Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Ta fram ditt vackraste hos oss!
Vår passion är din belöning och upplevelse. Vi har en bubblande och spännande meny med olika möjligheter att ta fram ditt vackraste jag och vi gör det med en bred kunskap och glöd, där alltid du står i centrum. Passion, erfarenhet, upplevelse och kunskap är våra ledord. Vi har samlat alla våra behandlingar under ett tak för att kunna erbjuda dig en upplevelse utöver det vanliga. Skönhet ska inte bara kännas, det ska synas. Du är värd att synas!
Vi är fyra verksamma företag på salongen- Salong LisMa, Mirakel, Klinik SS och Vaxeriet skönhetssalong. Vi önskar dig varmt välkommen!
~Frisör ~Hairtalk ~Fransar ~Spraytan ~Naglar ~Botox ~Fillers ~Microneedling ~BB glow ~Plasmapen ~Vaxning ~Lash lift med keratin ~Brow lift ~Brow henna ~Sockring/Sugaring ~Barbering ~Shop~
När du bokar en tid på salong LisMa så godkänner du de villkor som gäller enligt nya lagen GDPR. Avbokning skall göras senast 24h innan din bokade tid. Annars debiteras 80% av behandlingspriset. Är du mer än 10 minuter sen eller inte dyker upp på din bokade tid debiteras du 100% av kostnaden. Avbokning sker via Boka direkt (din avbokningskod) eller telefonsamtal. Sms, sociala medier eller messenger gäller inte. Samtal gäller mellan kl. 08.00-17.00.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

HAIRTALK LÖSHÅR - LISA

Hairtalk 1 plusfäste
15 min 2.150,00 kr 1.290,00 kr
Håret är 100 % äkta remy hår, alltså ingen ytskiktsbehandling, alla fjällskiten är åt samma håll. Med Hairtalks goda kvalité får du en styling som håller bättre än alla andra stylingprodukter, dessutom en hållbarhet på håret som klarar omsättningen efter omsättning.

Du kan bära Hairtalk med stolthet, då det är ett etiskt handlat hår.

Alla fästena är handgjorda och är endast 0,07 mm tunna. Dem känns inte, syns inte och du kan sätta upp ditt hår i strama tofsar utan några problem. Inga andra tejpsystem kan jämföras med oss, då vi jobbar med ett patenterat tejpsystem. Inga tejprester lämnas kvar i håret. Tejpen är utvecklad för håret, inte huden och kan sättas i de allra tunnaste håren.

Med våra plusfästen (osynliga fästen) kan du sätta 1 cm från benan. Dessa fästena passar perfekt till dig med ett tunt/fint hår och även för dig som är orolig för att dina fästen ska synas. Dessa finns även med en liten root color som är tänkt att likna din egna utväxt, allt för ett så osynligt resultat som möjligt.

Hairtalks produktserie är speciellt utvecklad för dina extensions. Serien är vårdande och fuktgivande och gör att ditt hår behåller sin kvalité omsättning efter omsättning.
För att din garanti ska gälla bör du använda Hairtalks produktserie.

Det förberedda håret sätts i. Håret ska vara förtejpat. Ditt eget hår tvättas innan insättning med hairtalks intensivshampoo. Detta görs för att tvätta bort allt "fett" som finns i hår och hårbotten.

FRANSAR VOLYM & SINGEL - LISA

Fransarna tas bort med en speciell remover som är gjort för lösögonfransar.
Fransar lätt fix
25 min 299,00 kr 179,40 kr Mer info
Lättare fix av dina fransar där vi fyller så mycket som möjligt under 25 minuter

Kom gärna osminkad. Ju längre tid fransstylisten måste lägga på rengöring av dina fransar, desto mindre tid blir det till påfyll av fransar.

Tänk på att tvätta dina fransar varje dag! Fransarna blir oljiga, smutsiga och har du riktigt otur kan det leda till inflammationer.

Tips:

Tvätta dina fransar med fransrengöring och gnugga försiktigt med dina fingrar eller en mjuk borste.

KLIPPNING - LISA

Klippning - barn
30 min 350,00 kr 210,00 kr Mer info
Barnklippning
Klippning - maskin
30 min 350,00 kr 210,00 kr Mer info
Klippning med maskin
Klippning - herr
30 min 450,00 kr 270,00 kr
Klippning - lugg
15 min 199,00 kr 119,40 kr Mer info
Klippning av luggen

FÄRGNING - LISA

Colorcorrection
30 min 950,00 kr 570,00 kr Mer info
Vet du om att du vill göra en stor förändring, tex byta hårfärg, du har många olika färger i ditt hår, svarthårig och vill bli ljusare mm. Då rekommenderar vi denna behandling. Vid en sådan stor förändring önskar vi att du ringer eller smsar salongen så vi får prata igenom din behandling. Denna behandling tar vi betalt per timme där alla produkter ingår som vi behöver använda under hela behandlingen. Priset på behandlingen är 950:-/h
❤️
Hos oss kan du alltid välja att betala med klarna.

SLINGOR / OMBRE / BALAYAGE - LISA

Vad är olaplex?
Olaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar. Den ger oss större frihet hos oss frisörer. Du kan bleka håret allt ljusare och färga det allt mer drastiskt.

Hur fungerar olaplex?
Olaplex vårdar och reparerar strukturen i hårets Fiber skikt med en unik teknik. Olaplex baseras på en uppfinning som återkoppla och reparerar svavelbindningarna i håret. Olaplex helt nya, revolutionerande ingredienser motverkar oxidationsmedlets bryta de effekt på svavelbindningarna genom att återkoppla dem innan syreatomer tränger in i håret. Olaplex förebygger skador, reparerar gamla skador och stärker håret.

NYANSERING - LISA

Nyansering kort hår
15 min 299,00 kr 179,40 kr
Nyansering axel
30 min 359,00 kr 215,40 kr Mer info
Denna behandling kan endast bokas i samband med en sling eller färg behandling.
Detta beror på att tidsåtgången blir betydligt mer i en fristående behandling.
Denna behandling kan endast bokas i samband med sling eller färg behandling. Detta beror på att tidsåtgången är betydligt mer i en fristående behandling.

Lisma

Ta fram ditt vackraste hos oss!

Vår passion är din belöning och upplevelse. Vi har en bubblande och spännande meny med olika möjligheter att ta fram ditt vackraste jag och vi gör det med en bred kunskap och glöd, där alltid du står i centrum. Passion, erfarenhet, upplevelse och kunskap är våra ledord.

Vi har samlat alla våra behandlingar under ett tak för att kunna erbjuda dig en upplevelse utöver det vanliga. Skönhet ska inte bara kännas, det ska synas. Du är värd att synas! Vi är fyra verksamma företag på salongen- Salong LisMa, Mirakel, Klinik SS och Vaxeriet skönhetssalong.

Vi önskar dig varmt välkommen!

~Frisör ~Hairtalk ~Fransar ~Spraytan ~Naglar ~Botox ~Fillers ~Microneedling ~BBglow ~Plasmapen ~Vaxning ~Sugaring/sockring ~Lash lift med keratin ~Browlift ~Brow henna ~Barbering ~Shop

När du bokar en tid på salong LisMa så godkänner du de villkor som gäller enligt nya lagen GDPR.

Avbokning skall göras senast 24h innan din bokade tid. Annars debiteras 80% av behandlingspriset. Är du mer än 10 minuter sen eller inte dyker upp på din bokade tid debiteras du 100% av kostnaden.

Avbokning sker via Boka direkt (din avbokningskod) eller telefonsamtal. Sms, sociala medier eller messenger gäller inte. Samtal gäller mellan kl. 08.00-17.00.

Visa kontaktinformation
Öppettider Enligt kalender.

Adress
Munksundsvägen 25B
94153 Piteå
Munksund
Öppna i Google Maps 🗗