1. Hem
  2. Hudvård Stockholm

Linné Hudklinik

betyg4.9 Fantastiskt bra(1488 betyg)
Linnégatan 35, 114 47, Stockholm
Välkommen till Linne Hudklinik Stockholm. Vi finns mitt i hjärtat på Östermalm. Hos oss möter du experter inom injektionsbehandlingar så som botox, fillers och trådlyft samt avancerad hudvård från Neostrata och ZO-Skin. Vi arbetar även med fettfrysning (body shaping) Insculpt, IPL, Laser och Dermapen.  Boka gärna en kostnadsfri konsultation med någon av våra sjuksköterskor kring injektioner som filler och botox, eller med hudterapeuter kring avancerad hudvård, peeling, hårborttagning, hudföryngring och hudvårdsprodukter.
8029

Boka tjänst

Det finns tyvärr inga Sistaminutentider de närmsta 18 timmarna. Försök snart igen eller se ordinarie tider på Bokadirekt

utövare

noImage
Julia
4.8
(54 betyg)
Leg. Sjuksköterska
qliro
Julia är sjuksköterska med lång erfarenhet av estetiska injektioner. Hon har en sprudlande personlighet och är lätt på handen. Julia är även utbildad och speciellt duktig inom trådar och trådlyft.
noImage
Madeleine
4.9
(178 betyg)
Leg. Sjuksköterska
qliro
Madeleine flera års erfarenhet av estetiska injektioner och arbetar gärna med PRP och PRF. Madeleine har tidigare drivit egen klinik i Falsterbo men är nu fullt ut på Linné vilket vi är lyckliga över. En härlig personlighet i teamet!
noImage
Jonna
4.9
(225 betyg)
Auktoriserad Hudterapeut
qliro
Jonna har arbetat som auktoriserad hudterapeut i över 25 år och har varit lärare på Elisabethskolan. Jonna är varm och med en härlig personlighet.
noImage
Matilda
4.8
(151 betyg)
Auktoriserad Hudterapeut
qliro
Matilda är Auktoriserad hudterapeut med extra intresse för akne-behandlingar och problem-hy. Matilda har charmig personlighet med fint handlag och kundkontakt.
noImage
Fanny Andersson
4.9
(205 betyg)
Auktoriserad Hudterapeut
qliro
Fanny är auktoriserad hudterapeut och besitter flera års erfarenhet av yrket. Fanny är klinikens teknik expert med gedigen kunskap om vår apparatur. Fanny är väldigt pedagogisk och glad och öppen som person!
noImage
Reception
4.9
(203 betyg)
qliro

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
1488 betyg
Annette E.
till Jonna
Trevliga, välkomnande, vänliga och kunniga!

Visa mer

Tomas L.
till Emma
Det var helt fantastiskt att komma till denna mottagning. Bemötandet var toppklass. Rent och fräscht! Rekommenderas starkt!

Visa mer

Sofie K.
till Marian
Marian är proffsig, kunnig och tar sig tid med kunden. Hon är säker och man känner sig inte orolig för någonting. Och framför allt så blir det ett bra resultat!

Visa mer

Camilla M.
till Madeleine
Proffsigt bemötande vilket för mig innebär att hon ser mig, lyssnar till vad jag önskar och för ett behagligt samtal för att säkerställa att vi har samsyn. Därefter gör hon magi baserat på hennes långa erfarenhet i kombination med up-to-date kunskap om vad som fungerar med det senaste eller beprövade, utifrån vad som ska uppnås. Supernöjd! Rekommenderas varmt. Ett ärligt bemötande med fantastiskt resultat.

Visa mer

Om företaget

Linne Hudklinik är en trevlig och vacker klinik i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder estetiska behandlingar och medicinsk hudvård för både kvinnor och män. Vi arbetar med produkter och maskiner av högsta kvalité. Vi använder oss främst av Juvederm och Restylane. Våra ledord är med säkerhet, kvalité med personlighet. Varmt välkommen till oss!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån09:00 - 18:00
    • Tis09:00 - 18:30
    • Ons09:00 - 18:30
    • Tor10:00 - 20:00
    • Fre09:00 - 18:30
    • Lör10:00 - 16:00
    • SönStängd
    • Öppettider (Övrig information)
    • Öppettider kan variera
  • 088850 XXVisa nummer

  • Linnégatan 35, 114 47, Stockholm