Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Ta fram ditt vackraste hos oss!
Vår passion är din belöning och upplevelse. Vi har en bubblande och spännande meny med olika möjligheter att ta fram ditt vackraste jag och vi gör det med en bred kunskap och glöd, där alltid du står i centrum. Passion, erfarenhet, upplevelse och kunskap är våra ledord. Vi har samlat alla våra behandlingar under ett tak för att kunna erbjuda dig en upplevelse utöver det vanliga. Skönhet ska inte bara kännas, det ska synas. Du är värd att synas!
Vi är fyra verksamma företag på salongen- Salong LisMa, Mirakel, Klinik SS och Vaxeriet skönhetssalong. Vi önskar dig varmt välkommen!
~Frisör ~Hairtalk ~Fransar ~Spraytan ~Naglar ~Botox ~Fillers ~Microneedling ~BB glow ~Plasmapen ~Vaxning ~Lash lift med keratin ~Brow lift ~Brow henna ~Sockring/Sugaring ~Barbering ~Shop~
När du bokar en tid på salong LisMa så godkänner du de villkor som gäller enligt nya lagen GDPR. Avbokning skall göras senast 24h innan din bokade tid. Annars debiteras 80% av behandlingspriset. Är du mer än 10 minuter sen eller inte dyker upp på din bokade tid debiteras du 100% av kostnaden. Avbokning sker via Boka direkt (din avbokningskod) eller telefonsamtal. Sms, sociala medier eller messenger gäller inte. Samtal gäller mellan kl. 08.00-17.00.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

HAIRTALK LÖSHÅR - LISA

Hairtalk 1 plusfäste
15 min 2.150,00 kr 1.290,00 kr
Håret är 100 % äkta remy hår, alltså ingen ytskiktsbehandling, alla fjällskiten är åt samma håll. Med Hairtalks goda kvalité får du en styling som håller bättre än alla andra stylingprodukter, dessutom en hållbarhet på håret som klarar omsättningen efter omsättning.

Du kan bära Hairtalk med stolthet, då det är ett etiskt handlat hår.

Alla fästena är handgjorda och är endast 0,07 mm tunna. Dem känns inte, syns inte och du kan sätta upp ditt hår i strama tofsar utan några problem. Inga andra tejpsystem kan jämföras med oss, då vi jobbar med ett patenterat tejpsystem. Inga tejprester lämnas kvar i håret. Tejpen är utvecklad för håret, inte huden och kan sättas i de allra tunnaste håren.

Med våra plusfästen (osynliga fästen) kan du sätta 1 cm från benan. Dessa fästena passar perfekt till dig med ett tunt/fint hår och även för dig som är orolig för att dina fästen ska synas. Dessa finns även med en liten root color som är tänkt att likna din egna utväxt, allt för ett så osynligt resultat som möjligt.

Hairtalks produktserie är speciellt utvecklad för dina extensions. Serien är vårdande och fuktgivande och gör att ditt hår behåller sin kvalité omsättning efter omsättning.
För att din garanti ska gälla bör du använda Hairtalks produktserie.

KLIPPNING - LISA

Klippning - lugg
15 min 199,00 kr 119,40 kr Mer info
Klippning av luggen

NYANSERING - LISA

Nyansering kort hår
15 min 299,00 kr 179,40 kr

Lisma

Ta fram ditt vackraste hos oss!

Vår passion är din belöning och upplevelse. Vi har en bubblande och spännande meny med olika möjligheter att ta fram ditt vackraste jag och vi gör det med en bred kunskap och glöd, där alltid du står i centrum. Passion, erfarenhet, upplevelse och kunskap är våra ledord.

Vi har samlat alla våra behandlingar under ett tak för att kunna erbjuda dig en upplevelse utöver det vanliga. Skönhet ska inte bara kännas, det ska synas. Du är värd att synas! Vi är fyra verksamma företag på salongen- Salong LisMa, Mirakel, Klinik SS och Vaxeriet skönhetssalong.

Vi önskar dig varmt välkommen!

~Frisör ~Hairtalk ~Fransar ~Spraytan ~Naglar ~Botox ~Fillers ~Microneedling ~BBglow ~Plasmapen ~Vaxning ~Sugaring/sockring ~Lash lift med keratin ~Browlift ~Brow henna ~Barbering ~Shop

När du bokar en tid på salong LisMa så godkänner du de villkor som gäller enligt nya lagen GDPR.

Avbokning skall göras senast 24h innan din bokade tid. Annars debiteras 80% av behandlingspriset. Är du mer än 10 minuter sen eller inte dyker upp på din bokade tid debiteras du 100% av kostnaden.

Avbokning sker via Boka direkt (din avbokningskod) eller telefonsamtal. Sms, sociala medier eller messenger gäller inte. Samtal gäller mellan kl. 08.00-17.00.

Visa kontaktinformation
Öppettider Enligt kalender.

Adress
Munksundsvägen 25B
94153 Piteå
Munksund
Öppna i Google Maps 🗗