Gilla oss på Facebook för att få löpande nyheter om nya tider och salonger på sistaminutentider.se!

Vad vill du boka?


Hos oss kan du förvänta dig en noggrann och trygg behandling med bra resultat! Vi har lång erfarenhet och väldigt många nöjda kunder och patienter.

Efter en klinisk behandling hos Let’s Smile blir dina tänder i genomsnitt 4-8 nyanser vitare. Resultatet är individuellt och beror på typen och graden av missfärgningar. Flesta klarar sig med en behandling och vissa kan behöva maximalt två behandlingar för att ta bort alla missfärgningar och uppnå ett ultimat resultat. Beroende på hur gula tänder man har fått och hur vita tänder man önskar sig, görs en bedömning tillsammans med kund på plats och eventuella rekommendationer ges efter en avslutad behandling på exempelvis vad man bör tänka på efteråt och hur man skall sköta resultat på bästa sätt.

(Gällande Covid-19)

- Konstant desinficering och sterilisering mellan varje behandling och skyddsutrustning bl.a. ( ffp3 munskydd och visir) används för en säker behandling.
- Vi frågar efter din hälsa och mäter din temp innan behandlingen börjar!


Välkomna till Let's Smile för en professionell tandblekning i Stockholm.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna
Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Let's Smile

Tandblekning upp till 8 nyanser vitare!

Mottagningen är benägen i Centrala Stockholm, på Vasagatan 46. Senaste & säkraste metod med hög kvalité på behandlingar.

Välkommen!Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-Fre: 09:00-16:00
Lör-Sön: Stängt

Adress
Vasagatan 46
111 20 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗