer och porer minskas och allt vellus hår avlägsnas ( persikofjun )
Vi avslutar behandlingen med en lättare peeling från Filorga/ Fillmed .
Behandlingen resulterar direkt i en djupt återfuktad, ultralen hud med en magiskt ny lyster och Glow. Behandlingen kan göras året om och med ca 2-3 veckors intervall .

Använd alltid Spf solskydd . Vid köp av produkter i samband med din behandling så får du alltid 15 % rabatt.

Önskar du lägga till behandlingen i annan bokad behandling så kostar den 595 kr som tillägg . Vid bokning på söndagar tillkommer en kostnad på 250 kr utöver ordinarie pris.

Obs! Behandlingen gör inte så att mer, mörkare eller grövre hår växer ut! i ansiktet har vi sk. vellus hår inte terminal hår som på tex benen därav tar det flera veckor innan det växer ut och då lika fjuniga som innan.

Microneedling NCTF Fillmed By FILORGA

Microneedling-Ansikte
60 min 1.595,00 kr 957,00 kr Mer info
Microneedling är mycket effektivt vid behandling för att minska acneärr, stora porer, rynkor, fina linjer, pigmentfläckar och bristningar. I denna behandling penetrerar vi huden med en penna som har många små mikronålar och skapar på så sätt massor av mikrokanaler, vilka då orsakar en kontrollerad skada i huden. Detta stimulerar elastin- och kollagenproduktionen, hudens naturliga läkningsprocess. Resultatet blir spänstigare, fylligare, starkare och ungdomligare hud. För att maximera effekten tillför vi ett serum i samband med microneedlingen, vi jobbar med serum från världsledande Filorga och Stayve . Vi kommer efter dina behov att ta fram det serum som arbetar med aktiva substanser som har de egenskaper som din hud behöver, t.ex. Anti-age eller mot acneärr. Med hjälp av microneedling kan nämligen de nya mikrokanalerna bidra till att huden absorberar minst trippelt så mycket serum som vid traditionell användning. Du kommer få resultat redan efter en behandling, men för bestående resultat rekommenderar vi en kur om minst 3 behandlingar med två till fyra veckor mellanrum. Har du frågor eller funderingar så hör av dig till oss! Det finns en hel del mer vi kan berätta om denna magiska behandling!

ÖRONHÅLTAGNING

Snabbt, skonsamt och knappt kännbart erbjuder vi nu öronhåltagning med STUDEX System 75. Detta innebär att proceduren är skonsam och i princip ljudlös. Alla örhängen är allergivänliga.

VAXNING

Vaxning 2 områden
30 min 495,00 kr 297,00 kr Mer info
Välj mellan: Halva ben, bikini och/eller armhålor
(gäller ej brasiliansk)
Vaxning rygg
30 min 425,00 kr 255,00 kr Mer info
Vaxning av rygg
Vaxning bröst och mage
Vaxning bikini
30 min 365,00 kr 219,00 kr Mer info
Vaxning av bikinilinje
Vaxning bröst, mage, rygg och axlar
Vaxning halva ben
30 min 325,00 kr 195,00 kr Mer info
Vaxning av halva ben
Vaxning hela ben
50 min 565,00 kr 339,00 kr Mer info
Vaxning av hela ben
Vaxning hela ben och brasiliansk

Mälarhöjdens lilla Spa

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Flexibla bokningsbara tider veckans alla dagar samt kvällar. Kliniken är öppen för drop in och försäljning av produkter tis-fredagar kl 12.00-18:00.

Adress
Slättgårdsvägen 7
129 41 Hägersten
Hägersten-Liljeholmen
Öppna i Google Maps 🗗