Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?

Välkommen! 

Då jag jobbar hemifrån tar jag inte emot sällskap, kom ensam på din behandling. Tar endast emot kontanter, kom med jämna pengar.

Tider avbokas med den avbokningskod som kommer med bokningsbekräftelsen 24h innan den bokade tiden. Avbokningar sker endast via boka direkt.

kontakt:
070-48 699 18
info@lindarainio.com

18 års gräns på alla injektioner.Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Linda Rainio

Välkommen! Jag är en internationellt certifierad fransstylist och erbjuder fransförlängning med Volymfransar, Singelfransar och mixfransar. Jag är även diplomerad nagelterapeut och manikyrist tillsammans med Lilly nails. Jag använder främst deras produkter, men även flera andra märken, som Light elegance, Justnails och Semilac. Då jag älskar köpa nya nagelprodukter och dekorationer. Jag jobbar med gelnaglar för förlängningar och förstärkning, samt gellack för en manikyr på ens egna naglar. För att boka fransar och bryn eller naglar följ @Lindarainio på instagram.

Jag är certifierad injektionsbehandlare inom fillers. Och gör behandlingar som läppförstorning, fylla ut rynkor i nasolabiala vecken, marionetter och skulptrera haka, kinder och käkben. Jag erbjuder även Skin Booster som är mesoterapi för att ge huden mer lyster, återfuktning och jämnt resultat.
Hair filler dr.cyj för att behandla håravfall. Samt Fettupplösande injektioner.

Jag är certifierad inom Microneedling och erbjuder klassisk microneedling. Och även BB-Glow som är en enklare microneedling för att jämna ut hudtonen. Alla produkter jag använder är CE märkta. Microneedling och BB-Glow är inklusive kemisk peeling för att först ta bort döda hudceller så det verkar bättre.

Jag finns i Kista Centrum i Stockholm.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-fre 10.00-20.00
Lör 10.00-14.00
Sön Stängt
Adress
Jyllandsgatan
Kista
Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗